Başınıza Gelen en kötü olay :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
Başınıza Gelen en kötü olay :)
abi benim ayağım asansöre sıkışmıştı zor kurtardılar ölüyom sandım bi an ama ölmedim
:zong::bigstar::naughty::sukur::yuru:utan:haha::haha::alkis:ah:P:deal::op::kop::kop::kop::ehe:coold::)

istliali

istliali

Üye
kanka allah korumuş
geçmiş olsun:oke:

keremerson

keremerson

Üye
geçmiş olsun kanx :ehe

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
sağolun dostlar:zong:

keremerson

keremerson

Üye
şu liseye gelmem

coskunarslan17

Üye
valla ben de bir kotu olay anlatayım telefonum çöktü zorla kurtardım

worldcild

Üye
tüf tüf oynamayı bilenleriniz vardır sanırım...tüf tüf ün ucuna iğne yerleştirip arkadasıma hemde en yakın arakdasıma atmıstım ondan sonra iğne tam burnuna saplandı..ne yapacagımı sasırdım...cocuktuk daha ..ben ne yapacagımı düşünürken o bi bagırmaya basladı bizim ew birinci kattı annem cıktı hemen..ne oldugunu sordu öğrendıkten sonra bn dayak yıyodum annemden...:D:D:D:D ama ödüm zırtlamıstı haaa

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
abiler olay yok mu başka olay (?)

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
eeeee 1 ay oldu yaw yokmu cevap/olay?
:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

mservank

mservank

Üye
tüf tüf oynamayı bilenleriniz vardır sanırım...tüf tüf ün ucuna iğne yerleştirip arkadasıma hemde en yakın arakdasıma atmıstım ondan sonra iğne tam burnuna saplandı..ne yapacagımı sasırdım...cocuktuk daha ..ben ne yapacagımı düşünürken o bi bagırmaya basladı bizim ew birinci kattı annem cıktı hemen..ne oldugunu sordu öğrendıkten sonra bn dayak yıyodum annemden...:D:D:D:D ama ödüm zırtlamıstı haaa

allah korumuş çocuk aklı işte ne olacağı belli olmuyo başıma kötü olaylar geldi ama takmıyorum üzülmüyorum değmez çünkü

safakk

safakk

Üye
geçen gün asansörde kaldım telefon çekmiyor sirene basıyorum duyan yok elektriklerde gitti sonra bi de oturduğumuz bina yeni bittiği için bizden başka oturanda yokki sesi duysun ailem desen onlarda akşam sefasında koskoca apartmanda neysem sonra bi cesaret sürgü kapıyı araladım sonra ikinci sürgü için üstteki elektronik aletleri bozdum :ehe ama sonuçta kurtulmuştum sabah olduğunda kapıcı bana ısrarla soruyo sen mi bozdun diye:kop:

meliksah_fb

Üye
selam ben nası mesaj yollıcam bakarmsınız

maxiburak

maxiburak

Üye
sewgilimden ayrılmam we annemin bilgisayarı kapatmamı sölemesi

kurt bey

kurt bey

Üye
lise 1 deyken kolumun kırılması ve abimin düğünün olduğu gece miğde spazmı geçirmem. her ikisindede çektiğim ızdırap anlatılmaz yaşanır allah kimseye vermesin.

mservank

mservank

Üye
lise 1 deyken kolumun kırılması ve abimin düğünün olduğu gece miğde spazmı geçirmem. her ikisindede çektiğim ızdırap anlatılmaz yaşanır allah kimseye vermesin.

kol kırılması değil de benim de ablam nişanlandığı zaman başıma gelmişti gidip uyudum göremedim bile ablamı nişanlanırken

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
up up up...
aşkolsun millet bu konu unutulurmu

huri$

huri$

Üye
bugune kadar ya$adiklarima hiç bu benim ba$ima gelen en kotu olay diye bakmadim
çunku hep benden daha kotu durumda olanlari du$unup $ukrettim ben boyle olmasi gerekiyor diye du$unuyorum
beterin beteri vardir sozuyle tamamliyim mesajimi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...