e6-00 Wi-fi sorunu acilll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muukan37

Üye
    Konu Sahibi
e6-00 Wi-fi sorunu acilll
öncelikle e6-00 ımda wi-fi yımla ile ilgili bir sorunum var size danışmak istedim.
telefonumun kapsama alanı içerisindeki ağlara bağlanamıyorum.ö
örneğin xyz ağının şifresini giriyorum daha sonra tamam'a tıkladıgımda bağlanıyor diyor ancak bir türlü bağlanmıyor.daha sonra ise listede bu ağ "biliniyor" olarak gözüküyor ve sıralamada en üstte kalıyor.hiç bir ağa bir türlü bağlanamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

backwater

backwater

Üye
kayıtlı ağı silip tekrar denedinmi

Muukan37

Üye
    Konu Sahibi
eve denedim üstad.sonuçç yine aynı

mah23442344

Üye
format candır ! :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bağlanıyor dediğinde wlan ağını tekrar tıklayıp dene

Muukan37

Üye
    Konu Sahibi
evet bunu da denedim :(

ANIL

ANIL

Admin
Sorununuz sonradan mı oldu?

backwater

backwater

Üye
arkadaşım istersen modemi resetlemeyi dene yada modemin arayüzüne gir Mac filtreleme varsa kaldır

Muukan37

Üye
    Konu Sahibi
evet sonradan oldu..

mikail_6

Üye
Aslında dik muhalefet yerine problemle alakalı ayrıntıları paylaşsanız daha iyi olur. Örneğin kaç farklı bağlantı noktasında denediniz, bunların şifreleme yöntemleri nelerdi?... Format bilgisinin verilme sebebi genelde öneriyi yapan kişi bilmese de bir şeylerin silinip problemin giderilmesindendir; bir nevi pire için yorgan yakmaktır. Ama bu problem genelde özellikle daha önce bağlanılan, yani modemin cacheine alınmış cihazlarda yazılım güncellemesi sonrası meydana geldiyse modemin şifreleme yönteminin ya da kullanıcı adı ve bunun iç ayarlarını oluşturan SSID'nin değiştirilmesiyle gideriliyor. Bunun için modem kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz. Ayrıca modemin resetlenmesi de bunları hali hazırda sizin için yapacağından iş görür.

djnokıa95

Üye
arkadaşım menu-araçlar-bağlantı..ana medyaya gir ordan ayarları tamamla(girdiğin zaman oto güncellr)

asadas74

asadas74

Üye
sorun basit modemın arayuzüne girin kaydet ve yenıden baslat deyın sorun cozuluyor... yüzde yüz garanti..... 192.168.1.1 le girin ayarlarda kaydet ve yenıden baslat anlamsız gelebilir ama deneyın goreceksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt