[Belle Refresh] Hızlı Alfasayısal Tuş Takımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[Belle Refresh] Hızlı Alfasayısal Tuş Takımı
Bu mod aynı sayıyı kullanarak birden fazla harf girdiğinizde bekleme süresini kısaltır.

Rofs2/sys/bin klasörünün içine atıp flash atmalısınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027

emreli01

emreli01

Üye
resim :nono: :op:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
evet resimlik bir durum yok video lazım. açıkçası ben daha deneyemedim. deneyen var mı?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yine mi flash yaa :(

furkitare

furkitare

Üye
sorunlu . T9 açık değilken numara yazmaya çalışınca numaradan önce harf çıkıyor . Örneğin 9 yazacaksaniz w9 olarak çıkıyor . Yani tuşu iki farklı algılıyor .

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sorunlu . T9 açık değilken numara yazmaya çalışınca numaradan önce harf çıkıyor . Örneğin 9 yazacaksaniz w9 olarak çıkıyor . Yani tuşu iki farklı algılıyor .

Senin açmış olduğun konudaki link ile aynı. Ondada öyle mi? Belle refresh ile mi denedin?

hsn6262

hsn6262

Üye
Nsekiz kardeşim.Yanlışın var flash gerektirmiyor bu mod.İçeriği c/sys/bin içine attıktan sonra rompatcherdan c2zbin yamasını aktif ettin mi işlem tamamdır....

MoLeCK

Üye
arkadaşlar bunun 0.2 saniye olanı vardı sanırsam nerden bulabilirm onu ayrıca bu modu cwf ye uyguladım rofs2 ye atarak yukarıda yazdığı gibi bir sorun almadım bilginize

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Nsekiz kardeşim.Yanlışın var flash gerektirmiyor bu mod.İçeriği c/sys/bin içine attıktan sonra rompatcherdan c2zbin yamasını aktif ettin mi işlem tamamdır....

kardeş bu yamayı nerden bulcaz

hsn6262

hsn6262

Üye
Al kardeşim indir....

furkitare

furkitare

Üye
bozuk bu yüklemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt