İşte HTC'nin yeni Desire'ı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
İşte HTC'nin yeni Desire'ı!

HTC'nin sır gibi sakladığı yeni bombası Desire X IFA 2012'de resmi olarak duyuruldu!

HTC, Desire X modelini IFA 2012'de resmi olarak tanıttı. Tanıtılan özellikler ve telefon, sızan bilgi ve fotoğraflarla aynı...

HTC'nin orta seviye ceplerinin arasına dikmeyi planladığı "Proto"nun aslında Desire X olduğu ortaya çıktı.

ePrice'ın sızıntısı ve birkaç İskandinav sağlayıcının verdiği bilgiye göre Desire X, çift çekirdekli 1GHz Snapdragon işlemciyle, 4 inç'lik 800x480 ekranla ve Android 4.0 ve Sense 4.0 ile geliyor. 5 megapiksellik bir kameraya sahip cihaz, her zamanki gibi Beats Audio yeteneklerine de sahip.

HTC'nin yeni cebini bu hafta IFA'da tanıtması bekleniyor. Orta seviye bir cep olan Desire X'ın fiyatının fazlasıyla uygun olacağı söyleniyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
htc böyle cihazlar üretmiyeceğiz demişti ama üretiyor resmen giriş seviye bu,htcnin bu aralar akıllı işler yapmadığı kesin,haber için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve El~PisToLeRo
lordufuk

lordufuk

Üye
Paylaşım için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Kerim.

Kerim.

Üye
Ram kaç mb?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca gpu su ne bilen var mı?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
htc böyle cihazlar üretmiyeceğiz demişti ama üretiyor resmen giriş seviye bu,htcnin bu aralar akıllı işler yapmadığı kesin,haber için teşekkürler.

Pek giriş değil aslında daha çok orta gibi :hmmm Tabi HTC'nin pek mantıklı hareketler yapmadığı doğru.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc bişiler yapmaya çalışıyo ama ne :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ram 768 mb

Uruloki

Uruloki

Üye
Dolu galaxy sallama cihaz varken gayet mantıklı hareketler bunlar eğer doğru fiyata satarlarsa tabii

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sıkıntı da o Hasan absürt fiyatlar istiyorlar böyle cihazlara

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Lenneth

Üye
HTC şu cihaza 4.1 getirecekse eğer gayet alınası bir cihaz olmuş.

MaxipmaN

Üye
tip fail

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben tasarımı beğendim sense arayüzü zaten gayet hoş ama mantıklı fiyatlandırma şart ve keşke ram 1 gb olsaymış zaten sense fazladan ram yiyor.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
4.1 biraz zor gelir Adreno 203 nedir arkadas saka mı bu?

Uruloki

Uruloki

Üye
ben tasarımı beğendim sense arayüzü zaten gayet hoş ama mantıklı fiyatlandırma şart ve keşke ram 1 gb olsaymış zaten sense fazladan ram yiyor.

Valla az ram yiyip hep rest atmasından iyidir tablette son sürüm ics touchwiz i 350 ram bırakılırken en fazla ve resmen restart delisiyken sense de bunu 450 nin üzerine çıkardım ama hiç restart atmadı hem touchwiz i ezer geçer şense yani ram olayını geçin bence abi yani sırf sana demiyorum millet geliyor yok fazla ram yiyor iyi yiyorda çoğu özelliği hiç bir UI da yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Valla az ram yiyip hep rest atmasından iyidir tablette son sürüm ics touchwiz i 350 ram bırakılırken en fazla ve resmen restart delisiyken sense de bunu 450 nin üzerine çıkardım ama hiç restart atmadı hem touchwiz i ezer geçer şense yani ram olayını geçin bence abi yani sırf sana demiyorum millet geliyor yok fazla ram yiyor iyi yiyorda çoğu özelliği hiç bir UI da yok

ben kötü demiyorum abim zaten ben bi konuda da demiştim ben birgün androide geçersem kessinlikle htc olur sense in hatırına :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt