C6-01 yeni belle güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 yeni belle güncellemesi
Arkadaşlar telefonumu Pc ye bağladım ve yeni bi güncelleme çıktı karşıma belle güncellemesi diye fakat telefonum zaten belle.Bu fp1 güncellemesi falan duydum fakat 1.nesil telefonlarda yok biliyordum yani 603,701 de falan var diye biliyodum bi bilgi verirmisiniz acaba ?

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Peki birşey soracağım navifirmde c6-01 için dosyalar mevcut indirip flashla atsak olur mu ? bide bu flashlamanın oviden yüklemeyle bi farkı varmı ?

ANIL

ANIL

Admin
Suite üzerinden ve ya phoenix ile flash atarak yükleyebilirsin. Yüklemeden önce soft format atmanı tavsiye ederim.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Bu soft formatı atarken hafıza kartını çıkarmalımıyım ? ayrıca çıkarmazsam bu veriler gidermi rehber falan ?

ANIL

ANIL

Admin
Hafıza kartı silinmez. C ve depo hafıza silinebilir. Zaten *#7370# yaptığınızda ''hafıza kartı dışında tüm veriler silinsin mi?'' şeklinde uyarıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internet paketin varsa telden güncelle belle refresh'i

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Arasında herhangi bir fark varmı telefon veya bilgisayarın ?

--Eklendi--

Ayrıca OTA kullanıcıları Nokia Maps Suite'den yararlanamıyormuş pcden tam sürüm yüklenmesi gerekiyormuş suiteden ve ben şu anki haritaları aktiif bi şekilde kullanabiliyorum çok işime yarıyor.

moonstar90

moonstar90

Üye
bu başlığı görünce güncellemeye baktım yaklaşık 400 mblık güncelleme gelmiş yaptım bakalım ne fark olacak telefonda

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
bu başlığı görünce güncellemeye baktım yaklaşık 400 mblık güncelleme gelmiş yaptım bakalım ne fark olacak telefonda

Güncellemeyi yaptıktan sonra banada haber versene telefon stabil çalışıyor mu yani müzik çalar falan stabil mi herhangi beğenmediğin birşey varmı bende bilgi sahibi olmuş oluyum.Şimdiden teşekkürler :)

moonstar90

moonstar90

Üye
Güncellemeyi yaptıktan sonra banada haber versene telefon stabil çalışıyor mu yani müzik çalar falan stabil mi herhangi beğenmediğin birşey varmı bende bilgi sahibi olmuş oluyum.Şimdiden teşekkürler :)

suanda herşey normal gibi yalnız mesaj bölümünde yazdıktan gönderirken felan o geçişlerde kısa süreliğine beyaz ekran görünüp kayboluyo o beni rahatsız etti

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Bende şimdi yükledim fakat öyle bi sorun şu anlık çıkmadı bende tekrardan bi flash atmanda fayda var çok rahatsızlık veriyorsa

moonstar90

moonstar90

Üye

turkercix

Üye
suanda herşey normal gibi yalnız mesaj bölümünde yazdıktan gönderirken felan o geçişlerde kısa süreliğine beyaz ekran görünüp kayboluyo o beni rahatsız etti

hocam bu sorun bendede var ve nasıl ortadan kaldıracağımı bilmiyorumm ?

turkercix

Üye
açık konusmak gerekirse flash nasıl atılıyo bilmiyorum soft format attım ama bi işe yaramadı

turkercix

Üye
Peki bu sorunumu çözermi dersin ?

turkercix

Üye
Yanlıs bırsey yapıp telefonu kaybetmektense sanırım serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor çok karışık geldi bana teşekkür ederim :)

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Servise yollarsan bunun için telefonu aynı şeyi yapacaklar zaten.Ama kendin bilirsin tabi zamanla kolay gelir flashlama falan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt