Şehirde Geçen Savaş FPS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Şehirde Geçen Savaş FPS
Arkadaşlar Şehir ortamında geçen hikaye modlu mumkunse hıkaye uzun sursun COD gibi (COD MW ilk seri oynadıktan sonra cok begendım bu tarz) Modern Silahlar olsun Şimdiden Yardım Edenler için ÇOK TEŞEKKÜRLER !

EDİT : Bu resimde pcmin COD Black Ops kaldırırmı kaldırmazmı yazıyor sızce ındırsem kursam fazla kasarmı cod Modern Warfare oynamıstım kasmıyordu..

El-CD

El-CD

Üye
Bf3

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
İndirdim , Kurdum Ama Direcxt Hatası verdi malesef :S

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı..

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 2 kaldırsa iyi bak en son COD MW ilk serisini kaldırdı ardından baska oyun bulamıyorum usttekı resımde black ops sonucları var sızce nasıl black ops uyarmı

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Mw3'ü native ayarlar ve texture ayarları mediumda ve anti aliasing kapalı şekilde laptopumda 40 fps alarak oynuyorum sistem bilgilerim

İşlemci: intel i5 (modelini hatırlamıyorum şuan o pc yanımda değil)
Ekran kartı: ati radeon hd 6470m
ram:4gb

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Şehir ortamında geçen hikaye modlu mumkunse hıkaye uzun sursun COD gibi (COD MW ilk seri oynadıktan sonra cok begendım bu tarz) Modern Silahlar olsun Şimdiden Yardım Edenler için ÇOK TEŞEKKÜRLER !

EDİT : Bu resimde pcmin COD Black Ops kaldırırmı kaldırmazmı yazıyor sızce ındırsem kursam fazla kasarmı cod Modern Warfare oynamıstım kasmıyordu..

Black ops konsunda yardım edecek kımse yokmu.. .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt