Tiplere bakın ya :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hahahah Çok Güldümm :kıskıs:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Valla Epey Bir Morelim Bozuktu Gördüm Fotoğrafları Koptum :kıskıs:

Videoda ekledim relax olun ya bizim toplumun %80 inin morali bozuk anlamıyorum gülen insan hiç göremiyorum. Bende mutlu bi ortamda olduğumu söyleyemem ama relax oluyorum işte kafaya takmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
ismail

ismail

Üye
hocam youtubee koy :D

night_jack

night_jack

Üye

Videoda ekledim relax olun ya bizim toplumun %80 inin morali bozuk anlamıyorum gülen insan hiç göremiyorum. Bende mutlu bi ortamda olduğumu söyleyemem ama relax oluyorum işte kafaya takmıyorum :D

İsmail sen bir okulu bitir,iş hayatına atılda ozaman görcem seni sırıtabiliyormusun:d:
Eve,kapıdan adımını attığında pestilin çıkmış,hayattan bezmiş,atın beni denizlere şarkısını diyerek giriş yaparsın ama atın beni uçurumdan aşağı bile olabilir:D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hocam youtubee koy :D

Video bozuk gosterior. 2 senedir boyle ve ne yaptiysam.duzelmedi. kimse cozumunu bulamiuor...

- - - Eklendi - - -

İsmail sen bir okulu bitir,iş hayatına atılda ozaman görcem seni sırıtabiliyormusun:d:
Eve,kapıdan adımını attığında pestilin çıkmış,hayattan bezmiş,atın beni denizlere şarkısını diyerek giriş yaparsın ama atın beni uçurumdan aşağı bile olabilir:D

Doğrudur abi ama ne olursa olsun isyan etmem. Uzulurum mutsuz olurum ttabikide ama ben bu mutsuzlugu uzatmiyorum iste. Cok emin konusmıyim ama ne olursa olsun ben relax biriyim. Bu ciddiyetimi engelliyecek aşırılıkta ve sorumluluklarımı yerime getirmeyecek kadar abartılı değil ,yerine gore davranirim :)

MrTech

MrTech

Üye
Senin Ben Varya :kop2:

- - - Eklendi - - -

Adam Hopluyor Resmen :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Say "hi dailymotion" deseydin :D

night_jack

night_jack

Üye
Adam bitiyle oynuyor senin yaptığında,bitle oynanırken bağrılmaz dermiş bir çin ata sözü:D
Dayı iyi okumamış yoksa sabri gibi uçardı:d:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
man20

man20

Üye
meraktan girdim siteye bide video'luyu seçtim sapığın biri çıktı kapatmaya çalışıorum kapanmıyoda :D siteye ilk girişim olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiodumda :D esc ye basıom ama kapanmıyor şekilden şekile girdim kameranın önünde :D nese en sonunda internet sekmesini kapatarak kapatabildim :D bu arada sonradan öğrendim 2 kere esc'ye basınca kapanıyormuş.

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
meraktan girdim siteye bide video'luyu seçtim sapığın biri çıktı kapatmaya çalışıorum kapanmıyoda :D siteye ilk girişim olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiodumda :D esc ye basıom ama kapanmıyor şekilden şekile girdim kameranın önünde :D nese en sonunda internet sekmesini kapatarak kapatabildim :D bu arada sonradan öğrendim 2 kere esc'ye basınca kapanıyormuş.
Alev bida girme bence ben yazdım bak konu başlığına yamuk site diye :D

- - - Eklendi - - -

Bi dk???? Benmi yanlis anladim yoksa senmi errorverdin?

"escye basıom ama kapanmıyor"
"Sonradan öğrendim 2 kere escye basınca kapanıyormuş"

Mantık hatası var haksızmıyım :kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Video süper :d:

man20

man20

Üye
ama öyleydi :) 2 kere üst üste esc ye basınca kapanıyordu :D
nese zaten bi daha girmem :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici

Bu yok mu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt