gençturkcell'liler bedava 250 kontür

Sponsorlu Bağlantılar

hercai_murat

hercai_murat

Üye
    Konu Sahibi
gençturkcell'liler bedava 250 kontür

arkadaşlar bu siteye girip aşagıda kazanmaya doyamadıgın biryervarmı yazıyo onun altında 250 kontür yazıyo oraya tıklayınca bir yer çıkıyor orayı dolduruyorsunuz ondan sonra msnye msj geliyo genellikle önemsiz posta tarafına geliyo msj msj açtıgında bi site var oraya tıklayıp aktifleştiriyosunuz ve 1 hafta içinde kontür geliyo ama 1 kereye mahsuz :( sadece gençturkcell'liler yapabiliyorlar

ben denedim 250 kontür geldi bol bol konuşmalar...

• Beğen
Tepkiler: munur26

__Midas__

__Midas__

Üye
ben aldım kullandım bütün arkadaşlarada aldım dedim hepinize kontör yolladım konuşun diye,,

emrex06

Üye
kardeşşş turkcell i iflas ettirdimm...Kim var kim yok herkese aldırdım.. :D:D

keremerson

keremerson

Üye
çok mükemmelllllllll

twenn84

Üye
ben kullandım ama işte bir günle sınırlandırılması kötü olmuş ama olsun hiç yoktan iyidir

keremerson

keremerson

Üye
arkadaşlar bunda ne kdr hediye kontör kaldığını örenebiliozmuu ??

dreamgirls

dreamgirls

Üye
arkadaşlar bunda ne kdr hediye kontör kaldığını örenebiliozmuu ??

sanırım öğrenemiyoruz... :( ben denedim, öğrenemedim çünkü...:) ama 250 kntre 75 dakika konuşabiliyosunuz... dakika saycaksın sadece arkadaşım... ben öyle harcadım... :oke::oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
sanırım öğrenemiyoruz... :( ben denedim, öğrenemedim çünkü...:) ama 250 kntre 75 dakika konuşabiliyosunuz... dakika saycaksın sadece arkadaşım... ben öyle harcadım... :oke::oke:
evet saate bakıp konuşmuştuk:oke::op:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
evet saate bakıp konuşmuştuk:oke::op:

evet aşkım... saate bakıp konuşmuştuk.:op: tam, rahat rahat 75 daikamız var, güzelce konuşalım derken, sonuna doğru ne kadar zamanımızı kaldı diye stres yapmıştık biras...:ehe:ehe

__Midas__

__Midas__

Üye
Hocam 1 günlük bişe bana kayıt yaptıktan 1 gün sonra mesaj gelmişti, saat sabah 11 gibiydi sonra kullandım bitti,
dün bir arkadaşım içinde istemiştim ama gelmedi, bitti zannedersem ilk 300.000 başvuru içindi çünki :)

keremerson

keremerson

Üye
hehehe ne kdr güzel bu dreamboys we dreamgirls yaww :ehe

ewet mecburen artık :(

youngprogrammer

Üye
çok ii ya teşekkürler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben bu olayı 1 ay önce yapmıştım. Yani 1 ayda zaten 300.000 kişi çok rahat olmuştur artık :oke:

sule112

Üye
slm arkadaşlar.hercai murat yazdıklarını yaptım ama bulamadım yardım lütfen:)

__Midas__

__Midas__

Üye
slm arkadaşlar.hercai murat yazdıklarını yaptım ama bulamadım yardım lütfen

Bu kampanya ilk 300.000 başvuru içindi, muhtemelen bitmiştir,
Birde telefon yazan yerden numaranı silsen iyi olur ,:oke:

sule112

Üye
peki ben üyelik işlememi nerden bulcam

sümeyye_

Üye
slm aktifleştirmeyi nasıl yapcaz yardımcı olurmusunuz tşkler

__Midas__

__Midas__

Üye
slm aktifleştirmeyi nasıl yapcaz yardımcı olurmusunuz tşkler
yazdığın maile bir eposta gelecek ona tıkla sonra seni yönlendircek,işlem tamamlanacak , bu mail genelde junk mail kısmına, yani istenmeyen e posta bölümüne düşüyo dikkat etmek lazım,

sümeyye_

Üye
nasıl aktifleştirme yapıcagım yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

hiç bi yönlendirme yok sadece hoşgeldin yazıo