Rain v1.0 Premium By IND190

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
o ev ekranındaki resim arka planda falan hiç bi yerde karşına çıkmıyo kardeşim çok renki tema değil yani :) bilmem mi alt bar olucak senin için :) ikonları güzel kullan kardeşim boyut küçük ama ikon desteği fazla :)

e senimi kıracam onuda atayım tele :) biz ha bire atıyoz da üç gün sonra güncelleme gelince hepsi uçacak :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

tema güzel yapanada bizlere ulaştırana da sonsuz teşekkürler :)

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim aydın gerçekten güzel ve kullanışlı bir tema ellerine sağlık dostum :oke: :tebessüm:

rica ederim kardeşim kesinlikle ben ikonlara hasta oldum yaaa :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

kotasız kral :) klavyene sağlık :)

:D rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

harika bir tema tesekkurler ikonlar kaliteli renkler uyumlu abuk subuk pembe kirmizi cart curt yok temalarini takipteyim : ) kota konusunda yardima ihtiyac varsa superonline nin kapisi sana acik hocam kota mota derdi yok sen soyle ben senin adina paylasayim yeterki boyle temalar gelsin birde ben istanbula doneyim : )

rica ederim kardeşim. afedersin ama superonline ney :) walla duymadım yalanım yok :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
buraya upload edebilir misin kardeş

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kota yoksa mediafire var :D Değil mi abi ? :D Yabancı sitelerde görmüştüm bu temayı.İkonlarını idare eder.:tşk:
aynen minus wardı ha bire birileri diğer paylaştıklarımda indiremiyoz falan diolar bende artık mediafire a yüklüyorum sorun o deil aslında kardeş bak mesela 4 tane resim var bu temada hepsini başka siteuye upload etmem gerekiyo artı böle ekleyince tam boy olup sayfada çok yer kaplıyo ama buraya upload etsem küçültülmüş gösterip sayfada az yer kaplıyo hem dende daha az uğraşmış oluyom paylaşırken :) rica ederim kardeşim. idare mi eder :D gayet kaliteli ikonlar açıkçası.

- - - Eklendi - - -

eklenti kotası attachment yani :oke:

- - - Eklendi - - -

4 cigabaytın dolmasına az kalmış

toplam kotam 3.73 gb ve hepsi dolu :) bu 3. isteyişim oluyo bana dayanmıyo yaa :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

buraya upload edebilir misin kardeş

kardeşim sen yorumları okumadın heralde ilk sayfadan beri bağırıyom kota verin die :) kotam doldu yükleyemem maalesef.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hocam eline koluna sağlık 10 numarasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
pardon ya ben dırek atladım sorry kardeşim:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeşim gerçekten güzel tema çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
herkesin kişisel tercihi :)

• Beğen

burakkk97

Üye

yok artık şikayet mi edilir hiç :) ben ozan'a pm atmıştım o da asker e gitmiş haberimiz yok :) reşwan a yazdım ondan da cvp gelmedi sanırım o yetki başkasında da yok bildiğim kadarıyla moderatörler de olmuyo o yetki yöneticilerde oluyo sadece.

Nur abla üst konu olmasını falan istediğiniz konuları şikayet edin demişti

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Nur abla üst konu olmasını falan istediğiniz konuları şikayet edin demişti

halloldu kardeşim praetor e pm attım hafta sonuna kadar halledecem merak etme dedi yani 3 vakte kadar gelecek kotam :)

emelli

emelli

Üye
:tşk:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
buda güzelmil acaba bunudamı indirsem :hmmm

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: dedim ama pek beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt