Falcao'ya övgüler yağdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Falcao'ya övgüler yağdı
UEFA Süper Kupa finalinde ilk yarıda attığı üç golle Chelsea'yi şaşkına çeviren Atletico Madrid'in forveti Radamel Falcao, takım arkadaşlarından alkış topladı. 4-1 biten maçta dünyanın en
iyi forvetlerinden biri olduğu
gerçeğini pekiştiren
Kolombiyalı golcü için takım arkadaşları Mario Suarez ve Gabi övgüler yağdırdı. Mario Suarez, onun lüks bir oyuncu olduğunu ifade
ederken, "O dünyanın en iyi golcüsü, ona sahip
olduğumuz için çok mutluyuz." şeklinde konuştu. Gabi
ise, ne kadar müthiş bir futbolcuyla aynı takımda
bulunduklarının bilincinde olduklarını ifade etti ve "O
daima farklılık yaratan bir oyuncu, bu gün bu özelliğini gösterdi." dedi. Madrid ekibi, Falcao'yu kadrosuna katabilmek için
Porto'ya 40 milyon avro bonservis bedeli ödemişti.

jackalmami

jackalmami

Üye
real neden almaz falcao'yu anlamış değilim. Benzema ve higuain(nazıl yazılıyor:hmmm) e bin çeker. Barça nın bile çok işine yarar. O kadar parayı ne yapıyorlar merak ediyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
real neden almaz falcao'yu anlamış değilim. Benzema ve higuain(nazıl yazılıyor:hmmm) e bin çeker. Barça nın bile çok işine yarar. O kadar parayı ne yapıyorlar merak ediyorum.

Benzema, Higuain, Callejon Morata varken Falcao'yu almak gereksiz. Takım zaten tek forvet oynuyor ..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hakkaten dünyanın en iyi forveti artık bu adam.ilk yarıda 5 şutta 3 gol 2 de direkten dönen top sadece bir maçlık bir performans da değil her maç böyle ..

jackalmami

jackalmami

Üye

Benzema, Higuain, Callejon Morata varken Falcao'yu almak gereksiz. Takım zaten tek forvet oynuyor ..

sat bir yada ikisini bunu al. Bunun, real için zor olacağını zannetmiyorum. Bu adamı almak demek, yıllardır ezildiğin barça ya karşı eşit seviyeye gelmek demektir. şahsen ben ronaldo'dan başka 1. Sınıf olmadığından dolayı real'den hiç korkmuyorum. Barça'da 2 tane var.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

sat bir yada ikisini bunu al. Bunun, real için zor olacağını zannetmiyorum. Bu adamı almak demek, yıllardır ezildiğin barça ya karşı eşit seviyeye gelmek demektir. şahsen ben ronaldo'dan başka 1. Sınıf olmadığından dolayı real'den hiç korkmuyorum. Barça'da 2 tane var.

Zaten real barca dan üstünlüğü aldı ki şampiyonluk + süper kupa ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

elindeki forvetler zaten yetiyor neden satsın? Ayrıca Barça'da sadece Messi aman aman bi forvet, diğerleri kanat oynuyor zaten.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ceza sahasına girdiginde is tamam Falcao dehset bir oyuncu ama Chelsea gerçekten berbat bi oyun oynadı o aksam özellikle kendi yarı sahasında defansı fena bocaladı.
Önceleri rakibe korku salan kara bi oglanları vardı defans önünde bizon lakaplı Essien.Simdilerde de yine kara oglan Mikel var ama Selçuk Sahin'den farkı yok bi de buna güvenip saga sola orta saha dagıtıyolar Essien Madrid'e Meireles Fener'e :D
David Luiz desen zaten ne yaptıgından kendinin de haberi yok ps'de kollarla kontrol edilir gibi halleri var
:ehe
Ashley Cole ölmüs gömeni yok Cahill desen kuru gürültü.Falcao'ya güzel zemin hazırladılar.Ben Arda'yı çok begendim son derece soguk kanlı oynadı.

jackalmami

jackalmami

Üye

elindeki forvetler zaten yetiyor neden satsın? Ayrıca Barça'da sadece Messi aman aman bi forvet, diğerleri kanat oynuyor zaten.

1.sınıf futbolcu anlamında söyledim. barcelona'da messi ve iniesta, real'de sadece ronaldo var. kağıt üzerinde konuşuyorum anlayacağın:D bence falcao 2 takıma da gibi ilac gelir.

- - - Eklendi - - -

Zaten real barca dan üstünlüğü aldı ki şampiyonluk + süper kupa ..

şu sözü hatırlatmak isterim sana;

BİR GÜNDE KRAL OLMADIK Kİ, BİR GÜNDE TAHTAN İNELİM :ehe

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

1.sınıf futbolcu anlamında söyledim. barcelona'da messi ve iniesta, real'de sadece ronaldo var. kağıt üzerinde konuşuyorum anlayacağın:D bence falcao 2 takıma da ilaç gibi gelir.

- - - Eklendi - - -

Güzel sözmüş ama merak etme yakında inersiniz :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

1.sınıf futbolcu anlamında söyledim. barcelona'da messi ve iniesta, real'de sadece ronaldo var. kağıt üzerinde konuşuyorum anlayacağın:D bence falcao 2 takıma da gibi ilac gelir.

- - - Eklendi - - -

:kotu: sadece Ronaldo mu?

jackalmami

jackalmami

Üye

:kotu: sadece Ronaldo mu?

diğerleri 2. veya alt sınıf oyuncuları. hangisi yılın futbolcusu ödülünde en azından ilk 5'e kalabilmiş ki. ayrıyeten benim sınıflandırmam farklı olur, seninki farklı olur. ben böyle sınıflandırıyorum futbolcuları. falcao bu takımlarda oynasa kabuğunu kırar bence ve yakın zamanda bu ödüle de yaklaşacağını düşünüyorum.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messi iniesta Xabi - gerisi hikaye :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Messi iniesta Xabi - gerisi hikaye :D

Xavi demek istedin galiba. Barçalısın ya sen

- - - Eklendi - - -

diğerleri 2. veya alt sınıf oyuncuları. hangisi yılın futbolcusu ödülünde en azından ilk 5'e kalabilmiş ki. ayrıyeten benim sınıflandırmam farklı olur, seninki farklı olur. ben böyle sınıflandırıyorum futbolcuları. falcao bu takımlarda oynasa kabuğunu kırar bence ve yakın zamanda bu ödüle de yaklaşacağını düşünüyorum.

o takımda oynayan ve 11'de başlayan bi oyuncuya 2. sınıf diyorsan bi şey demiyorum. Daha da demem

jackalmami

jackalmami

Üye

Xavi demek istedin galiba. Barçalısın ya sen

- - - Eklendi - - -

o takımda oynayan ve 11'de başlayan bi oyuncuya 2. sınıf diyorsan bi şey demiyorum. Daha da demem

bahsi geçen oyuncuları, " dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları!" arasına girebilmiş futbolcularla bir tutabiliyorsan, bende sana bir şey diyemem. Benim bahsettiğim futbolcular (messi,ronaldo,iniesta), elit kategori futbolcularıdır. Bunları ayrı tutmayacağız da kimi tutacağız?

- - - Eklendi - - -

bu oyunculara uzaylı diyorsan orası ayrı :d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hani golcü kelimesi var ya duyunca nedense bu adam geliyor aklıma harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...