Fener'e Cimbom taraftarlarından destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fener'e Cimbom taraftarlarından destek

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı play off maçında Spartak Moskova ile Rusya'da karşılaştığı maçta tribünlerde Fenerbahçe taraftarlarının yanında Galatasaray taraftarlarının da destek verdiği öğrenildi.

Rusya'da Spartak Moskova'nın Luzhniki Stadı'nda Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Galatasaraylı taraftarlar Spartak Moskova mücadelesinde sarı-lacivertlilere destek verdi.

Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu kale arkası tribünlerde çok sayıda, üzerinde sarı-kırmızılı forma bulunan taraftar yer alırken, bir taraftar sarı-kırmızılı bayrak salladı.

Fenerbahçe tribünlerinde Azeri taraftarlar da bulunurken, bu taraftarlar Azerbaycan bayrakları salladılar.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Olması gereken de bu zaten sonuçta TÜRK takımı.. İnş onlarda bizi ş.ligindeki yabancılara karşı oynayacağımız maçlarda yabancı takımın formasını giyip yabancı takımı desteklemek yerine GALATASARAYı desteklerler :)

Joker.

Joker.

Üye
tek yürek olma zamanı

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Olması gereken buydu zaten bi de şu deplasman yasağı olmasaydı :cnfsd:

Jitou

Jitou

Üye
Fenerliyim ama yarın birgün Galatasaray avrupada maç yapar fener karşı tarafı destekler ben biliyorum bizimkileri:kıskıs:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fenerliyim ama yarın birgün Galatasaray avrupada maç yapar fener karşı tarafı destekler ben biliyorum bizimkileri:kıskıs:

Fenerbahçeliyim ve anlattıgın gibi fenerbahçeli arkadasılarım olsa kafasına beyzbol sopasıyla dalarım.
4-5 arkadas birbirimizin maçlarını izleriz biz ve hiç öyle karekterde arkadasımız yok yani 'bizimkiler' diye genelleme yapma biz gs'ı da ts taraftarını da gördük yabancı takımları desteklerken ama bunlar çürük elmalar..

Al Gs desteklerken Ts napmıs..

hidayet02

hidayet02

Üye
Ben Bir Galatasaray'lı Olarak Fenerbahçe'nin Chelsea İle Oynadığı Sevilla İle Oynadığı Şampiyonlar Ligi Maçlarında Gözlerim Doldu.

Arkadaşlar Eğer Söz Konusu Yabancı Takımlarla Maç İse Emin Olun Ki Fenerbahçe'li Taraftarlarda En Az Bizim Kadar Yabancı Takımları Yenmemizi İstiyorlardır...

Jitou

Jitou

Üye
işte siz busunuz kardeşim :dry:

En azından kendi oyuncumuza küfredecek kadar aciz değiliz:zzz:

- - - Eklendi - - -

Fenerbahçeliyim ve anlattıgın gibi fenerbahçeli arkadasılarım olsa kafasına beyzbol sopasıyla dalarım.
4-5 arkadas birbirimizin maçlarını izleriz biz ve hiç öyle karekterde arkadasımız yok yani 'bizimkiler' diye genelleme yapma biz gs'ı da ts taraftarını da gördük yabancı takımları desteklerken ama bunlar çürük elmalar..

Al Gs desteklerken Ts napmıs..

Tabi onlar ayrı Ts ise ayrı bir dava sadri kupa kupa diye tutturmuş hamsi kafalılar:ehe

hidayet02

hidayet02

Üye

En azından kendi oyuncumuza küfredecek kadar aciz değiliz:zzz:

- - - Eklendi - - -

Tabi onlar ayrı Ts ise ayrı bir dava sadri kupa kupa diye tutturmuş hamsi kafalılar:ehe

Bak Arkadaşım Amacın Ne Bilmiyorum Ama Futbulcuya Küfür ve Dayak Denince Akla İlk Gelen Takım Fenerbahçe'dir. Durup Dururken Polemik Yaratma, Milleti Tartışma İçine Çekme!

