Teşekkürler kardeşim çok güzel tema herkese tavsiye ederim ikon desteği ve ikonları çok iyibulduğun için tekrar teşekkürler kardeşim
![]()
aynen beyler kesinlikle tawsiye ederim bende, mükemmel bi tema. benim ikonlar çok hoşuma giti yaa 
Ben hep hatırlatırım sana böyle temaları kardeşim
rica ederim kardeşim senin sayende walla ben bazen unutuyom bunu bi ara bakmıştım yoktu piyasada nihayet çıkmış sayende bulduk hatırlattığın için teşekkürleraynen beyler kesinlikle tawsiye ederim bende, mükemmel bi tema. benim ikonlar çok hoşuma giti yaa
![]()
bende ikonları başka temalarda da kullanırım 
Ben hep hatırlatırım sana böyle temaları kardeşimbende ikonları başka temalarda da kullanırım
![]()
ama öbürü aklımda colorfill le beraber istediğin onu unutmadım
harbi ya ben bida bi bakem ona belki çıkmıştır
ben ikonları deiştirmem böle sewdim bu haliyle güzel bence 
bi bak bakalımda önemi kalmadı onun bunlar fena güzel ya
aynen sen olmasan ben hep unutacam zatenama öbürü aklımda colorfill le beraber istediğin onu unutmadım
harbi ya ben bida bi bakem ona belki çıkmıştır
ben ikonları deiştirmem böle sewdim bu haliyle güzel bence
![]()
colorfillde güzel onuda tavsiye ederim kardeşim ama alt bar hiç yok clearblack gibi 
sen kralsın kral bence artık bu sitede farkın var kardeşim

bi bak bakalımda önemi kalmadı onun bunlar fena güzel yacolorfillde güzel onuda tavsiye ederim kardeşim ama alt bar hiç yok clearblack gibi
![]()

Teşekkürler
o ev ekranındaki resim arka planda falan hiç bi yerde karşına çıkmıyo kardeşim çok renki tema değil yanialt bar yoksa biliyon ben kullanmam onun renkleride hoşuma gitmedi pek ama ikonlarını kullanabilirim
bilmem mi alt bar olucak senin için
ikonları güzel kullan kardeşim boyut küçük ama ikon desteği fazla 
harika bir tema tesekkurler ikonlar kaliteli renkler uyumlu abuk subuk pembe kirmizi cart curt yok temalarini takipteyim : ) kota konusunda yardima ihtiyac varsa superonline nin kapisi sana acik hocam kota mota derdi yok sen soyle ben senin adina paylasayim yeterki boyle temalar gelsin birde ben istanbula doneyim : )