Beşiktaş-Galatasaray Maç Sonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş-Galatasaray Maç Sonu
Sezonun ilk derbisinde büyük heyecan yaşandı.. Beşiktaş, rakibin favori gösterildiği maçta 3 kez öne geçmeyi, Galatasaray ise her seferinde geri dönmeyi başardı, derbilerin her sonuca açık olduğu bir kez daha onaylandı..

Beşiktaş: 3 - Galatasaray: 3

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam

Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur Boral, Holosko (Dk. 87 Mehmet Akyüz), İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Veli Kavlak (Dk. 89 Oğuzhan Özyakup), Fernandes, Mustafa Pektemek (Dk. 55 Batuhan Karadeniz)

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit Altıntop (Dk. 59 Aydın Yılmaz), Selçuk İnan, Melo (Dk. 46 Amrabat), Emre Çolak, Elmander (Dk. 65 Burak Yılmaz), Umut Bulut

Goller: Dk. 8 Melo (Kendi Kalesine), Dk. 43 ve 51 Holosko (Beşiktaş), Dk. 20 Elmander, Dk. 45 Umut Bulut, Dk. 86 Selçuk İnan (Penaltıdan) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 74 Olcay Şahan, Dk. 84 Batuhan Karadeniz, 90+4 İbrahim Toraman, 90+4 Mehmet Akyüz (Beşiktaş), Dk. 81 Selçuk İnan, Dk. 90+5 Aydın Yılmaz (Galatasaray)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu böyle gitmez hamit iyi oynamıyor melo formsuz amrabat büyük takım oyuncusu değil savunmanın soluna bi bek şart hakan orda iş yapmaz böyle giderse şampıyonlar liginde hezimete uğrarız :hmmm

ssercan

Üye
Bireysel hataların üst düzey olduğu bir mac oldu. İlk yarıda bu kadar gol kaçırırsan rakip de bulduğunu atar seni sıkıntıya sokar. Penaltı penaltı degildi.
Forvet iyi çalışıyor ama son vuruşlar yapamıyor. Elmander ve Umut'a bitiricilik çalıştırsak özel olarak süper olacak. Bu kadar cok pozisyona girip atamamak Avrupa'da sıkıntıyı daha fazlaya ceker. Sonuc olarak son yıllarda ki en zevkli derbilerden bir tanesi oldu.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Bu halimizle şampiyonlar liginde perişan oluruz takımın kendini toparlaması lazım

El-CD

El-CD

Üye
Umut gibi bir voleybolcu ve burak gibi bir tiyatrocunuz var mübarekler :hmmm Yalnız 2 takımın defansı da berbattı.

burakkk97

Üye
melo kotuydu bence :( acilen form tutmalı
(maxicepin kayıt formunu versem tutar mı ki :ehe)

India

India

Üye
    Konu Sahibi
bence forvet almalıyız net bir forvetimiz yok. Geçen seneden beri aynı dert o kadar pozisyona gir kaçır rakip ilk atağında golü atsın. Hep diyoruz şunlar gol olsa dağıtırdık şöyle olsa kazanırdık kimse demiyor bu futbolcular neden bu kadar beceriksiz. Bugün 1 puanı bile hak etmedik. İnşallah düzelir bu takım

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence forvet almalıyız net bir forvetimiz yok. Geçen seneden beri aynı dert o kadar pozisyona gir kaçır rakip ilk atağında golü atsın. Hep diyoruz şunlar gol olsa dağıtırdık şöyle olsa kazanırdık kimse demiyor bu futbolcular neden bu kadar beceriksiz. Bugün 1 puanı bile hak etmedik. İnşallah düzelir bu takım

bence forvet gereksiz zaten 6 tane forvet var umut elmander iyidir

burakkk97

Üye
umut cok calısmalı onda yetenek var da kullanamıyor ekstra antrenmalar yapmalı

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Bir Besiktaslı olarak ümidim yoktu umuttan beklentim vardı bi yenilgi olmadı bunlara karsı,fakat orda penaltı yoktu ve mustafada 6 ay sahalardan uzak gibi gercekten 3 puanı hakettik gibiydi ama olmadi belki baska bir maca mustafa 1 puan icin bu hale geldi hayırlısı..

India

India

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun pektemek. Büyük şanssızlık önce almeida şimdide mustafa sakatlandı

KayraBey

KayraBey

Üye
Saniye 22 kaçan gol inanılmaz.Az önce özetleri izledim.Hayret...

Revengeful

Emekli Yönetici
Hakem her iki taraf içinde haksız kararlar verdi..

Symbianize

Symbianize

Üye
Hakemin verdigi penaltiya ne diyeceksin ?? Burak cok iyi oyuncu valla

Mac 3-3 ama galatasaray 4 gol atti mac berabere bitti ateistler bunuda aciklayin :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Fair play değil mi yahu bu :D Şimdi karşı takım kendi kalesine gol atıyorsa diğer takımda atmalı.. Maksat dostluk kazansın :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Galatasaraylı olarak onu ben de haksız buldum.

codblackops2

codblackops2

Üye
bir fenerbahçeli olarak maç hakkında yorumumu söyleyeyim :

tebrikler galatasaray tebrikler beşiktaş ..
not:maçı da özetinide izlemedim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...