Bi yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

irfan828

Üye
    Konu Sahibi
Bi yardim
Tabelet kullananlar bi sorum olacak tablet almak istiyorum interneti normal pc kadar hizlimi ve 250 350liralik tabletin hizi nasil olur

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Tek gelimeyle israf. Ben aldım geçen ay. Eski model internet bağlantılı dokunmatik bir cep telefonu kalitesiyle internette gezinebiliyorsun.. Keşke minibook falan alıp adam gibi kullansaydım diyorum insan bir yazı bile yazamıyor klavye gibi.
Baştan çekici geliyor ancak bence kapılma ucuzların tipine.
Apple Samsung falan gibi meşhur tabletler almayacaksan KESİNLİKLE alma derim yeni almış biri olarak

• Beğen
Tepkiler: irfan828

irfan828

Üye
    Konu Sahibi
ya onu demıyom ınternetı normal pc gıbı mı

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ya onu demıyom ınternetı normal pc gıbı mı

Genelde otomatik olarak mobile sitelere girer.Sonuçta tablette mobile bi aygıt.
Ancak tabiki normal pc'yle girdiğin şekillerinede girebilirsin sitelerin.Örneğin sahibinden.com a girince mobile sürümüne girer en alttan deskopt görünüme geç gibi bişey yazar ona tıklarsın site normale geçer..

Sorunun cevabı bu olabilirmi

• Beğen
Tepkiler: irfan828

irfan828

Üye
    Konu Sahibi
:D yıne deqıl hızı normal pc dekı hızmı yanı bı tık attığında gırıymıı :D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
:D yıne deqıl hızı normal pc dekı hızmı yanı bı tık attığında gırıymıı :D
Onun cevabını Eski model internet bağlantılı dokunmatik bir cep telefonu kalitesiyleinternette gezinebiliyorsun.. diye vermiştim ama :)
Tek tıkla girer ama aynı hızı ucuz tabletlerden beklememek gerek özellikle ağır sitelerde.

irfan828

Üye
    Konu Sahibi
yanı ne kdr parra çıkmak gerekır oyle tanlete mesela

veya

tlgcn38

tlgcn38

Üye
yanı ne kdr parra çıkmak gerekır oyle tanlete mesela

veya

Sana bu tableti alacağına kişisel tavsiyem minibook alman.. yakın çünki fiyatı bunun fiyatına minibookların.
Ama illada tablet alcam diyosan benim şahsi tavsiyem Apple veya Samsung ürünlerinden birini seç

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Internet hizi modemle alakalidir 300 lira üstü tabletler 802 b/g/n/+ olur bu 3 katlik bir alan demek 4.0 alirsan flash sürümü iyi olur. 4.1 yapma çünkü flash olmamasi planlaniyor 4.1 de. VE google chrome mu indir kendi tarayicisi yavastir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt