nokia'dan 21mp mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia'dan 21mp mi geliyor
[video]http://www.youtube.com/embed/moJ9T5pgKkA[/video]

Nokianin wp8 icin iddiali oldugunu ve bu aralar rakiplerine sataştigini biliyoruz. Acaba kendilerine bu kadar guvenmelerinin arkasinda ne yatiyor? Bu sorunun cevabini hepimiz merak ediyoruz ama bir internet sitesinin urettigi teoriye gore nokia phi 21mp kamerasi ile gelecek. Yukaridaki video 21 saniye,telefonun ismi olan phi harfi yunan alfabesinde 21. Sirada.

Bakalim nokia gercek boyle bir oyun oynuyor mu???

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

furkitare

furkitare

Üye
Güzel düşünmüzsün fakat nokia symbianı yaşatacak kadar zekaya sahip olmadığından buda olmaz gibi :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbiani pr1.0dan belle fp1 e kadar geliştirenler mumkun olsaydi daha da ileriye goturucek zekaya da sahiptir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız abi ömer çelakıl gibi şifreler arıyorsunuz ibretlik bi' tespit olmuş helal olsun :alkis

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
nokiadan beklerim :) yapmazsa böyle birşey hayal kırıklığına uğrarım.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İlginç.Olabilir aslında.Ama hiç ipucu vermeyen Nokia'nın bu sene bu kadar bilgi sızdırması biraz ilginç :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
msy2017

msy2017

Üye
videonun 21 saniye ve harfin 21.harf olmasında bir iş var tesadüf değil bence.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki 808 neden 40 veya 42 degil de 41mp:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Nokia taktik değiştiriyor olabilir, evet! Nokia pes etmemiş olabilir, evet! Nokia sürprizlerle karşımıza çıkacak olabilir, evet!

3 yanlış 1 doğruyu götürecek mi? Durgun sular hareketlenecek mi? Bu fırtına öncesi sessizlik mi? Ne olacak bu devletin hali? Her şey 21 saniye sonra :d::aha:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Nokia taktik değiştiriyor olabilir, evet! Nokia pes etmemiş olabilir, evet! Nokia sürprizlerle karşımıza çıkacak olabilir, evet!

3 yanlış 1 doğruyu götürecek mi? Durgun sular hareketlenecek mi? Bu fırtına öncesi sessizlik mi? Ne olacak bu devletin hali? Her şey 21 saniye sonra :d::aha:

:kop: :kop2: :kop: :kop2: :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslinda ilk cikicak wp8 nokialarda donanim olarak ativ-s ile ayni donanim bekliyordum ama nokia hala bu kadar iddialiysa artik kendimden şuphelenmeye başladim.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
aslinda ilk cikicak wp8 nokialarda donanim olarak ativ-s ile ayni donanim bekliyordum ama nokia hala bu kadar iddialiysa artik kendimden şuphelenmeye başladim.

Bende senden şüphelenmeye başladım Ali abi.Yoksa üst yöneticilikten atıldında sensiz habersiz plan, program mı değiştirdi bu Nokia :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt