Acil yardim elim kolum bağli kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim elim kolum bağli kaldim
beyler bende cfw yüklüydü widgetlarım transparandı her modu uygulamıştım tema efekti yapmıştım ama şu avkon denen şeyi yapamayınca flashla ofw ye döndüm hırsımdan. Geçtim ofw Fp1e hacki felan yaptım ama şu avkonu yapamıyorum widgetları değistiremiyorum menü düzeni tema efekti yükliycem yerleşik bileşen hatası alıyorum şu avkonu 40kez denedim yapamadım ve yine yapamadım üstüne üstlük enfes widgetlarımı efektlerimi kaybedince deliye döndüm telefonu fırlatasım geliyor şuan lütfen yardım edin bana şu avkon denen şeyi yapalım widgetları değiştirelim mod kuralım of Allah'ım of neden döndüm ki şu ofw ye ya lütfen esirgemeyin yardımlarınızı, şimdiden teşekkürler ha telefonum 603 hackli fp1li...

legend5858

legend5858

Üye
Konuda yazanları sırasıyla yap fp1 paketi var onunla yapmayı unutma oluyor ben yaptım.mif dosyalarını aşırken bir tane fazla taşımışım ondan olmamıştı sonra düzelttim olmuştu dikkatlice sırayla yap.

Batarya durumuna bakarsan rengini filan değiştim oluyor yani sadece dikkatlice yapmaya özen göster :)

asigsasi

asigsasi

Üye
önce pil rengini uygulamamış diğerleri olmuyor

legend5858

legend5858

Üye
Widgetlara bakarsan şekilleri değişik transparan yani pil ile kalmıyor diğerleride oluyor.

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
oldu be dün gece 4 te başardım nihayet:D hep e ye deniyodum olmuyodu c ye deniyim dedim oldu

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt