C6-01 Refreh Güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Refreh Güncelleme sorunu
merhabalar telefonuma belle refreshi yüklerken telefon yere düştü usb kablo nu ucu bozuldu başka kablo bağladım bu seferde aygıt tanınmadı diyor. telefon c6-01 ve telefonda cfw yüklü bu şekilde servise göndersem bir sorun olurmu? telefon üzerinden güncelleme yapıp orjinal yazılım yükleyeyim dedim olmadı 11 mb lik bir güncelleme görünüyor indiriyor sonra telefonla uyumlu değil diyor
ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum kurallarını okuyunuz konuları ilgili bölüme açınız.Daha hızlı yardım alırsınız.İyi forumlar

-omer-

-omer-

Üye
telefona orjinal yazılımı flashla phoenix ile. Direk 111.040.1511i

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
Forum kurallarını okuyunuz konuları ilgili bölüme açınız.Daha hızlı yardım alırsınız.İyi forumlar
konuyu yanlış yere açtığım için özür diler gerekli bölüme taşıdığınız için teşekkür ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

konuyu yanlış yere açtığım için özür diler gerekli bölüme taşıdığınız için teşekkür ederim

Rica ederim amacımız daha hızlı yardım almanız için konuların gerekli bölümde olması :).İyi forumlar

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
telefona orjinal yazılımı flashla phoenix ile. Direk 111.040.1511i
yere düştüğünde kablo takılıydı galiba telefonun usb girişi arızalandı bilgisayarı görmüyor yoksa yazılımı atarım şimdi taktım bi yerde gördü telefonu kımıldatmadan koydum inş yazılımı yüklerken bağlantı kopmazsa yükler sonrada servise veriririm arada bağlantı koparsada ayvayı yerim heralde :)

- - - Eklendi - - -

zorda olsa yazılımı yükledim ama hala kabloyu hareket ettirince bağlantı kopuyor galiba telefonun usb girişi hasar gördü yarin yeni bir kablo ile tekrar deneyip eğer sorun devam ederse garantiye gönderecem. sorun çözüldü konu kilitlenebilir veya silinebilir.

Tuba

Tuba

Üye

yere düştüğünde kablo takılıydı galiba telefonun usb girişi arızalandı bilgisayarı görmüyor yoksa yazılımı atarım şimdi taktım bi yerde gördü telefonu kımıldatmadan koydum inş yazılımı yüklerken bağlantı kopmazsa yükler sonrada servise veriririm arada bağlantı koparsada ayvayı yerim heralde :)

- - - Eklendi - - -

zorda olsa yazılımı yükledim ama hala kabloyu hareket ettirince bağlantı kopuyor galiba telefonun usb girişi hasar gördü yarin yeni bir kablo ile tekrar deneyip eğer sorun devam ederse garantiye gönderecem. sorun çözüldü konu kilitlenebilir veya silinebilir.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt