Glass Strips by Serjee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Glass Strips by Serjee
yok yaw adamlar uzman olmuş biz böle şeyler ne zaman yapacaz bakalım bunu görünce kendi yaptıklarım çok basit geldi gözüme :)
21 adet 640x640 png resimden oluşmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

tempestshine

tempestshine

Üye
Kalite akıyor desek yeridir :ehe :tşk: abi :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kendini küçük görme reis sen bir dahisin :):) yalnız bunlar neden hep böyle kesik kesik öylesinemi yoksa başka bir olayımı var :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kalite akıyor desek yeridir :ehe :tşk: abi :)

aynen benimkiler çok fazla sönük kalıyo dimi :) bu arada sen aynı konulara bida bakmıyonmu? bi yorum yapıyoz cvp yok :) bi soru sorduydum sana. Jancan sen misin :) Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Kendini küçük görme reis sen bir dahisin :):) yalnız bunlar neden hep böyle kesik kesik öylesinemi yoksa başka bir olayımı var :)

saolasın kardeşim :) de o kadar da deil be :) işte kendilerince model yapıyolar ben de bunlardan esinlendiydim ama işte biraz daha çalışmak gerekiyo :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olur dostum adamlar hergün uğraşıyo sonuçta yaparsın sorun değil:)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Olur dostum adamlar hergün uğraşıyo sonuçta yaparsın sorun değil:)

inşallah kardeşim bakalım ama önce basit bi paket paylaşacam akşam buldum resimleri hd tam ekran böle 640x640 deil :) çok canlı ve güzel resimler küçük bi efekt ekleyebilirsem ekleyecem resmi bozmayacak şekilde uygun bi efekt bulamazsan direkr paylaşacam :)

tempestshine

tempestshine

Üye

aynen benimkiler çok fazla sönük kalıyo dimi :) bu arada sen aynı konulara bida bakmıyonmu? bi yorum yapıyoz cvp yok :) bi soru sorduydum sana. Jancan sen misin :) Rica ederim

- - - Eklendi - - -

saolasın kardeşim :) de o kadar da deil be :) işte kendilerince model yapıyolar ben de bunlardan esinlendiydim ama işte biraz daha çalışmak gerekiyo :)

hemen kendini küçümseme bence.seninkilerde gayet şık.yakalandık :D evet jancan benim diğer hesabım banlanınca yenisini açtım.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dailyde paylaşılmış ta baktım paylaşan Jancan diyo kesin bu bizim can dır dedim :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
yutkun

yutkun

Üye
sen başkasın ya sen kral sin kral eline sağlık superler

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
eline sağlık teşekkürler

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt