Google'ın Android 4.1'deki minik süprizi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın Android 4.1'deki minik süprizi...
Google, Android'e yerleştirdiği süpriz yumurta geleneğini Jelly Bean'de de bozmadı.

Android 2.3 "Gingerbread"de Ayarlar menüsündeki sürüm numarasına peşpeşe dokunduğunuzda bir "zombi" ile karşılaşıyorduk.
"Honeycomb"da, yani Android 3.0'da bir arı, Ice Cream Sandwich'de ise "dondurmalı sandviç" şeklinde bir robot karşımıza çıkıyordu. Jelly Bean yüklü bir Galaxy Nexus'da da Google'ın geleneği devam ettirdiği ortaya çıktı: Sürpriz yumurta, karşınıza bu kez bir şeker çıkırayor ve ona uzun dokunduğunuzda bir oyun ekrana geliyor. Oyunda yerçekimsiz bir alanda bir şekerle oynamanıza izin veriliyor. Şekerle oynamak hoşunuza giderse, bunu dilediğiniz kadar yapmanız mümkün.

Android 4.1 "Jelly Bean"deki sürpriz yumurtayı aşağıdaki videomuzda izleyebilirsiniz!
[video=youtube;oaP3roE1gp8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oaP3roE1gp8[/video]

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Haberi gören donup kalıyor heralde 1 tek cevap bile yok :D

PriZm

PriZm

Üye
kendi konusunu mesajsız hortlatanı ilk defa görüyorum.

bu özelliği zaten çoğu kişi biliyor olduğundan olmasın?

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu haber yayinlandiginda direk paylaştım ben paylaştığım da sayılı kişi biliyor ve hatta türkçe teknoloji portallarinda bile yoktu genel olarak ve sen biliyor olabilirsin ben dalgasina yorumladim zaten hortlamayla alakası yok ve forumda daha ilginç hortlamalar var seni oraya sevk edelim klavyesi olan sacmaliyor ya

PriZm

PriZm

Üye
Dostum bu haber yayinlandiginda direk paylaştım ben paylaştığım da sayılı kişi biliyor ve hatta türkçe teknoloji portallarinda bile yoktu genel olarak ve sen biliyor olabilirsin ben dalgasina yorumladim zaten hortlamayla alakası yok ve forumda daha ilginç hortlamalar var seni oraya sevk edelim klavyesi olan sacmaliyor ya

bak güzel kardeşim ben senin 2 aylık konunu "yorumsuz" halde iken hortlatmanı yorumladım.

ayrıca yorumumu gereksiz bulduysan şikayet edebilirsin:oke:

http://www.maxicep.com/android-genel/androidde-gizli-bir-ozellik-d-603054.html

benim geçmişime de bak zaten hep saçmalamışımdır :) beni bilen biliyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Konuya yeterince mesaj yazıldı galiba.Geliyor avatarım bak hee :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Senin kim olduğun beni alakadar etmez sende bi üyesin bende. :thumbup:
Maxi forum da okadar hortlamis konu varken ve daha saçma konular (sadece hımm lamalardan olusanlardan bahsediyorum mesela) gelip te azarlayan bi tavırla yorumlaman beni kızdırdı
Ha uyariyim daha tertipli düzenli olsun forumumuz diye yorumlayacaksan özelden bildirebilirsin :thumbup:hem karsindakini kirmazsin hemde dost kazanirsin haa dosta ihtiyacım yok diyosan söv say anca fifi derim;)

Ewt kayrabey istersen konuyu kilitle veya ne biliyim sil mod. olarak hortlamis ya madem mesaj için

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
lordufuk

lordufuk

Üye
Adam ne güzel konu paylaşmış ayıpdır ayıp adamlar hergün bişey için on konu açılıyor bilmeyenlerde var mesela ben :off:

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
Adam ne güzel konu paylaşmış ayıpdır ayıp adamlar hergün bişey için on konu açılıyor bilmeyenlerde var mesela ben :off:

Yalnız kızılan durum o değil hatırlatırım.

Üstünden 2 ay geçip de konuyu mesajsız hortlatmasından bahsediliyor. Gereksiz konu açıp açmamaktan değil. Konuda sorun yok, paylaşım için teşekkürler. Ancak bu yapılan da konuya olmayan ilgi nedeniyle diğer üyeleri azarlamak gibi birşey. Üstü kapalı.

Demek istediğim, yavaş, sakin.

• Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye
bilmiyordum sağ ol konu niye bu kdar uzadı ki hortlatmış işte mod gelir kilitler uyarıyı çakar gider niye birbirinizin kalbini kırıyosun ?
ne kdar saçma ya herkese bi hava .

paylaşımı yapan arkadaşada teşekkür ederim ben bunu bilmiyodum öğrenmiş oldum :)

• Beğen
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ya kavgayı bırakında bende htc one x var bu özelliğini kullanamıyorum bence bana verilmek istenen minik süpriz falan yok :off:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt