nokia telefon almayı düşünüyorm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
nokia telefon almayı düşünüyorm
nokia telefon almayı düşünüyorm hangi telefonu alayım sizce ? Şu anda 5800 kullanıyorum memnun değilim çok sorunu var . Sadece nokia serisinden bir telefon almak istiyorum android önermeyin lütfen sadece ve sadece nokia symbian serisi benim aklımda c6-01 var sizce onu mu alaym ? En az 5mp kamera ve flaş , wifi , 3g , gibi özellikler olursa iyi olur:) tavsiyelerinizi bekliyorum :-)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603 çok iyi ama flash yok 5 megapixel.

punemr123

punemr123

Üye
kardes c6_01 500-600 du galiba bence biraz daha para biriktir 0 n8 al 750-850 arasinda kamera da 12 hemde carl zeiss:)

ByKatre

ByKatre

Üye
700 al flaş var 5 mp ince hoş telefon

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
603 çok iyi ama flash yok 5 megapixel.

603 kuzenimde var ben beğenmedm :) yinede sağol

- - - Eklendi - - -

kardes c6_01 500-600 du galiba bence biraz daha para biriktir 0 n8 al 750-850 arasinda kamera da 12 hemde carl zeiss:)

Bana göre biraz pahalı o tel beni aşar öğrenci adamız :)

- - - Eklendi - - -

700 al flaş var 5 mp ince hoş telefon

Fiyat ne kadar sen hiç kullandın mı ? Ve 3g var mı ?

Symbianize

Symbianize

Üye
701 alabilirsin

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
2. nesilin beğendiğim cihazlarından 701 öneririm. 900 civarı fiyatı var. Deneme fırsatım oldu, güzel cihaz.

ByKatre

ByKatre

Üye
700 arkadaşımda vardı çok güzel telefon 2. Nesil kamerası harika kasmalar az hem çok ince çok hoş bence :oke:

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Nokia 701 603ten 700den c6 dan vs daha iyi bir telefon bunu bil yeter

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
2. nesilin beğendiğim cihazlarından 701 öneririm. 900 civarı fiyatı var. Deneme fırsatım oldu, güzel cihaz.

701 in sıfırı 900 tl civarı ikinci ellerı varmi temiz kaça bulurZ

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
sakın 701 varken c7 alma çok takılıyor işlemcisi ve ramı çok az en iyisi 701 eğer pişman olmak istiyorsan c7 veya c6 alırsın kuzenin 603u takılmadan oynarken sen kasıla kasıla c7 ile oynarsın SAKIN

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
sakın 701 varken c7 alma çok takılıyor işlemcisi ve ramı çok az en iyisi 701 eğer pişman olmak istiyorsan c7 veya c6 alırsın kuzenin 603u takılmadan oynarken sen kasıla kasıla c7 ile oynarsın SAKIN

öneri için sağol aqa :) :)

- - - Eklendi - - -

Yannda hangi donanımlar var ince şarz aleti falan mi yksa usb mi var hafıza kartı ne kadar arttırla biliyo

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
öneri için sağol aqa :) :)

ne demek :D
araştıra araştıra uzmanlaştık ama gerçekten kendimi senin yerine koydum şöyle kuzeninle oturmuşken sana oo kuzen yeni tel mialdın kaça aldın der sende 800 e C7 aldım dersin 8mp kamera var seninkinden iyi dur bakyım der kuzenin menüye girer tel takıla takıla iner menüyü dur ana ekranlara bakayım der kasıla kasıla değişir internete gireyim der hafıza dolu der atar sonra sana iyi kazık yemişsin kuzen der sende öyle bakarsın

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi

Dokunmatiin de kasma oluyomu şarz ı nası gidiyo :) ?

- - - Eklendi - - -

ne demek :D
araştıra araştıra uzmanlaştık ama gerçekten kendimi senin yerine koydum şöyle kuzeninle oturmuşken sana oo kuzen yeni tel mialdın kaça aldın der sende 800 e C7 aldım dersin 8mp kamera var seninkinden iyi dur bakyım der kuzenin menüye girer tel takıla takıla iner menüyü dur ana ekranlara bakayım der kasıla kasıla değişir internete gireyim der hafıza dolu der atar sonra sana iyi kazık yemişsin kuzen der sende öyle bakarsın
Söyle bi durum var kuzenme rezil olup kazık yemekdense senn gibi bilgili insanlarn önerilerni dikkate alp karlı çıkmayı tercih ederm :) 701 de hç kasma olmuyomu görüntü gösterici bazen dolu falan diyo öyle sorunlar oluşmuyo dmi ekran hassaslıgı nasıl güzel mesaj yayılıyomu :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
öncelikle şu anda nokia 808 den sonra en iyi tel 701
yani kuzeninde gördüğün 603 ten daha hızlı biraz daha parlak kamerası daha iyi flaşı olan radyo kullanarak çal özellikli daha sağlam çift kameralı özellikleri dışında herşeyi aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt