Izmirde temiz jtag yapan yerler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
Izmirde temiz jtag yapan yerler
400 lirada s2 geliyor 1-2 haftaya kutulu avrupa malı sınırsız pasaport kayıtlı faturalı ve garantisizdir.
Telefonun sorunu brick(susmuş) olmasıdır.Jtag yaptıracam izmirde 1-2 yeri aradım dükkanına falan gittim ilk çankayaya gittim 50 TL diyor adam.Olmazsa para almıcam diyor zaten.Birde şöyle bir dükkan var [(link veremiyormuşum) karşıyakada şenol iletişim googleden jtag samsung diye aratın ilk site] burasıda 170 dedi ilk ben 150 ye indirttim biraz daha konuşursam 100 tl yapar diye düşünüyorum.Çankayadaki dükkanlarda 100 lira diyor genelde 1-2 tanıdık oldumu 75 dediler ordanda 50 ye düşürdüm konuşarak bana çok geldiğini falan söyledim vs.Çankayadaki adam tamam getir yaparız dedide temiz yapıcaklarından pek emin değilim.Bu Karşıyakadaki yeremi götürsem acaba arada kaldım ..

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
şenol iletişim sağlamdır oraya götür bence kardeş.

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
bakıcam galiba oraya gidicek bi telefon gelsinde

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
oraya git çankayadakiler sallama yapıyo kardeş güvenilmez oralara ben çok koşturdum çankaya da telefon muhabbetlerine.

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
tamam bakıcam çankayada yaptıracağım yeri ismide yeni tel di.Heralde götürmeyecek artık.

fiyatı indirse şenol iletişim yaptırıcamda 150 lira çok diyor

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
konuşur ayarlarsın yaparlar birşeyler merak etme güzel bi yer sonuçta adamlar yapıyor harbiden yani.

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
ilk 170 tl dedi biraz konuştum işte telefondan 150 yaptı dahada inmem diyor 100 tl yapsa cihaz gelince ilk işim adama götürmek olucakta 100 tl yapmaz gibime geliyor

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
125 yaparsın hem zaten telefonu getirirken iyi fiyata gelmiş bunun içinde +125 lira pek sıkıntı vermesin 50 tl ye yaptırdığın gibi olmaz kii yapabilecekleride mechul.

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
125 tl de çok benim gözümde :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
fiyatı dertme zaten kazançtasın kaliteye bak

night_jack

night_jack

Üye
Önemli olan telefonda ki brick'in hangi durumda olması,yoksa doownload haline getirince,tuş kombinasyonu işe yarıyorsa gerisini sen bile yaparsın ama download,kombinasyonu işe yaramıyorsa ozaman işin uzundur.
yani brick'in boyutu önemli daha ağır olupta anakart yanalarıda oluyor,hiç tepki yoksa anakart yanmışta demek olabiliyor.

nevermore35

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal şenol iletişime gidicek cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...