Galaxy S III vs HTC One X..Fotoğraf kalite karşılaştırması..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amcalu1

amcalu1

Üye
One x daha iyi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
s3ün fotoğraf çekim hızıyla htc onex yarışamaz bi basıyom tık 30 tane fotoğrafı sıralıyo önüme. bide lensi daha iyi

Ne alakasi var one x deki lens cok daha kaliteli..s3 un lensi daha genis o kadar..ayrica fotograflardan s3 un one x den daha kotu odakladigi goruluyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Fotoğraf kalitesi olarak öne x
Video kalitesi olarak s3

Vallahi ne yalan söyleyeyim ; nokia n8 den sonra gs3 un fotoğrafları çamur gibi geliyor bana :( o yüzden s3 le pek fotoğraf cekmiyorum , devamlı video çekiyorum:) önce bir foto çekersiniz s3 ile , vay be nasıl fotoğraf çekiyor cihaz dersin ; sonra bilgisayara atarsın ve anında bilgisayarı geri kapatırsın :ehe :ehe ama video çekimi gerçekten 10 numara ;)

El-CD

El-CD

Üye
Video kalitesi olarak s3

Vallahi ne yalan söyleyeyim ; nokia n8 den sonra gs3 un fotoğrafları çamur gibi geliyor bana :( o yüzden s3 le pek fotoğraf cekmiyorum , devamlı video çekiyorum:) önce bir foto çekersiniz s3 ile , vay be nasıl fotoğraf çekiyor cihaz dersin ; sonra bilgisayara atarsın ve anında bilgisayarı geri kapatırsın :ehe :ehe ama video çekimi gerçekten 10 numara ;)

Evet videoda iyi :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Video kalitesi olarak s3

Aynen bende katılıyorum Gerçekten S3-S2-fotoğraf konusunda malesef sıkıntılı.Sırf bu yüzden N8'i satmadım.İş esnasında ani fotoğraf çekimlerinde beni hiç yarı yolda bırakmadı.:oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Aynen bende katılıyorum Gerçekten S3-S2-fotoğraf konusunda malesef sıkıntılı.Sırf bu yüzden N8'i satmadım.İş esnasında ani fotoğraf çekimlerinde beni hiç yarı yolda bırakmadı.:oke:

n8 satılırmı? tabiki satılmaz ; bende satmaya kıyamadım! benim gözümde n8 son mohikan dır :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt