Ne hallere düştük!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ne hallere düştük!

Yurt içindeki rekabet, takımların artan ekonomik gücü, birbiri ardına gelen önemli transferler... Futbolda takımlarımız belki kağıt üzerinde güçleniyor ama bu gelişim Avrupa klasmanında bir türlü etkisini gösteremiyor. Sonuç olarak Türk futbolu büyük bir tehlikeyle karşı karşıya... Neden mi? Son yıllarda
Avrupa’da başarısız sonuçlar alan temsilcilerimiz ülke puanına yeterince katkı yapamayınca, UEFA klasmanındaki sıralamamız da haliyle gerilemeye başladı.

2012/2013 sezonuna 10. sıradan giren Türkiye, 5 temsilcimizden 2’sinin elenmesi sonucu şimdiden Yunanistan ve Belçika’ya geçilerek 12. sıraya geriledi. Türkiye’yi bu aşamada 2 tane tehlike bekliyor.
RAKİP KIBRIS RUM KESİMİ!
Bunlardan birincisi ülkemizin sıralamada bir basamak daha gerileyip 13.’lüğe gerilemesi. Türkiye 13. sıraya gerilerse Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt takım gönderemeyecek. Takım sayısında değişiklik olmasa da Devler Arenası’na giden iki ekibimiz de 3. ön eleme turundan turnuvaya katılacak. Bu aşamada rakibimiz olan ülkeler Güney Kıbrıs, Avusturya, Danimarka ve İsviçre. Kıbrıs Rum Kesimi ve Avusturya’nın Avrupa kulvarında 1, Danimarka ve İsviçre’nin de 2 takımının kalması ülkemiz için riski biraz olsun azaltıyor.

hidayet02

hidayet02

Üye
Belki Bu Yıl Yerimizi Koruruz. Gelecek Yıllarda da Sıralamayı Yükseltebilmek İçin Önce Bu Yılki Puanımızın Yüksek Olması Lazım. Çünkü Geçmiş Yıldaki Puanların Ortalaması Baz Alınıyor. İlk 10'a Girmek İstiyorsak 3-4 Yıl Avrupada En Azından Gruplardan Çıkmamız Lazım...

MetQ7

MetQ7

Üye
Avrupada birbirimizi desteklemeliyiz diye boşuna demiyoruz.Ama kimin umrunda?:nono:

jackalmami

jackalmami

Üye
bence bişeycik olmaz.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:hmmm

esokmen

esokmen

Üye
Avrupada birbirimizi desteklemeliyiz diye boşuna demiyoruz.Ama kimin umrunda?:nono:

KArdeşim çok doğru soyluyor. Bunun için alt yapı çok onemli. Yabancılar gelir gider. Ama alt yapıdaki o cocukların şans almaları biribiri ile rekabetleri bile çok iyi takımlar çıkarmamız için yeter. Ama yöneticilerin hepsi kendi kaldıkları sezonlar iyi gitsin. amacıyla gösteriş için yabancı oyuncu ve yaşlı oyuncu arayışında.

MetQ7

MetQ7

Üye
KArdeşim çok doğru soyluyor. Bunun için alt yapı çok onemli. Yabancılar gelir gider. Ama alt yapıdaki o cocukların şans almaları biribiri ile rekabetleri bile çok iyi takımlar çıkarmamız için yeter. Ama yöneticilerin hepsi kendi kaldıkları sezonlar iyi gitsin. amacıyla gösteriş için yabancı oyuncu ve yaşlı oyuncu arayışında.

Ben yıldız futbolcuya karşı değilim.Hatta tam tersi destekçisiyim.Benim demek istediğim Avrupa tek yürek olalım.Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzon,Bursa benim ligde rakibim ama Avrupadaki takımım olarak düşünmemiz gerekiyor.Yoksa durum ortada.Gelecek tehlikede

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ben desteklerim artık geçememesine üzüldüm inşallah avrupa liginde başarılı olur bizde şampıyonlar liginde ülke puanımız artar :oke:

yakup_281

yakup_281

Üye
uefa beşiktaşımızı men etmeseydi şuan üç takım olurduk

greenmile

greenmile

Üye
şahsen beni fenerbahçe hariç diğer hiçbir türk takımı ilgilendirmiyor,hatta rakiplerini tutuyorum.Kimse yalandan sallamasın kendi ülkenin takımını avrupadan men edilsin diye kuyusunu kazanlarla işim olmaz.Gider orda 1 yerine 3 ön eleme oynarım ama ülke puanını düşünmem.Herkes baksın işine;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt