2012 smartphone karşilaştirmasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
2012 smartphone karşilaştirmasi
Selam arkadaşlar

Sizleri için Sony xperia s/Samsung galaxy s3/Htc one x/İphone 4s i karşılaştıırıldı.
Ve sonuçlar
1:İşlemci ve Grafik
1.Samsung galaxy s3
2.İphone 4s
3.Htc one x
4.Sony xperia s

2:Ekran Çözünürlüğü ve Ekran kalitesi
1.Sony xperia s
2.İphone 4s
3.Htc one x
4.Samsung galaxy s3

3:Tasarım (Elbette kişiden kişeye değişir)
1.Sony xperia s
2.İphone 4s
3.Samsung galaxy s3
4.Htc one x

4:Pil ömrü
1.Samsung galaxy s3
2.Htc one x
3.Sony xperia s
4.İphone 4s

5:İşletim sistemi ve uygulamalar
1.İphone 4s
2.Samsung galaxy s3
3.Htc one x
4.Sony xperia s

6:Kamera
1.Sony xperia s
2.İphone 4s
3.Samsung galaxy s3
4.Htc one x

7:Bağlantı
1.Sony xperia s
2.Htc one x
3.Samsung galaxy s3
4.İphone 4s

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Htc One X in İşlemcisi Ve Grafiği En İyi Deilmiydi 12 Çekirdek Falan Diye Okumuştum

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Güldürme kardeş 12 çekirdek telefon mu olur :ehe

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Gir Bak S3 One X Karşılaştırmalarına 12 Çekirdek Yazıyo .Bana Htc Para Vermiyoki Benim Telefonumu Savun Diye Ne Okuduysam Onu Yazdım :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Vaybe sony akmiş

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
reklam kokan hareketler :ehe
Sony xperia s bu aralar pek satılmıyor herhalde.......

birde utanmadan bağlantı larda xperia s i one geçirmiş kim yazdıysa bu yazıyı aldığı kimyasalı merak ediyorum. :ehe Acaba hangi telefon 1.5 gb. lık dosyayı 47 saniyede karşısında ki telefona gonderiyor. ben s3 den s3 e , sbeam vasıtasıyla gönderdim xperia s bu kadar kısa zamanda bu buyuklukte bir dosyayı gonderebilirmi acaba? All share play olayını arastırsın bence bide!

Utanmadan ekranda da xperia yı seçmiş ademoglu! htc one x i bi eline alıp xperia ile karsilastirsin bence........

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Güldürme kardeş 12 çekirdek telefon mu olur :ehe
12 çekirdek GPU su bak burayı oku..http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/s3-mu-one-x-mi-679206.html yazım var burada oku her şey yazıyor kardeşim :)
Bu karşılaştırmayı kim yaptı merak ettim :) 4s in işlemcisi optimize yönünden veri işlemesi yüksek sadece donanım olarak One X den geride..Xperia S in de 12 mp kamerasına aldanılmış bunun yanında One X in 4.0.4 den sonra kamerasını bilmiyorsunuz s3 ile karşılaştırmada sanırım..Bakın buyurun karşılaştırması da var bu konuda..http://www.maxicep.com/cep-telefonl...x-fotograf-kalite-karsilastirmasi-681547.html
Xperia S in de neden kamerada 12 mp sevisesinde 4s den geri kaldığını chipsetlerin yetersizliği ve optimizasyonun 4s e göre geride olması şeklinde özetlerim.Neden 12 mp fps seviyesine ulaşamadığını açıkladım sanırım.Sistemin verimliliği de devreye giriyor bu konuda..Örneğin N8 in kamerası gibi..
Ekran karşılaştırmasına gelirsek 4s in TFT LED'i s3 ün Super Amoled'inden iyi gibi sıralanmış..Xperia S i nasıl One X ve s3 ün arkasına koydular bunu da anlamadım..Adreno 220 HD ekranlarda kullanılıyor bunun için mi ne için acaba ? One X ve S3 ün arkasında 4s olmalı bu da var.TFT LED Super IPS LCD2 ve Super Amoled'in önüne geçmiş.PPI değerinden önce ekran türüne bakılır..One X deki IPS LCD2 ekran Super Amoled'in önünde bunu da belirteyim..Amoled daha parlak fakat keskinlik olarak geride bir ekran türü..PPI değerleri yakın sayılır..
İşletim sistemi olarak 4s doğru 1.sırada..
Son olarak bu karşılaştırmayı hangi site yaptı veya kim yaptı kafasına göre yapmış gibi geldi bana :hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Kim karşılaştırdı çok yanlış olmuş

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Samsung Galaxy S3'ün kamerası her yönle IPhone 4S'e göre daha iyi!

codblackops2

codblackops2

Üye
güldürmeyin beni yahu bu nasıl testtir çok yanlışlar var

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Biraz yanlış olmuş sanki :hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu karşılaştırmalar sadece 1 kişiye haz yapılmamıştır lütfen öznel konuşmayalım:nono:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
incitemfm

incitemfm

Üye
s3ün lensi çok iyi geniş alıyo ve super amoledden daha iyi bir ekran yok şuanda. oyun ve video izlerken. benim bilgisayardan iyi görüntü kalitesi dün hele bir bjk-gs maçını izledim deyme keyfime

MasteLaa

MasteLaa

Üye
s3ün lensi çok iyi geniş alıyo ve super amoledden daha iyi bir ekran yok şuanda. oyun ve video izlerken. benim bilgisayardan iyi görüntü kalitesi dün hele bir bjk-gs maçını izledim deyme keyfime

Kamera lensi one x e gire genis zaten..super amoled su anda iyi ama ips lcd2 keskinlik bakimindan amoled den onde..s3de zaten s2 de kullanilan super amoled plus kullanilmadi..oled zaten renkleri parlak gosteriyor..karsilastirma icin de sunu soyleyeyim 1 kisiye oznel bir karsilastirma degil yazmissin da nesnel de degil bu karsilastirma..urunlerin ozelliklerini bilmeden yapilan bir karsilastirma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt