Htc desire c ve wildfire s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih2957

Üye
    Konu Sahibi
Htc desire c ve wildfire s mi ?
Selamun aleykum arkadaslar telefon alıcam ama kararsızm bu telefonlar hakkında bilgisi olan ya da kullananlar lütfen yardım eder mi ? yada 400 600 lira arasında baska önerebileceğiniz telefonlar varmıdır simdiden teşekkür ederm :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Aleyküm selam, bu ikisinin arasında desire c daha mantıklı ama ben sony ericsson live with walkman öneriyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
desire de kasm ve takilmalar vardi kullandigimda

CasuS_87

CasuS_87

Üye
wildfire s ;)

melih2957

Üye
    Konu Sahibi
ne kadr kullanmıstın ve ne gibi kasılmalar oluyordu soylermisin ?

- - - Eklendi - - -

telefon hakkında biraz bilgi verme sansın varmıdır acaba bnmde hosuma gidiyoda telefon fazla bilgm yok birde altyazılı film dizi izleme sansı var mı :)

- - - Eklendi - - -

samsung hakkında tavsiye edebileceginz telefon varmıdır

15097

15097

Üye
wildfire s daha iyidir :hmmm

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokia 603 al 500-550 arası . Desire C den de Wildfire S den de daha iyi . Ama Android Olsun dersen orası başka . Zaten Bu Telefonlarlada Android den Fazla Haz Alamassın :D

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Ben 5800 Satıp Wildfire S alcaktım .Baya Bi Araştırdım Eğer İlla Android Demiyosan 603 Tam Sana Göre. Kamerası İşlemcisi Ram i Falan Htc den iyi.

melih2957

Üye
    Konu Sahibi
mumkunse nokia olmasın ya bıktım nokidan 3 tane nokia harcadm hep aynı sorunlar yuzunden en son x3 vardı oda gitti :D

- - - Eklendi - - -

artırılabilir hafıza ile artırırsın.yani hafıza kartı takarsın :ok2:

onu illaki yaparımda duydguma gore cogu programlar telefon hafızasına yonelik yapılıyormus o yuzden biraz sorun cıkartıyoms diye duydum

- - - Eklendi - - -

Ben 5800 Satıp Wildfire S alcaktım .Baya Bi Araştırdım Eğer İlla Android Demiyosan 603 Tam Sana Göre. Kamerası İşlemcisi Ram i Falan Htc den iyi.

suan android telefon dusunuyorm dedeiğim gibi nokia bıktırdı beni :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Desire c daha iyi sadece ics le geldiği için bile alınabilir

Al bak

incitemfm

incitemfm

Üye
Arkadaşlar her 600tl telefon önerisinin altina 603 yazmaktan vazgeçermisiniz!!! Adamlar istemiyo zorla mi?

lordufuk

lordufuk

Üye
Her ikiside aynı bence tek farkları ekran boyutları ve flaş ama görünüm olarak desire c derim ayrıca takılmalar olur

melih2957

Üye
    Konu Sahibi
Kerim.

Kerim.

Üye
ne kadr kullanmıstın ve ne gibi kasılmalar oluyordu soylermisin ?

- - - Eklendi - - -

telefon hakkında biraz bilgi verme sansın varmıdır acaba bnmde hosuma gidiyoda telefon fazla bilgm yok birde altyazılı film dizi izleme sansı var mı :)

- - - Eklendi - - -

samsung hakkında tavsiye edebileceginz telefon varmıdır
Electro world de 1-2 dakika falan kullandım.menü geçişlerinde-kaydırmalarda falan kasıyodu.ayrıca ekranını sevmedim soluktu ve pixel leri görebiliyodum.aslında sen biraz daha para biriktir galaxy w-one v gibi modellere bak.

amcalu1

amcalu1

Üye
Wildfire s alma da ne alırsan al

melih2957

Üye
    Konu Sahibi

ümidooo

Üye
çok mu kotu

- - - Eklendi - - -

zten bu yorumlardan sonra onlara yonelicem artık

bence cok kötü değiş fiyatına göre cok iyi özellikli

- - - Eklendi - - -

http://www.kapiteslim.com/urun/htc-wildfire-s-fiyati.aspx
hatta fiyatı ise 426.00 htc wildfire desirenin. bence telefon gayet kullanışlı her cihazın eksik özellikleri var
ğit s3 al yada iphone al onlarında şarjı 1 ğün ğidiyor. Özellikleri bakımından tam değil bence alacağın telefon orta fiyata iyi özellikli bir şey istiyorsan kacırma. bende de var sadece 600 mhz işlemcisi biraz az evet. dahili hafıza az. cok kullanırsan şarjın ğider varsa 400 liraya böyle bir telefon 10 tane alacam bu özelliklerde

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside yaramaz donanım olarak zayıf 603 öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt