wildfire s![]()

wildfire s daha iyidir![]()
artırılabilir hafıza ile artırırsın.yani hafıza kartı takarsınewt kamera acısından iyi de tek sorun dahili hafızası az o yzden biraz endişeliyim aslında

artırılabilir hafıza ile artırırsın.yani hafıza kartı takarsın![]()
Ben 5800 Satıp Wildfire S alcaktım .Baya Bi Araştırdım Eğer İlla Android Demiyosan 603 Tam Sana Göre. Kamerası İşlemcisi Ram i Falan Htc den iyi.

bnmde gonlumden o gcyor ama işte kamera olayı kotuHer ikiside aynı bence tek farkları ekran boyutları ve flaş ama görünüm olarak desire c derim ayrıca takılmalar olur
Electro world de 1-2 dakika falan kullandım.menü geçişlerinde-kaydırmalarda falan kasıyodu.ayrıca ekranını sevmedim soluktu ve pixel leri görebiliyodum.aslında sen biraz daha para biriktir galaxy w-one v gibi modellere bak.ne kadr kullanmıstın ve ne gibi kasılmalar oluyordu soylermisin ?
- - - Eklendi - - -
telefon hakkında biraz bilgi verme sansın varmıdır acaba bnmde hosuma gidiyoda telefon fazla bilgm yok birde altyazılı film dizi izleme sansı var mı
- - - Eklendi - - -
samsung hakkında tavsiye edebileceginz telefon varmıdır
Wildfire s alma da ne alırsan al
Electro world de 1-2 dakika falan kullandım.menü geçişlerinde-kaydırmalarda falan kasıyodu.ayrıca ekranını sevmedim soluktu ve pixel leri görebiliyodum.aslında sen biraz daha para biriktir galaxy w-one v gibi modellere bak.
çok mu kotu
- - - Eklendi - - -
zten bu yorumlardan sonra onlara yonelicem artık