Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jar dosyalarini neden acamiyorum?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Jar dosyalarini neden acamiyorum?
Arkadaslar java oyunlarini acamiyorum. Jar dosyalarini acarken zip programini aciyo baska turlu de olmuyo. Yardimlarinizi bekliyorum.
najanaja
Üye
telefona winrar yüklediysen onu kaldırıp bi dene başka sorun çıkartabilecek bişey olacağını sanmıyorum telefonla ilgili. normalde pc de de javalar winrar ile açılabiliyor büyük ihtimal yüklediğin winrar prosuda onu arşiv olarak algılıyor o yüzden. tabi telefona winrar yüklediysen tamamen mantıken söylüyorum dene haber wer
asigsasi
Üye
aynen telefonunda winrar veya freeunrar varsa ve operadan indiriyorsan java dosyasınin arşivi gösteriyor telefonun kendi tarayıcısından indir dene birde
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Freeunrar vardi kardesim kaldirdim resetledim fakat yine ayni. Telin kendi zip programi var ondan kaynaklanabilir mi
najanaja
Üye
hayır kendi zipinden kaynaklanamaz. sonuçta bizim tellerde de war orjinal telin zip prosu ama en azından ben javalar açısından hiç bi sorun yaşamadım tıklıyorum yükleniyor. Maalesef aklıma başka seçenek gelmiyor kardeşim.
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Operadan kaynaklaniyormus kardesim nornal tarayicidan sorun olmuyo. Yardiminiz icin cok sagolun arkadaslar
najanaja
Üye
sen cepten mi deniyodun ne bileyim ben pc ye indirip tele atıyon öle oluyo sandıydım iyi hadi kendin çözmüşsün olayı en başta onu da söyleseydin başka fikirler sunardık belki bida sorun yaşadınmı ayrıntılı bi şekilde anlat ki bizde ona göre fikirler sunalım
benim dediğim pc yle alaksı yok ki zaten anlatamamışım heralde sonuçta ben herşeye pc den bakıyom pc den indiriyom sonra tele atıp yüklüyom yüklenmiyosa telle alakalı zaten pc yle deil yani benim yorum pc yle sorun yaşıyon anlamına gelmiyo ben bilgisayara indirip usb yle tele atıyon o şekilde yüklüyosun sanmıştım anlatmak istediğim