ben beyaz alırdım, alırdımda kullanamazdım :s
El-CD Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: videodakini diyodur Genişletmek için tıkla ... onlara beleşe geliyor zaten. Malum tanıtım için özel gönderiyorlar çoğu siteye
MaxipmaN' Alıntı: videodakini diyodur Genişletmek için tıkla ... onlara beleşe geliyor zaten. Malum tanıtım için özel gönderiyorlar çoğu siteye
avcitalip Üye en güzeli aslında çakıl mavisi bence ondan sonra beyazı birde siyahı gelecek diyorlardı siyahda yakışır ama kırmızı biraz bayanlara özel gibi olmuş
en güzeli aslında çakıl mavisi bence ondan sonra beyazı birde siyahı gelecek diyorlardı siyahda yakışır ama kırmızı biraz bayanlara özel gibi olmuş
El-CD Üye Konu Sahibi TALIPAVCI' Alıntı: en güzeli aslında çakıl mavisi bence ondan sonra beyazı birde siyahı gelecek diyorlardı siyahda yakışır ama kırmızı biraz bayanlara özel gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... sen bana ne demek istiyosun kahverengi , siyah ve grisi geliyormuş
TALIPAVCI' Alıntı: en güzeli aslında çakıl mavisi bence ondan sonra beyazı birde siyahı gelecek diyorlardı siyahda yakışır ama kırmızı biraz bayanlara özel gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... sen bana ne demek istiyosun kahverengi , siyah ve grisi geliyormuş
15097 Üye Grisini de merak ettim ama maşallah Samsung'ta mübarek renk yelpazesi sunar gibi her renk s3 cıkartıyor - - - Eklendi - - - Grisini de merak ettim ama maşallah Samsung'ta mübarek renk yelpazesi sunar gibi her renk s3 cıkartıyor - - - Eklendi - - - Kahverengi mi onu daha çok merak ettim şimdi
Grisini de merak ettim ama maşallah Samsung'ta mübarek renk yelpazesi sunar gibi her renk s3 cıkartıyor - - - Eklendi - - - Grisini de merak ettim ama maşallah Samsung'ta mübarek renk yelpazesi sunar gibi her renk s3 cıkartıyor - - - Eklendi - - - Kahverengi mi onu daha çok merak ettim şimdi