Bana da lazım kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Bana da lazım kulaklık
Arkadaşlar benzeri bi konuyu görünce bende açayım dedim konu.
Bana da kulakiçi kulaklık lazım ve genelde rap dinlerim. Alttada 3 örnek şarkı verdim.
Dışarıya fazla ses kaçırmasın, rapçinin dediklerini anlayabileyim bide kulakta sağlam dursun yeter.
Bütçem 100 +-10.

Kulaklıklarla ilgili bilgim 0(sıfır.)
Siz ne deseniz inancak konumdayım :)

Şimdiden teşekkürler.... :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Skullcandy tam sana göre istersen netten bak pek pahalı değillerdi en son yani senin butcende olmaları lazım

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: bakıcam :tebessüm:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sonyler iyidir ;) aslında kafa bantlı bir monster beats al diyecem de bütçeni yazmışsın bayağı bir aşar :D

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar bana Creative EP630 önerdi senin bütçende ortalama benimki ile aynı.sana da aynı kulaklık iyi gider bence :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Gençler Skullcandy tam rap için isteyen firmayı incelesin arkadaşın bütçeye de uygun en son 90-110 tl arası degisyordu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Parayı geçtim ses olarak verdiği bir şey yok

O kadarda değil ama :ehe Monster kulaklıklar gayet iyidir.Bak beats'ler bana göre fiyatını haketmiyor kaliteli ama gereksiz pahalılar fakat monster kulaklıklar gayet iyidir.

Uruloki

Uruloki

Üye

O kadarda değil ama :ehe Monster kulaklıklar gayet iyidir.Bak beats'ler bana göre fiyatını haketmiyor kaliteli ama gereksiz pahalılar fakat monster kulaklıklar gayet iyidir.

He senin monster dan kastın oranında kablo üreten kulaklık şirketi evet onlarda iyi ama o kadar parayı haketmiyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

He senin monster dan kastın oranında kablo üreten kulaklık şirketi evet onlarda iyi ama o kadar parayı haketmiyor

Zaten Monster ojinalinde kablo şirketi ama Beats'siz yaptığı gayet kaliteli, güzel kulaklıklarda var.Monster ve Beats aynı şeyler değil.Beats bencede gereksiz pahalı ama Monster kulaklıklar gayet iyi performans veriyor öyle çok uçukta değiller performansına göre :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye

Zaten Monster ojinalinde kablo şirketi ama Beats'siz yaptığı gayet kaliteli, güzel kulaklıklarda var.Monster ve Beats aynı şeyler değil.Beats bencede gereksiz pahalı ama Monster kulaklıklar gayet iyi performans veriyor öyle çok uçukta değiller performansına göre :hmmm

Valla almanyadan alırken bose yi 179 € ya aldım aynı fiyata solo hd vardı almadım ama geçen d&r da baktım iyi almamamisim diyorum yani bas ağırlıklı deniyor ama pat pat vuruyor başka bir şey yok one x e bose yi takınca çok daha iyi ses veriyor ki aynı şarkiyi deniyorum

devilmy

devilmy

Üye
Akg al super bas verir 40 tlden basliyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Valla almanyadan alırken bose yi 179 € ya aldım aynı fiyata solo hd vardı almadım ama geçen d&r da baktım iyi almamamisim diyorum yani bas ağırlıklı deniyor ama pat pat vuruyor başka bir şey yok one x e bose yi takınca çok daha iyi ses veriyor ki aynı şarkiyi deniyorum

Yalnız Solo HD'de beats serisinden.Monster'ın sadece kendine ait kulaklıklarıda var.Beats serisininde orta, orta-üst kulaklıkları fiyatına göre kötü değiller açıkçası :hmmm

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
sonyler iyidir ;) aslında kafa bantlı bir monster beats al diyecem de bütçeni yazmışsın bayağı bir aşar :D

O ne ki monster falan :)
Bilgim yok ama fiyat uçuksa gerekte yok :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bana Creative EP630 önerdi senin bütçende ortalama benimki ile aynı.sana da aynı kulaklık iyi gider bence :)

Tarzlar farklı ya. Biraz daha sesleri net duymam gerek benim :oke:

- - - Eklendi - - -

Gençler Skullcandy tam rap için isteyen firmayı incelesin arkadaşın bütçeye de uygun en son 90-110 tl arası degisyordu

teşekkürler o zaman karar veridi sayılır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...