808 Reset sorunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
808 Reset sorunu :/
Merhaba arkadaşlar.
Yeni aldığım 808 cihaz, arada bazen(galiba çok sıkıştığında) ekran kararıyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor.
Bataryayı çıkarıp yeniden takmak gerekiyor.
Cihazı 3 günlük 2. El aldım, acaba bundan kaynaklı olabilir mi?
Flash atsam bu sorun çözülebilir mi?

ANIL

ANIL

Admin
İlk olarak *#7370* ile soft format at. Ondan sonra istersen flash atabilirsin. Sorununz çözülecektir büyük ihtimal.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
soft format ile neler silinir?

ANIL

ANIL

Admin
Hafıza kartı dışında tüm veriler silinir.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
yedekleyip yapmam gerekecek o zaman..
Peki teşekkürler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​808de de bu durumlar oluyorsa eğer nokianın daha 40 fırın ekmek yemesi gerek bu fw işinde..yazık..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Yeni aldığım 808 cihaz, arada bazen(galiba çok sıkıştığında) ekran kararıyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor.
Bataryayı çıkarıp yeniden takmak gerekiyor.
Cihazı 3 günlük 2. El aldım, acaba bundan kaynaklı olabilir mi?
Flash atsam bu sorun çözülebilir mi?
808 in son yazılımında sorun var telefonu kastırıp duruyor telefonu hack'lediyseniz onunda etkisi olmuş olabilir zira hack telefonda düzgün çalışmıyor ben lazım olan programları kurup hack'i sildim şimdi daha iyi gibi ama dediğim gibi son yazılımda sorunlu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herşeyi yazılımlara bağlamayın.hack yaparar yüklediğiniz uygulamaların cihazda sorunlar çıkaracagını biliyorsunuz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaş hackten bahsetmemiş ama orjinal fw de hala bu sorunlar oluyorsa vay nokianın haline..sözde en güncel yazılım şu an FP1 onda bile bir dünya hata var..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaş hackten bahsetmemiş ama orjinal fw de hala bu sorunlar oluyorsa vay nokianın haline..sözde en güncel yazılım şu an FP1 onda bile bir dünya hata var..

kardeşim sen bu tür sorunların sadece belle de mi var sanıyorsun 1000 liraya aldığın android telefonda bile dünya sorun çıkıyor. Yani sorunsuz bi telefon yok denecek kadar az hatta yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
2.el aldım demiş kullanan kişinin ne uyguladığı meçhul bu güne kadar orjinal yazılım ve güncellemelerden önce ve sonrasında donma kasma sıstem hatasa vs vs ile hiç karşılaşmadım nedense

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala yedeği alıp soft format atmadım. Cihaza ben hack yapmadım, yapılmamış da zaten. Bugün hiç sorunla karşılaşmadım, her zaman olmuyor tabi, arada sırada...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telınde neler yüklü yazarmısın?

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal uygulamalar dışında;
- WhatsApp
- Ekşimtrak
- NfcInteractor
- Asphalt 6
- Abc Recorder
- ActionCamera
- Sophie Cam
- PhotoFunia
- Tag-Clinic
- Music Stop
- Opera Mobile
- CameraPro

ama şunu söyleyebilirim, uygulamalarla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü cihazı aldığım ilk gün(hiçbir şey yüklemeden) bile yaşadım bu sorunu..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

kardeşim sen bu tür sorunların sadece belle de mi var sanıyorsun 1000 liraya aldığın android telefonda bile dünya sorun çıkıyor. Yani sorunsuz bi telefon yok denecek kadar az hatta yok.

android kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ama ne gibi sorunlar oluyor? Yeni aldığın telefonda donma reset olması da can sıkıcı bir durum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
android kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ama ne gibi sorunlar oluyor? Yeni aldığın telefonda donma reset olması da can sıkıcı bir durum.

senin dediğin de doğru ama ben evo 3d kullandım abimde var mesela aşırı ısınıyor kasma donma çok nadir var. Ama ısınma sorunu gerçekten ama yüksek.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yazılımsal gibi görünmüyor.
Soft format attım, telefon açıldıktan sonra mail ayarlarını yapınca yine aynısı oldu.
Hard format attım açıldığı an aynısı oldu. (Normalde bu kadar çabuk olmazdı, sıkışınca falan olurdu)
NaviFirm'den dosyaları indiriyorum şimdi, flash atacam artık olmazsa da servis yolu görünüyor gibi..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
İkinci el aldığında hafıza kartı içindeydi büyük ihtimal hafıza kartında sorun olabilir yedegini almadan formatlayin.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
yedek dediğim resim, müzik ve filmlerdi.
Onları geri yüklemediğim halde telefona hard format attıktan sonra açıldığı an aynı sorunla karşılaştım.
Tam olarak reset atmıyor, ekran kararıyor, açma kapama ve menü tuşlarının ışığı yanıyor ve öyle kalıyor. Dakikalarca beklediğim oldu, hiçbir şey olmuyor. Bende bataryayı çıkarıp yeniden takıyorum, telefonu açıyorum.
Bence son çare flash. Sizin bir öneriniz var mı?

- - - Eklendi - - -

ayrıca hafıza kartı yok cihazda, depo hafızasındaki resim müzik ve filmlerin yedeğini aldım.

- - - Eklendi - - -

Şimdi cihaza phoenix'den format attım, açıldığında nokia kullanıcı şifremi girerken yine aynısı oldu.
Sorun nerde anlamadım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beklemeden servise götür bence orada baksınlar.donanımsal bir problem de olabilir..ah bu ikinci el telefonlar ah..

Takipçi Satın Al

Üst Alt