[Vendor] MindMirror II v1.00(0) signed installer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Vendor] MindMirror II v1.00(0) signed installer
İstek Üzerine

What to set your phone wallpaper following your mood? This app can do for you, choose pictures that suit your mood and just tell it what is your feeling. The app will change the wallpaper periodically.

otomatik duwarkağıdı değiştirmek için anladığım kadarıyla önce resimleri seçiyosunuz ruh hallerine göre sonra ruh halinizi söylüyosunuz ve pro o seçenekteki resimleri slaytşov yapıyor. installer versiyonudur yani netten indiriyo proyu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz ve Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler ama yüklenmedi diyor :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
şimdi denedim sorun yok kardeşim yukarıda açıklamada belirtmiştim bu installer internetten indiriyo proyu yani telefonun interneti açık olmalı uygulama sorunsuz yükleniyor ve açılıyor :oke:

- - - Eklendi - - -

güzel uygulamaymış tek kötü yanı çıkış düğmesi yok ve resim seçerken galeri açılmıyor dosya yöneticisiyle seçiyor yani resimlerin ismini bilmeniz gerekiyor seçmek için :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
şimdi denedim sorun yok kardeşim yukarıda açıklamada belirtmiştim bu installer internetten indiriyo proyu yani telefonun interneti açık olmalı uygulama sorunsuz yükleniyor ve açılıyor :oke:

- - - Eklendi - - -

güzel uygulamaymış tek kötü yanı çıkış düğmesi yok ve resim seçerken galeri açılmıyor dosya yöneticisiyle seçiyor yani resimlerin ismini bilmeniz gerekiyor seçmek için :)

:bilmm bende çalışmadı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla bişey diyemicem kardeşim sen öle dedin diye bizzat denedim bende hiçbi sorun çıkarmıyo belki senin telde çakışan bişey wardır dediğim gibi bende çalıştığı için hiçbir fikrim yok maalesef.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
walla bişey diyemicem kardeşim sen öle dedin diye bizzat denedim bende hiçbi sorun çıkarmıyo belki senin telde çakışan bişey wardır dediğim gibi bende çalıştığı için hiçbir fikrim yok maalesef.

climate mission da bir türlü çalışmadı o da bunun gibi oluyordu :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
oda mı installer dı? eğer öleyse senin smart installer da sorun olabilir başka da pek bi seçenek yok sorun çıkartabilecek.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
oda mı installer dı? eğer öleyse senin smart installer da sorun olabilir başka da pek bi seçenek yok sorun çıkartabilecek.

bunun gibi birkaç uygulama da da uygulama yüklendikten sonra yüklemeye hazırlanıyor diyor yukarıda yüklendi yazısı çıkıyor sonra biraz daha bekleyip yüklenmedi uyarısı veriyor. Sorun nerede olabilir ki.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi kardeşim aynı böle yüklemeye hazırlanıyor diyosa denediklerinin hepsi installer versiyonu büyük ihtimal senin smart installer da bi sorun var bence, forumda varmı bilmiyorum smart installer ın son versiyonunu bul önce, sonra teldekini kaldırıp bulduğunu yükle sonra da yükleyemediğin uygulamaları bida dene.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
dediğim gibi kardeşim aynı böle yüklemeye hazırlanıyor diyosa denediklerinin hepsi installer versiyonu büyük ihtimal senin smart installer da bi sorun var bence, forumda varmı bilmiyorum smart installer ın son versiyonunu bul önce, sonra teldekini kaldırıp bulduğunu yükle sonra da yükleyemediğin uygulamaları bida dene.

iyi de smart installeri kaldirirsam diğerini nasıl kuracağım :allalla:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
smart installer kendisi normal uygulamadır internetten indirmeden direkt kurulur. sadece internetten indirilerek kurulan uygulamalar kurmak için bi uygulama yani. kendisi normal bi uygulama gibi kuruluyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
anladım

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:tşk:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
programı kullanmayacagım ama kurulumda sorun oluyormu diye kurdum sorun yok
program biraz KARIŞIK gibi geldi bana neyse paylaşım için :tşk:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt