Arkadaşlar az bakın neo v ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az bakın neo v ile ilgili
arkadaşlar neo v alcamda sorunları nedir nasıl bir telefondur söylermisiniz ..

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Fiyatına göre iyi telefon galiba

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
Fiyatının en iyi telefonudur diyebilirim yalnız benim yaptığım hatayı yapma telefonu aldığında 2.3.4 gb yüklü ics de hata var şu anda sony in diğer telefonlarına güncellemede gitti diyolar bende güncellemeyi bekliyorum neo v de hafif bi kasma var menu geçişlerinde falan kasma ağır bi derecede olmasa da oyunlarda bariz bi kasma var şu anda telefonumda oyun oynamıyorum o yüzden jb de gelicek miş neo v ye o zaman gb dende iyi olur kısaca 2.3.4 yani telefonu aldığın zaman hiçbir şekilde donmadan piyasadaki tüm oyunları oynayabilirsin.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
bide iphone 3gs var aynı fiyata iphone nasıldır özellikleri sorunları nedir sölermisiniz ya onuda alabilirim çocukluktan daha iphone hastasıyım almayı düşünüyorum ..

lgkg300

lgkg300

Üye
Neo V kullanıcısıyım hiç tereddütsüz alabilirsin. Hiç bir sıkıntısı yok. benim oyunlarla pek aram olmadığı için oyun yüklü değil o yüzden arkadaşların da dediği gibi android 4 ile kasmalar olabilir tam bilmiyorum. Ama diğer şekilde hiç bir sıkıntısı yok.

çözünürlüğü muhteşem, HD kamera kaydı olduğu için görüntü ve videolardaki netliği takdirinize bırakıyorum.

başka sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
On numara telefon icsye güncellemek bence gereksiz ama jelly bean gelirse güncelle bence bide 3gs çok kötü radyasyonu saymazsan wonderıda öneririm sıralama:

Neo v > Wonder >iphone 3gs >Galaxy Ace

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaşlar yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim bende zaten galaxy wonder vardı hiç memnun kalmadığım için sattım bedava ya verdim yani onun yerine neo v alcam sağolun .. :D:ehe

adam john

adam john

Üye
bende neo v kullanıcısıyım ama iphone 3gs ile karşılaştıramazsın ikisinin de farklı alanlarda iyi oldukları özellikleri var kamera konusunda ekran konusunda neo v iyi olabilir ama işletim konusunda son derece mükemmel olan iphone 3gs yani derimki teknik özelliklerine bak iki telefonunda istediğin ve beklentilerin hangi telefonda ağır basıyorsa onu al derim..

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
teknik özelliklere göre baya baya ağır basan sony ericsson neo v di zaten sipariş ettmi beyaz rengini yarın geliyo..

lgkg300

lgkg300

Üye
teknik özelliklere göre baya baya ağır basan sony ericsson neo v di zaten sipariş ettmi beyaz rengini yarın geliyo..

Hayırlı uğurlu olsun gardasım. iyi günlerde kullanırsın insaallah... iyi bir seçim yaptın.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
sagol teşekkürler beyaz rengini alıcam bide mavisi var sizce hangisi iyidir ben fırında çalışıyorum o yüzden tozu göstermez çiziği göstermez diye beyazı seçtim sizce iyimi ettim ..?

__xXx__

__xXx__

Üye
beyaz renk tozu kolay belli ediyor o büyük bir sıkıntı değil kılıf kullandığın zaman sıkıntı olmaz ancak bazı arkadaşlar jb gelecek demiş sony den kesin cevap içeren bir resmi açıklama gelmedi bu aralar bir güncelleme gelecek ama o da ics güncellemesı

burakc1907

Üye
neo v ye 700 Tl gibi bir rakam vereceğine 800-900 liraya 2.el iphone4 8gb var. Hem işlemcisi mükemmel kamera felan önem veriyosan kamerasıda iyi çok rahat oyunda oynarsın tabi yinede karar senin.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
aldım da ne zaman güncelleme gelir ben telefonu güncellesem ne gibi sorunlarla karşılaşırım sizce ..

__xXx__

__xXx__

Üye
aldım da ne zaman güncelleme gelir ben telefonu güncellesem ne gibi sorunlarla karşılaşırım sizce ..

ics güncellemesı zaten mevcut kardeş jb nin geleceği belli değil ics nin son sürümü bende sorunsuz çalışıyor ama sıkıntı yaşayan arkadaşlar var yaşayacağın sıkıntı ise bazı arkadaşların dediğine göre menü geçişlerinde ufak kasmalar olması kamera kullanımında donmalar vs

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
işte benim telde kasılma olmaması gerekiyo kasılma yaşarmıyım fazla o kadar fazla büyük sorun yaşamıcaksam yükseltiyim yani 4.0 ics ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt