Toggle Widget Arşivi Belle-Refresh [Son Güncelleme 17.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
İşte kardeşim onlar bende yok örnek kısa yol ekle diyorum orda yok widget ekle diyorum ordada yok onları ayrı olarakmı yüklüyoruz yoksa telefonda biyerdemi saklı onu anlamadım yardımcı olursan sevinirim iyi forumlar....

widget ekle > örnek olarak diyorum bluetooth aç-kapa bu kadar

alici-35

alici-35

Üye
Tamam kardeşim halletim ben ilgin için teşekkür ederim iyi forumlar.......

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellenmiştir.

MaxipmaN

Üye
eline sağlık

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Yeni widgetlar harika :oke:

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

akifd

akifd

Üye
peki fp1 uyumlu olup olmadığını'da denedinmi s^3 ama fp1 kimse düşünmüyor yoksa fp1 ayrı kategoriyemi giriyor s^3 dışında

akifd

akifd

Üye
aaa şimdi çok önemli bir konu açtığının farkındasın umarım çünkü fp1'e tüm widgetler yüklenirse dehşet bir ekran çıkar ortaya harika olur yanlız ben joshlog nedir onu bilmiyorum acaba konuyu biraz aça bilirmisin

ufukcan74

ufukcan74

Üye
teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum yeni çıkanları eklemeyi unutma ancak buradan takip edebiliyoruz çünkü hergün yenisi çıkıyor
devamlı forumdayım ama yinede bu konuda ilk defa gördüklerim var
emeğe saygı tekrar :tşk:

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellenmiştir

AHMED...

AHMED...

Üye
kardeş bu tercihler widgetini değiştiren bi mif paketi söylermisin bir kaçına baktım ön izlemesinde gözüksede paket içinde yok güncellemeyi yaptıktan sonra widgetlerim orjinal oldu geri eski haline getirmek zor oluyor :)

Violonist

Üye
kardeş bu tercihler widgetini değiştiren bi mif paketi söylermisin bir kaçına baktım ön izlemesinde gözüksede paket içinde yok güncellemeyi yaptıktan sonra widgetlerim orjinal oldu geri eski haline getirmek zor oluyor :)

mif dosyasının içerisindeki Entry04.svg ya da nvg bu görüntüyü değiştiriyor.

AHMED...

AHMED...

Üye
:) valla Anlamadim

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/all-in-one-widgets-skin-pack-by-kang-shao-688862.html

bu widget seti bana kalırsa harika.tercihler widgetıda değişiyor.ben kendi telefonuma yükledim mesela :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/transparants-widgets-pack-unsigned-616551.html

bir de bu var klasiklerden :)

AHMED...

AHMED...

Üye
helal sana kardeşim teşekkür ederim

Üst Alt