Yeni Samsung Galaxy Camera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Samsung Galaxy Camera

Samsung’un IFA sürprizleri arasında Nikon’un Android işletim sistemli Coolpix S800c fotoğraf makinesine rakip olabilecek Samsung Galaxy Camera ve Galaxy S Camera adını taşıyacak bir ürün de yer alıyor olabilir. GSMArena’nın belirttiğine göre 4.8 inç’lik Super AMOLED ekrana sahip olacak bu ürün Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışacak. 16 megapiksel sensör, 10x zum ve açılır Xenon flaş da ürünün diğer özellikleri arasında bulunacak.

Samsung’un Android işletim sistemli fotoğraf makinesinin taslağına bakıldığında görünüş açısından basçek makinenin arkasına yapıştırılmış bir Samsung Galaxy S III gibi göründüğünü söylemeliyiz. Akıllı telefon ortalamasına göre daha büyük bir sensörün varlığı daha kalın bir cihaz anlamına geliyor. Galaxy Camera’nın S III’e göre 1.5-2 kat daha kalın olması muhtemel. Bu da cihazın 12.9 ile 17.2 mm. arasında bir kalınlığa sahip olacağı anlamına geliyor.
Samsung Galaxy Camera’nın hem Wi-Fi hem de Wi-Fi + 3G modellere sahip olması bekleniyor. Sonuncu modelde yer alacak hücresel şebeke bağlantısı sadece veri alışverişine izin verecek. Samsung’un mobil operatörlerle özel cihaz teklifleri için görüşmeler yaptığı da söyleniyor. Ürünün bu hafta içinde IFA’da boy göstermesi muhtemel. Eğer ürün resmiyet kazanırsa, detaylarını burada bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Konuşma özelliği eklemeden sadece Android ekleyerek bir yere gelinmez.Bir konuşma özelliği koysalarda o boyutta bir işe yaramaz.Bilmiyorum 808 gibisi neysede böylesi gereksiz geliyor bana

Haber için :tşk:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Samsung da bi işe el atmasın arkadas nikon ile patent davasi için kavga etmeseler iyi :-)

15097

15097

Üye
haber için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

haber için teşekkürler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Teşekkürler konu için

incitemfm

incitemfm

Üye
aslında gitsin direk canonu nikonu filan satın alsın ne uğraşıyo

lordufuk

lordufuk

Üye
İlk önce apple simdide herhangi bir kamera markasıyla dava bu samsungun amacıne :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
samsunga göre küçük kardeş :D ben apple veya samsungun yerinde olsam direk alırım bir tane iyi kamera şirketi ne uğraşcam

ne samsung ne apple o markaları her ne kadar paralari yetse de kolay kolay alamaz. Ki almaz da zaten kamera firmasında o markaların yaptığı başarıyı elde edemezler.

15097

15097

Üye

ne samsung ne apple o markaları her ne kadar paralari yetse de kolay kolay alamaz. Ki almaz da zaten kamera firmasında o markaların yaptığı başarıyı elde edemezler.
Çok katılıyorum :oke: Çünkü biri cep telefonu/bilgisayar diğeri kamera.Çok farklılar :ok2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Çok katılıyorum :oke: Çünkü biri cep telefonu/bilgisayar diğeri kamera.Çok farklılar :ok2:

aynen :evet: samsungu bilemem o da fotoğraf makinası üretiyor ama gene de o markaların yanına yaklaşamaz hiçbiri :) isminde karizma var "canon", "nikon" :ehe

15097

15097

Üye

aynen :evet: samsungu bilemem o da fotoğraf makinası üretiyor ama gene de o markaların yanına yaklaşamaz hiçbiri :) isminde karizma var "canon", "nikon" :ehe
Onlarla fotograf cekenlere de "photographer" deniliyor :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Yani hava atmak anlamında facebook profiline twitter'ına photographer yazanlardan bahsediyorum :D ama neyse bosver :islik

anladım :D bu konuda bi merakım var benim bi canon 600d em olsaydı :eller: veya 808 :eller: süper olurdu :D

not: 808i canon ile karşılaştırmak için söylemedim :) benim gibi amatör biri için profesyonelin profesyonelinde bi kameraya sahip :)

15097

15097

Üye

anladım :D bu konuda bi merakım var benim bi canon 600d em olsaydı :eller: veya 808 :eller: süper olurdu :D

not: 808i canon ile karşılaştırmak için söylemedim :) benim gibi amatör biri için profesyonelin profesyonelinde bi kameraya sahip :)
Anladım :oke: Bir 808'im olmasını bende isterdim :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Anladım :oke: Bir 808'im olmasını bende isterdim :D

fiyatını haketmiyor diyenleri kınıyorum :hih: bi arkadaşım almış 808 en kısa zamanda test etmek istiyorum :) bi ara da teknosa da 1200 liralık fotoğraf makinası görmüştüm. Eğer 808i kullanma şansım olursa o makinaya göre değerlendirme yapacağım :)

15097

15097

Üye

fiyatını haketmiyor diyenleri kınıyorum :hih: bi arkadaşım almış 808 en kısa zamanda test etmek istiyorum :) bi ara da teknosa da 1200 liralık fotoğraf makinası görmüştüm. Eğer 808i kullanma şansım olursa o makinaya göre değerlendirme yapacağım :)
Aynen bence de ucuz.Ayrıca fazlasıyla oyun/app isteyenler Symbian almasın çünkü ovi store'da fazlasıyla app yok :bilmm 808 multimedya telefonudur. :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt