Sony'den Windows 8 Sürprizi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Sony'den Windows 8 Sürprizi!

IFA öncesinde Xperia Tablet ile gündemde olan Sony'nin Windows 8 planları internete sızdı.
Eylül ayı öncesinde hareketli görünen firmalardan biri de Sony. IFA ve Photokina'da yeni ürünlerini tanıtması beklenen firma fotoğraf makineleri, akıllı telefon ve tabletleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor. Sony'den tablet konusundaki beklentiler Android işletim sistemli Xperia Tablet üzerine yoğunlaşmış olsa da firmanın başka planları da var.
Pocketnow adlı site tarafından yayınlanan resimlerde Sony'nin Windows 8 işletim sistemi tableti görülüyor. Daha önce hiç bir söylentiye konu olmayan bu tabletin VAIO Duo 11. Resimlerden de kolayca anlaşılabileceği gibi Windows 8 işletim sistemiyle çalışan tablet, Microsoft Office ve Stylus kalem özellikleriyle de dikkat çekiyor. Cihazı yandan gösteren resim ise katlanabilir bir yapıya işaret ediyor. Klavye bölümü bir aksesuar gibi görünse de aslında cihazla birleşik konumda. Ekran yukarı doğru itildiğinde klavye ortaya çıkıyor ve tablet bir dizüstüne dönüşmüş oluyor.
Tabletin teknik özellikleri ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok. Fakat ismi dolayısıyla 11 inç bir ekrana sahip olduğu söylenebilir. Kullanılan görsellerin yapısı sebebiyle Sony'nin bu ürünüyle daha çok iş dünyasını hedefleyeceği tahmin ediliyor.

yeauw

yeauw

Üye
hmm android batıp wpcihazlarmı ünlü oluyo :D çok sewindim nedense androide hiç ısınamadım

amcalu1

amcalu1

Üye
Transformers prime mı tercih edilmeli bu mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
surface varken tablet piyasasında diğer firmaların şansı oldukça düşük

15097

15097

Üye
Katılıyorum surface bu konunun en iyisi denilebilinir aslında :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fiyat oerformans açısından mükemmel ayrıca windows işletim sistemini kullanması office çözümleri için de birebir

ByKatre

ByKatre

Üye
WP8 Yükselişte :alkis:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ekim sonunda sadece modern (Metro) arayüzlüler çıkacak bunlar tablet piyasasında yarışacak 3 ay sonrasında normal masaüstü de bulunan versiyon çıkacak aynı tabletlerde İpad alacaktım vazgeçtim sabırsızlıkla bu cihazları bekliyorum özellikle klavyeli olması çok iyi.

Ayrıca Win8 Modern arayüz tam dokunmatik cihazlar için tasarlanmış laptop ta Win8 geçeceğimi sanmıyorum win7 devam edicem ama tablette win8 in tadına doyum olmayacak :eller: :sirit:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wp8 iyi olacak bu tableti bilemeyecegim onlerinde surface var tabii yetisemezler o ayri..haber icin tesekkurler.

lordufuk

lordufuk

Üye
Göürüceksiniz wp8 aynı symbian gibi olucak kimse takmıo wp ye berbat ötesi işletim wpli tellere telefon diyemiyorum microsoft nasıl nokia ya rest çektiyse nokiada ona göre hamle yapıcaktır yani nokia wp yi bırakır bence uzun sürmez şuan en iyi wpli tel nokiada türkiyeye gelene kadar wp8li tel çıkacak be:) bune wp nin ömrü kısa demedi demeyin:d: Şuan iki marka var Android ve İos diğerleri toz :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada paylaşım için:tşk:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Göürüceksiniz wp8 aynı symbian gibi olucak kimse takmıo wp ye berbat ötesi işletim wpli tellere telefon diyemiyorum microsoft nasıl nokia ya rest çektiyse nokiada ona göre hamle yapıcaktır yani nokia wp yi bırakır bence uzun sürmez şuan en iyi wpli tel nokiada türkiyeye gelene kadar wp8li tel çıkacak be:) bune wp nin ömrü kısa demedi demeyin:d: Şuan iki marka var Android ve İos diğerleri toz :)

- - - Eklendi - - -

Wp ile ilgili bilgin yoksa konuşma lütfen.Wp7'li telefonlar türkiye'ye geç gelmedi hiç gelmeyecek.Bunun sebebi zaten malum.Wp8'li telefonlar ise dünya ile benzer zamanda Türkiye'ye gelecek bu açıklanmıştı.Microsoft Nokia'ya ne resti çekmiş bizden habersiz ? Ayrıca Android ve IOS birer marka değiller.

- - - Eklendi - - -

Bende ısınamıyodum Note ile ısındım.Oda ısınıyor hele oyun oynadıktan sonra :D

cyber

cyber

Üye
aynen bende ısınamadım androide :)

MaxipmaN

Üye

- - - Eklendi - - -

marka mı? araba mı alıyon gardaş?

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
marka mı? araba mı alıyon gardaş?

Android ve İOS marka oldu da benim mi haberim yok :D Ben bıraktığımda işletim sistemiydi onlar :) Android uygulama olarak iyi durumda fakat tam bir ram canavarı bir işletim sistemi.

ByKatre

ByKatre

Üye
WP8 :yuru:

phasan

phasan

Üye
Android ve İOS marka oldu da benim mi haberim yok :D Ben bıraktığımda işletim sistemiydi onlar :) Android uygulama olarak iyi durumda fakat tam bir ram canavarı bir işletim sistemi.
ios rahat rahat kullaniliyor ben 700 mb programi rahat actim iptone 4 te

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kim Daha Cok Guzelse Samsung Ve Sony Nedense Hep Oraya Kayiyorlarr .. :)

Tamam Bu Normal .. Ama Nedensiz Bir Sekilde Zoruma Gidiyor Arkadas Ya .. =)

Android En Guzeli Dediniz .. Arkasinda Durunn .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt