Rain v1.0 Premium By IND190

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Rain v1.0 Premium By IND190
New high quality theme coming with my iBOSS icon pack, offers more than 1300 TPI.​

• Beğen
Tepkiler: matchess, keys1903, MEHMET ÇİFTÇİ ve 9 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler kardeşim çok güzel tema herkese tavsiye ederim ikon desteği ve ikonları çok iyi :) bulduğun için tekrar teşekkürler kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim çok güzel tema herkese tavsiye ederim ikon desteği ve ikonları çok iyi :) bulduğun için tekrar teşekkürler kardeşim :)

rica ederim kardeşim senin sayende walla ben bazen unutuyom bunu bi ara bakmıştım yoktu piyasada nihayet çıkmış sayende bulduk hatırlattığın için teşekkürler :) aynen beyler kesinlikle tawsiye ederim bende, mükemmel bi tema. benim ikonlar çok hoşuma giti yaa :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

rica ederim kardeşim senin sayende walla ben bazen unutuyom bunu bi ara bakmıştım yoktu piyasada nihayet çıkmış sayende bulduk hatırlattığın için teşekkürler :) aynen beyler kesinlikle tawsiye ederim bende, mükemmel bi tema. benim ikonlar çok hoşuma giti yaa :)
Ben hep hatırlatırım sana böyle temaları kardeşim :) bende ikonları başka temalarda da kullanırım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ben hep hatırlatırım sana böyle temaları kardeşim :) bende ikonları başka temalarda da kullanırım :)

aynen sen olmasan ben hep unutacam zaten :) ama öbürü aklımda colorfill le beraber istediğin onu unutmadım :) harbi ya ben bida bi bakem ona belki çıkmıştır :) ben ikonları deiştirmem böle sewdim bu haliyle güzel bence :)

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
sen kralsın kral bence artık bu sitede farkın var kardeşim

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

aynen sen olmasan ben hep unutacam zaten :) ama öbürü aklımda colorfill le beraber istediğin onu unutmadım :) harbi ya ben bida bi bakem ona belki çıkmıştır :) ben ikonları deiştirmem böle sewdim bu haliyle güzel bence :)
bi bak bakalımda önemi kalmadı onun bunlar fena güzel ya :) colorfillde güzel onuda tavsiye ederim kardeşim ama alt bar hiç yok clearblack gibi :)

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sen kralsın kral bence artık bu sitede farkın var kardeşim

teşekkür ederim kardeşim. ama kota istiyorum ben biri baksın bana artık kotam bittiiiiiii :)

- - - Eklendi - - -

bi bak bakalımda önemi kalmadı onun bunlar fena güzel ya :) colorfillde güzel onuda tavsiye ederim kardeşim ama alt bar hiç yok clearblack gibi :)

alt bar yoksa biliyon ben kullanmam onun renkleride hoşuma gitmedi pek ama ikonlarını kullanabilirim :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
alt bar yoksa biliyon ben kullanmam onun renkleride hoşuma gitmedi pek ama ikonlarını kullanabilirim :)
o ev ekranındaki resim arka planda falan hiç bi yerde karşına çıkmıyo kardeşim çok renki tema değil yani :) bilmem mi alt bar olucak senin için :) ikonları güzel kullan kardeşim boyut küçük ama ikon desteği fazla :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
tema güzel yapanada bizlere ulaştırana da sonsuz teşekkürler :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkür ederim aydın gerçekten güzel ve kullanışlı bir tema ellerine sağlık dostum :oke: :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

• Beğen
asrabi

asrabi

Üye
teşekkürler :)

• Beğen

burakkk97

Üye
kotasız kral :) klavyene sağlık :)

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
harika bir tema tesekkurler ikonlar kaliteli renkler uyumlu abuk subuk pembe kirmizi cart curt yok temalarini takipteyim : ) kota konusunda yardima ihtiyac varsa superonline nin kapisi sana acik hocam kota mota derdi yok sen soyle ben senin adina paylasayim yeterki boyle temalar gelsin birde ben istanbula doneyim : )

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Kota yoksa mediafire var :D Değil mi abi ? :D Yabancı sitelerde görmüştüm bu temayı.İkonlarını idare eder.:tşk:

• Beğen

burakkk97

Üye
harika bir tema tesekkurler ikonlar kaliteli renkler uyumlu abuk subuk pembe kirmizi cart curt yok temalarini takipteyim : ) kota konusunda yardima ihtiyac varsa superonline nin kapisi sana acik hocam kota mota derdi yok sen soyle ben senin adina paylasayim yeterki boyle temalar gelsin birde ben istanbula doneyim : )

eklenti kotası attachment yani :oke:

- - - Eklendi - - -

4 cigabaytın dolmasına az kalmış

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: iyiymiş

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt