dosya indirme yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi
dosya indirme yardım...
merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...
Benim sorunum hotfile,rapid gibi sitelerden dosya indirememek,denemediğim tarayıcı kalmadı,opera denedim dosya indirilmiye başladıktan 10 dk sonra indirilemiyor hatası veriyor,ucweb'de ise sanırım flash desteği olmadığından sitelerde geri sayım yapmıyor,lütfen yardım kaç gündür bununla uğraşıyorum

Metin137

Metin137

Üye
opera mobilenin indirmesi gerek ben hep kullanıyorum

ismail

ismail

Üye
kod kullan .)
GGOOGLE YAZ geri sayımlı sitelerden ve youtubeden dosya indirme

BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi
opera mobil,çok güzel bir tarayıcı ancak indirmeye başladıktan sonra 10 dk sonra dosya indirilemiyor diye hata veriyor

- - - Eklendi - - -

opera mobilenin indirmesi gerek ben hep kullanıyorum

dostum küçük boyutlu dosyaları rahatlıkla indiriyor ama büyük boyutlu dosyalarda dediğim gibi hata veriyor...

bayon

Üye
ben ucwebin offline downloand i ile indiriyorum eğer olabilir dersen anlatabilirim nasıl olduğunu

Metin MF

Metin MF

Üye
opera mini 4.4 ile indirmeye çalış

Metin MF

Metin MF

Üye
Buyur burdan indir

Praet0r2

Üye
indirir aslında tabiki sen handlerui kullanmıyorsan :)

Metin MF

Metin MF

Üye
opera üzerinden proxy kullanarak indir

bayon

Üye
hotfile için anlatıyorum ancak pc ye interneti bağlaman gerekiyor yapabiliyo musun onu

bayon

Üye
şimdi ilk önce bilgisayara interneti ver sonra adresine gir hotfile linkini orda bi yer var yapıştır sana tekrar indirme linki veriyo ona tıklamadan üzerine gelip özellikler de o linki kopyala sonra o linki telefon da ucweb e yapıştır iner

- - - Eklendi - - -

indir dediğnde offline dowloand yazar bi de ona tıklarsan ucwebin depolama alanına kaydeder hiç süre sıkıntısı olmadan indirebilirsin

Praet0r2

Üye
madem pc de kullanacağım indirip tele yollarım

bayon

Üye
madem pc de kullanacağım indirip tele yollarım

Arkadaşım mantığı bilmiyosun boş boş yorum yapma belki vodafonun sınırsız yavaş netini kullanıyo sürekli açık kalamayacak pc

- - - Eklendi - - -

hotfile den düşük hızla yüksek mb indirilmiyor bunu yapma mantığı bu daha iyi bi fikrin varsa buyur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt