s3 duvar kağıdı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
s3 duvar kağıdı problemi
arkadaşlar daha önce biri sordumu bilmiyorum ama ana ekranda duvar kağıdımın ekranı kaydırdıkça kaymasını istiyorum ama s3 de sabit duruyor. benim bilmediğim bir şeyi mi onaylamak lazım bunun için. duvar kağıdı yaparken önde mavi arkada gri bir dikdörtgen çıkıyo maviyi anladımda arkadaki grinin görevi ne???

TheMadness

TheMadness

Üye
root yaparak wallpaper scroll'u açabilirsin.

El-CD

El-CD

Üye
olmaz

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
saolun

SGS3

SGS3

Üye
Wallpaper scroll dediginiz nedir telefonum rootlu ve bendede 3 tarafa kaydirinca duvar kagidi gecis yapmiyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Wallpaper scroll dediginiz nedir telefonum rootlu ve bendede 3 tarafa kaydirinca duvar kagidi gecis yapmiyor

Modded seclauncher2 ile degistiriyorsun normal seclauncher2'yi root yetkileriyle.

SGS3

SGS3

Üye
Valla dediklerinizden bir gram anlamadim nereden degistirecegim seclauncher2 yi nereden bulacagim yardiminiz icin tesekkurler

lordufuk

lordufuk

Üye
Android 4.0 da animasyon geçişleri sorunlu Jelly bean güncellemesini bekle sorun çözülür

TheMadness

TheMadness

Üye
Android 4.0 da animasyon geçişleri sorunlu Jelly bean güncellemesini bekle sorun çözülür

Değil. Touchwiz wallpaper scroll diyor hem. Touchwizle ne alakası var? Modded touchwiz apksini koyacak yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt