N70, N73, samsung l700, sony e. T700, Nokia 6120 hepsinde java tabanlı olan bolt browseri denedim ve ve facebook gibi sitelerden sorunsun izleyebilıyorum video. Ekran boyutuda küçük filan değil tam ekran izleyebilirsiniz. Neden java tabanlı browser yok konusuna gelince birak mantıklı dûşüneliım arkadaslar. Nokia Symbian Anna diye bir işletim sistemine girişti ve ónümüzdeki yılda windows mobile ile anlaşarak symbiandan yavaş yavaş vazgeçtiklerini açikladı. SE xperia serisi telefonlara android işletim sistemi koydu ve bununla ilgileniyor. Samsung ve HTC de ayni şekilde androidli teller çıkarıyor. Bütün markalar ellerindeki bu işletim sistemli telefonları bırakıp javaya dönüp java tabanlı bir browser yapsalar o ellerindeki akillı telefonlar fiyasko olacak. Çünkü bu forumdakı herkeste benim gibi dûşünüyorlarsa eğer 300tl ye gidip orta sınıf bır java telefon alıp çatır çatır netten video iızlemek varken neden gidip 800 900 liralık telefondan alsınlarki. Bütün markalar kullanıcıların java destekli bir uygulama istediklerini bilıyorlar ama aynı zamanda java destekli bir browser çıkardıklarinda da ellerindeki akıllı telefon satışlarında büyük bir azalma olacağınıda biliyorlar. Bu yüzden bolt browseri kullanmaya devam arkadaşlar:-) telefondan yazdığım için harflerde bir kusur olmuşsa affola.