Maxicep Bildirim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Bildirim Sistemi
-- Bazı bölümüne konu açmaya çalıştığımızda yönetime onaya gidiyor. Yönetim uygun görürse konuyu yayınlıyor. Uygun görmezse konumuzu siliyor. Konumuz silindiğinde maxicep tarafından bildiri mesajı bize geliyor. Fakat konumuz açıldığında böyle bir bildiri mesajı gelmiyor. Konumuz açıldığında da maxicep den bildiri mesajı alma gibi bir durum yapılamaz mı?

-- Kıyaslamak istemiyorum ama bazı forumlarda açmış olduğunuz konulara biri mesaj yazınca veya biri sizin mesajınızı alıntılayınca bildirim geliyor. Böyle olsa daha pratik olur gibi geliyor. En vasat sitelerde bile böyle bir uygulama varken maxicep gibi gelişmiş bir sitede böyle bir kolaylık olmalı bence. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: benighted, Dede ve Atacan-

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konunuz açıldığında zaten takip ettiğiniz için buna pekte gerek kalmıyor, ayrıca konu onaylandığında şayet konunuz paylaşım konusu ise eklenti vb link varsa konuya yönetici arkadaşlar teşekkür meajı yazarak konunuzun onaylandığını bir nevi bildirmiş oluyor diğer konulardada örnek olarak şu anki konuda olduğu gibi birileri yazar ve görürsünüz konunun aktifleştiğini.

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkürler. Fakat bazı yöneticiler açtığımız konuyu beğenmiyor veya konuya yorum yapmıyor. Bu durumda bizimde haberimiz olmuyor. Geçen bir konu açtım yanlış yere açmışım heralde onaya gittiği için yönetici arkadaş konuyu doğru yere açmış. Ama benim konunun açıldığından haberim yok. En son profilimden konularıma bakınca gördüm konunun açıldığını. Böyle birşey yapsak daha güzel olmaz mı sanki? ayrıca şöyle birşey de aklıma takıldı. Kıyaslamak istemiyorum ama bazı forumlarda açmış olduğunuz konulara biri mesaj yazınca bildirim geliyor. Peki böyle birşey yapabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
ismail

ismail

Üye
katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
bence gayet mantıklı. Haberimiz olur en azından. 100-200 tane konumuz varsa yazan varmı diye hepsini kontrol etmemiz mi gerekir. Böyle olsa daha pratik olur en azından.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
@sülüman kardeşime katılıyorum ve dile getirip hiç bir zaman konuşacak zaman aklıma gelmedi.Açılan konuya veya alıntılanmış mesajımıza bildirim gelse çok iyi olur çünkü bazı üyeleriniz çok konu açıp takip etmek de zorluk çekiyorlar.Buda Linklerin kırık bildirimini yavaşlatıyor bildirim gelmediği için.
Yorum yapılmış ama haberimiz yok :D
Çok doğru bir tespit en kısa zamanda Bu aktivite gerçekleşirse Süper olur.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bence gayet mantıklı. Haberimiz olur en azından. 100-200 tane konumuz varsa yazan varmı diye hepsini kontrol etmemiz mi gerekir. Böyle olsa daha pratik olur en azından.

profilinizden "açtığınız konulara" girerek kimin hangi konuya mesaj yazdığını görebilirsiniz

Atacan-

Atacan-

Üye

profilinizden "açtığınız konulara" girerek kimin hangi konuya mesaj yazdığını görebilirsiniz
Profil sayfalarına girerek tabiki bakılıyor ama bazı örn. sitede varsa bu uygulama, burada işi kolaylaştırmak adına bir istekti.

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi

dediğiniz doğru fakat bir üyenin 100-200 tane konusu varsa sayfalar boyunca bakmak yerine böyle bir uygulama daha pratik olmaz mı sizcede? En vasat sitelerde bile böyle bir uygulama varken maxicep gibi gelişmiş bir sitede böyle bir kolaylık olmalı bence.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yanlış yere açılan konularınız önce onaylanır, sonra gerekli yere 1 hafta iz bırakacak şekilde taşındığı zaman konunuzdan haberiniz olmaması imkansız olur.Zira açtığınız bölümde taşınmış olduğu ibaresini göreceksiniz.Yönetim isteğiniz ile ilginecektir mutlaka.Olumlu ya da olumsuz sonuç gelene kadar şöyle bir uygulama yapalım.

