HTC EVO 3D Önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kardeşime HTC EVO 3D Almayı Düşünüyoruz Ama Sizin Önerileriniz Benim için Çok Önemli Cihazı Aldıktan Sonra Pişman Olmak İstemiyorum...
Birde Ricam Öneririm Diyenler Niçin Önerdiklerini ve Önermeyenlerde Niçin Önermediklerini Yazarsa Ona Göre Araştırma Yapmak İstiyorum...

Şimdiden Cevap Yazan Herkese Teşekkürler....

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
güzel telefondur pişman olmazsın :oke:

lordufuk

lordufuk

Üye
Tavsiye etmem o fiyata daha güzel telefonlar bulabilirsin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tek sorunu şarj.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
donanımsal olarak tele sözüm yok harika bir cihaz ama 170 gr ağırlığı ve telin çok büyük olması her insanın kullanabileceği bir hicaz olmadığı kanatımdayım bir kere cepte taşıncak bir cihaz değil adamın pantolonunu aşşağı düşürebilecek bir cihaz :) kemeri iyi sıkman lazım

night_jack

night_jack

Üye
Geniş ekran istiyorsan iyidir oda kesmezse note:D
Geçen note kullanmıştım sonra kendi telefonumu kullanamadım,geniş ekrana alışınca.

- - - Eklendi - - -

Geniş ekran istiyorsan iyidir oda kesmezse note:D
Geçen note kullanmıştım sonra kendi telefonumu kullanamadım,geniş ekrana alışınca.

ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal olarak tele sözüm yok harika bir cihaz ama 170 gr ağırlığı ve telin çok büyük olması her insanın kullanabileceği bir hicaz olmadığı kanatımdayım bir kere cepte taşıncak bir cihaz değil adamın pantolonunu aşşağı düşürebilecek bir cihaz :) kemeri iyi sıkman lazım
doğru hocam haklısın :)

61semih

61semih

Üye
telefonun bataryası 1 günü çıkaramıyor (kullanıcı yorumları bu)sabah evden çıktığında akşama yetmeye biliyor yoğun kullanımda.
ve telefon gerçekten çok ayır ve birazda kalın.arayüzü ve fiyatına göre performansı iyi.
ama bir gs2 değil :ehe
1100tl ye göre iyi bir telefon.

dikkat edilmesi gereken konu 3d sine aldanmamak ve telefonu çok iyi korumak.
ekrana herhangi birşey olursa 500tl den pahalı ekranı ve garanti karşılamıyor(düşürme gibi kullanıcı hatalarından ise)

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
3Dsi nasil?3d ceviri yapiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt