hiç komik değil şuanda ağlıyorum :) - - - Eklendi - - - :zuhaha: - - - Eklendi - - - eyvallah sağol
Furkan Emekli Üye hiç komik değil şuanda ağlıyorum - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - eyvallah sağol
paradox07 Üye Furkan Emekli' Alıntı: hiç komik değil şuanda ağlıyorum - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - eyvallah sağol Genişletmek için tıkla ... sen ağlama,dayanamam,ağlama gözbebeğim sana kıyamam - - - Eklendi - - - Rica ederdim böyle bi kod var mi hakkımı denemek istiyorum - - - Eklendi - - - Rica varmış
Furkan Emekli' Alıntı: hiç komik değil şuanda ağlıyorum - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - eyvallah sağol Genişletmek için tıkla ... sen ağlama,dayanamam,ağlama gözbebeğim sana kıyamam - - - Eklendi - - - Rica ederdim böyle bi kod var mi hakkımı denemek istiyorum - - - Eklendi - - - Rica varmış
paradox07 Üye Konunun ismini nasıl değiştirdiniz ya evet operada zor oluyodu noktayı göremeyince konuyu sildiler herhalde üst makam dedim birden - - - Eklendi - - - Sizi özleyeceğim
Konunun ismini nasıl değiştirdiniz ya evet operada zor oluyodu noktayı göremeyince konuyu sildiler herhalde üst makam dedim birden - - - Eklendi - - - Sizi özleyeceğim
Furkan Emekli Üye Valla ya bende konu kapatıldı sandım - - - Eklendi - - - Valla ya bende konu kapatıldı sandım
crazy_oruc Üye Konu Sahibi kimse yok mu - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: başlık baya kısa Genişletmek için tıkla ... diğeri de öyleydi sadece "."
kimse yok mu - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: başlık baya kısa Genişletmek için tıkla ... diğeri de öyleydi sadece "."
crazy_oruc Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Başlığı boşluk bırak - - - Eklendi - - - Şuanda maxicep'in saati yanlış Genişletmek için tıkla ... doğrudur o. Boşluk bırakınca hiç açmaz sekme - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - gelsenize
Furkan Emekli' Alıntı: Başlığı boşluk bırak - - - Eklendi - - - Şuanda maxicep'in saati yanlış Genişletmek için tıkla ... doğrudur o. Boşluk bırakınca hiç açmaz sekme - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - gelsenize