Açılan her konuda ve yazılan her mesaj da Beğen seçeneğimiz mevcut.Konulara mesaj yazmadan önce konuyu (ve ya yazılan bir mesaja istinaden yazıyorsanız o mesajı) beğenip sonra mesaj yazarsanız bildirim ile uyarmış olacaksınız.Bu sadece bir yöntem olması gereken budur demiyorum dikkat edin.Ben bir mesaj hakkında alıntı yapıp mesaj yazacaksam önce mesajı beğeniyor ve mesaj sahibine beğeni gitmesini sağlayarak mesaja dikkatini çekiyorum.Oda beğeniye bakıp benim yazdım mesajı görebiliyor.

Benim kullandığım yöntem bu.Alıntı ile yapılan mesajlar için de bildirim isteği vardı zaten.Bu istekler enine boyuna incelenip gereken yapılacaktır.

Keyifli forumlar...

Not : Yazdığım bu mesajdan nasıl haberin oldu?

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
sanırım site tasarım düzen vs. işlerle Ozan bey ilgileniyordu. Şu an askerde olduğu için giremediğini belirtmişti. Bence bu işi diğer adminlerde yapabilir

yaren_dede

yaren_dede

Üye

dediğiniz doğru fakat bir üyenin 100-200 tane konusu varsa sayfalar boyunca bakmak yerine böyle bir uygulama daha pratik olmaz mı sizcede? En vasat sitelerde bile böyle bir uygulama varken maxicep gibi gelişmiş bir sitede böyle bir kolaylık olmalı bence.

bir günde kaç konunuza mesaj yazılabilirki?
benim açtığım konulara bakabilirsin bence hepside faydalı konular ama yorum yazmak istemiyor üyeler bence bu konu sıkıntı değil, keşke yorum yazsalarda sayfalarca bakıp cevap yazsam :) ama çoğu kişi yorum yazmiyor malesef

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yere açılan konularınız önce onaylanır, sonra gerekli yere 1 hafta iz bırakacak şekilde taşındığı zaman konunuzdan haberiniz olmaması imkansız olur.Zira açtığınız bölümde taşınmış olduğu ibaresini göreceksiniz.Yönetim isteğiniz ile ilginecektir mutlaka.Olumlu ya da olumsuz sonuç gelene kadar şöyle bir uygulama yapalım.

Açılan her konuda ve yazılan her mesaj da Beğen seçeneğimiz mevcut.Konulara mesaj yazmadan önce konuyu (ve ya yazılan bir mesaja istinaden yazıyorsanız o mesajı) beğenip sonra mesaj yazarsanız bildirim ile uyarmış olacaksınız.Bu sadece bir yöntem olması gereken budur demiyorum dikkat edin.Ben bir mesaj hakkında alıntı yapıp mesaj yazacaksam önce mesajı beğeniyor ve mesaj sahibine beğeni gitmesini sağlayarak mesaja dikkatini çekiyorum.Oda beğeniye bakıp benim yazdım mesajı görebiliyor.

Benim kullandığım yöntem bu.Alıntı ile yapılan mesajlar için de bildirim isteği vardı zaten.Bu istekler enine boyuna incelenip gereken yapılacaktır.

Keyifli forumlar...

Dediğiniz doğru. Bu bir yöntem. Elbet göz önüne alınacaktır. Yalnız ben şuan mobilim mesajımı beğendiniz heralde ama haberim yok :) bu konunun onaylandığından bile haberim olmadı. Bu bölüme konu açtığım için kontrol amacı bölüme girdim ve konunun açıldığını gördüm.

- - - Eklendi - - -

bir günde kaç konunuza mesaj yazılabilirki?
benim açtığım konulara bakabilirsin bence hepside faydalı konular ama yorum yazmak istemiyor üyeler bence bu konu sıkıntı değil, keşke yorum yazsalarda sayfalarca bakıp cevap yazsam :) ama çoğu kişi yorum yazmiyor malesef

sizde haklısınız herkes indirip gidiyor bi yorum bile yazmıyor. Ama bence böyle olsa daha güzel olur. Sizinde benimde bir başkasınında bu yararına olacaktır. Zararlı birşey istesem bu kadar tartışılmazdı heralde :)

- - - Eklendi - - -

bence son karar gelene kadar KaraBey in yöntemini uygulamakta fayda var :)

Atacan-

Atacan-

Üye

Keyifli forumlar...