Rüştü Rençber'i Stad Çıkışında Dövdüğünüzü Unuttunuzmu?

Bu Videoları da İyi İzle...

Mobil =

Aşağıdaki Videonun Görselini Yayınlamıyorum, Ağır Küfürler Vardı İsteyen Linkden Ulaşabilir.

Mobil =

Jitou

Jitou

Üye

Bak Arkadaşım Amcın Ne Bilmiyorum Ama Futbulcuya Küfür ve Dayak Denince Akla İlk Gelen Takım Fenerbahçe'dir. Durup Dururken Polemik Yaratma, Milleti Tartışma İçine Çekme!

Bu Videoları İyi İzle...

Mobil =

Aşağıdaki Videonun Görselini Yayınlamıyorum, Ağır Küfürler Vardı İsteyen Linkden Ulaşabilir.

Mobil =

Aynısı Almanyadaki derbi sonrası olmuştu Önce kendi açığınıza bakın Benim amacım Gsyi aşağılamak değil Herkes önce kendi çöplüğüne baksın diyorum:kotu:

hidayet02

hidayet02

Üye

Aynısı Almanyadaki derbi sonrası olmuştu Önce kendi açığınıza bakın Benim amacım Gsyi aşağılamak değil Herkes önce kendi çöplüğüne baksın diyorum:kotu:

Bu Videolar Yıllardan Beri Ne Çöplüğünden Bahsediyorsun?

Amacım Gs'yi Aşağılamak Değil Diyorsun Ama Başka Bir Konuda "Gs Kaka'yı Alamaz, Kaka Gs'yi Alır" Diyorsun Bu Aşağılamak Değide Nedir? Gs Formunda Bunları Yazmanda Düpedüz Tartışma Amaçlıdır!

Jitou

Jitou

Üye

Bu Videolar Yıllardan Beri Ne Çöplüğünden Bahsediyorsun?

Amacım Gs'yi Aşağılamak Değil Diyorsun Ama Başka Bir Konuda "Gs Kaka'yı Alamaz, Kaka Gs'yi Alır" Diyorsun Bu Aşağılamak Değide Nedir? Gs Formunda Bunları Yazmanda Düpedüz Tartışma Amaçlıdır!

Aşağılamak değil biraz düşünsen imalı bir laf olduğunu anlardın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamayın sizler gibiler yüzünden böyle oluyor bari bu başlık altında yapmayın resim ne güzel olması gerekeni anlatıyor ama hemen altında tartışmalar başlamış her taraftarın iyiside var kötüsüde var ben beşiktaşlıyım mesela bizde de iyiside var kötüsüde sonuçta takım taraftarı seçmiyor taraftar takımı seçiyor gidersiniz kadıköyde maç izlersiniz 50.000 kişi maç izler aralarından bir tanesi sahaya iner tutar 50.000 kişiyi şöyle böyle dersek olmaz bu galatasarayda da beşiktaşta da fenerde de var kimse biz iyiyiz demesin herkes kendisinden sorumludur 12 yaşında çocuğu bıçaklayanda var ama sonuçta bunun yanlış olduğunu herkes biliyor tutupta bunu bütüb taraftara genelleyemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: India
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Boyle fenerliler varken ben fenerbahceyi desteklemiyorum arkadas. Tromsoyla olan macta cobanlari evinizde gomemediniz dediler ve avrupada aldigimiz maglubiyetlerle dalga gectiler. Ama basarilarimizi hice saydilar. Uefa kupamoz var evet isterse 12 yil gecsin isterse 120 yil gecsin ben bu kupayla ovunecegim arkadas. Turkiyeme avrupada basari kazandiran tek takim galatasaraydir cunku.Galatasaray turkiyedir cunku. Ben spartak yendigi icin uzuldugumu belirttigimde bile sizi de grupta ... diyen fenerliler var cevremde. En basta dedigim gibi bu tarz kisilere inat kadikoydeki macta Spartak Moskova'yi destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...