Gta 4 sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gta 4 sorunu?
Gta 4 yükledim can you run ıt'de very hıgh olarak gösteriyor ve oyunda herşey en düşük seviyede ve değiştirilmiyor ne yapabilirim?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
oyunun ayarlarından da mı olmuyor kardeş?

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
oyunun ayarlarından da mı olmuyor kardeş?

evet ayarlarda grafikler hiç değiştirilmiyor şuan herşey low yana basıyorum medium olup 1 sn içinde low oluyor yine değişmiyor hiç ama pc hıgh açabilir

onurince

Üye
kardeş tam bilmiorm ama yaptıkttan sonra apply seçenegi
Varsa ona bas.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş tam bilmiorm ama yaptıkttan sonra apply seçenegi
Varsa ona bas.

kardeş apply'e basana kadar low oluyor.ben sorunu çözdüm alttaki 1432/3028 mb yeşil ama oyun bazen kasıyor neden acaba?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kardeş apply'e basana kadar low oluyor.ben sorunu çözdüm alttaki 1432/3028 mb yeşil ama oyun bazen kasıyor neden acaba?

Windows Olay Günlüğünü kapayın kasma ortadan kalkar. Arama yerine msconfig yazın. Orda çalışan uygulamamıydı bi yerde ışte Windows Olay Günlüğü olması gerek onun tikini kaldırın. Işlemcinin yükünü hafifletin. Kasma olmaması gerek mobilim eğer yapamazsanız pc açarım sizin için.

Symbianize

Symbianize

Üye

Windows Olay Günlüğünü kapayın kasma ortadan kalkar. Arama yerine msconfig yazın. Orda çalışan uygulamamıydı bi yerde ışte Windows Olay Günlüğü olması gerek onun tikini kaldırın. Işlemcinin yükünü hafifletin. Kasma olmaması gerek mobilim eğer yapamazsanız pc açarım sizin için.

Faydali insan :D

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

hemen deniyorum birde gamebooster diye bir program vardı onunla açarsam olurmu + w7 home basic 64bit.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Dostum Oyuna Patch Yüklemen Gerek Gta 4 ise 1.0.1 ......... 1.0.7 ye kadar gidiyo hepsini indir yükle sorun gider yada 1.0.4 e kadar yükle

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dostum Oyuna Patch Yüklemen Gerek Gta 4 ise 1.0.1 ......... 1.0.7 ye kadar gidiyo hepsini indir yükle sorun gider yada 1.0.4 e kadar yükle

bide grafik ayarlarında bütün seçenekler açık değil resimlerde 5 tane falan var bende 2 tane high var oda patch ile mi alakalı?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
evet Gta 4 patch lerini indir yükle sorun gider

ama patchlerin sırasıyla yükle yoksa oyun gider :D

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1.0.4.0 e kadar indirdim sırayla yükleyip ***** yapacağım sorun ortadan kalkacak demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...