Peki bir arkadaşımız konu açtı ve yanlış bilgi verdi.
O cevabı beğenmiyorsak ne yapacağız.
Beğenmediğimiz olaya beğen mi diyeceğiz yada aynı şeyi ben yaptım biri beğenmediği cümleye veya konuya nasıl beğen butonunu kullanır ki?

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi

Peki bir arkadaşımız konu açtı ve yanlış bilgi verdi.
O cevabı beğenmiyorsak ne yapacağız.
Beğenmediğimiz olaya beğen mi diyeceğiz yada aynı şeyi ben yaptım biri beğenmediği cümleye veya konuya nasıl beğen butonunu kullanır ki?

o da doğru diyelim biri bize hakaret etti bizde ona cevap vereceğiz onun mesajını beğenelim mi :D

neyse bu konu tartışmaya gidiyor. Ben önerimi sundum. Adminlerdende son cevabı bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

benim düşünceme ve fikrime ekleme yapacaklar belirtsin bakalım sonu ne olacak inşallah gerçekleşir

Praet0r2

Üye
bence face gibi olursa iyi olur olursa tabiki olmazsa olmaz zaten

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
bence face gibi olursa iyi olur olursa tabiki olmazsa olmaz zaten

face gibi derken mesaj geldiğinde direk uyarsın sayfayı yenilemeye gerek kalmasın diyorsan ona gelesi kadar bizim dediklerimiz olsunda ondan sonra sende benim gibi istekte bulunursun :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar ozan'in bu konularda bazi calişmalari vardi ama mobil site bunlardan daha oncelikli oldugu icin şimdilik hayata gecmedi. Bildirimler ve konu takibi konusunda daha once hic bir forumda gormediginiz projelerimiz var fakat uzerinde tartişmalarimiz devam ediyor. Getirileri götürüleri yapilabilirliklerini butun boyutlariyla duşunuyoruz. Siz duyarli uyelerimizin de yaptiklari oneri ve uyarilari da gozonunde bulundurarak sizlere daha iyi ve rahat bir ortam sunmak icin calişiyoruz. Fakat gelinen noktada mobil sitemizin tamamlanmasi ve sorunsuz olarak kullaniminin saglanmasi birinci onceligimiz oldugu icin kisa zaman icinde bu isteklerinize cevap veremezsek bunu sorun etmemenizi rica ediyorum. Keyifli forumlar hepinize anlayişiniz icin teşekkur ediyoruz.

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ozan'in bu konularda bazi calişmalari vardi ama mobil site bunlardan daha oncelikli oldugu icin şimdilik hayata gecmedi. Bildirimler ve konu takibi konusunda daha once hic bir forumda gormediginiz projelerimiz var fakat uzerinde tartişmalarimiz devam ediyor. Getirileri götürüleri yapilabilirliklerini butun boyutlariyla duşunuyoruz. Siz duyarli uyelerimizin de yaptiklari oneri ve uyarilari da gozonunde bulundurarak sizlere daha iyi ve rahat bir ortam sunmak icin calişiyoruz. Fakat gelinen noktada mobil sitemizin tamamlanmasi ve sorunsuz olarak kullaniminin saglanmasi birinci onceligimiz oldugu icin kisa zaman icinde bu isteklerinize cevap veremezsek bunu sorun etmemenizi rica ediyorum. Keyifli forumlar hepinize anlayişiniz icin teşekkur ediyoruz.

bilgilendirme için teşekkürler. Sizede keyifli forumlar. Fakat sizden bir istekte bulunmak istiyorum. Lütfen konuyu kilitlemeyin. Bu konuda fikrini söylemek isteyen arkadaşlar olabilir. En azından 2-3 gün açıkta kalmasını isterim. Belki Ozan beyde görüp yorum yapabilir. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt