Süleyman
Üye
Maxicep Bildirim Sistemi
-- Bazı bölümüne konu açmaya çalıştığımızda yönetime onaya gidiyor. Yönetim uygun görürse konuyu yayınlıyor. Uygun görmezse konumuzu siliyor. Konumuz silindiğinde maxicep tarafından bildiri mesajı bize geliyor. Fakat konumuz açıldığında böyle bir bildiri mesajı gelmiyor. Konumuz açıldığında da maxicep den bildiri mesajı alma gibi bir durum yapılamaz mı?
-- Kıyaslamak istemiyorum ama bazı forumlarda açmış olduğunuz konulara biri mesaj yazınca veya biri sizin mesajınızı alıntılayınca bildirim geliyor. Böyle olsa daha pratik olur gibi geliyor. En vasat sitelerde bile böyle bir uygulama varken maxicep gibi gelişmiş bir sitede böyle bir kolaylık olmalı bence. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
-- Kıyaslamak istemiyorum ama bazı forumlarda açmış olduğunuz konulara biri mesaj yazınca veya biri sizin mesajınızı alıntılayınca bildirim geliyor. Böyle olsa daha pratik olur gibi geliyor. En vasat sitelerde bile böyle bir uygulama varken maxicep gibi gelişmiş bir sitede böyle bir kolaylık olmalı bence. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

ama çoğu kişi yorum yazmiyor malesef