Nokia hisseleri durmuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia hisseleri durmuyor!!!
17temmuz'da tarihinin en dusuk seviyesini goren nokia hisseleri 1.69$ seviyelerine kadar gerilemisti. Bu sirada cikan dedikodular Nokia batiyor veya bir kac tane firmaya satiliyor diye yayilmisti. Tabi bu dedikodularin hepsi resmi agizlardan yalanlanmisti.

Son bir kac gundur gelen bilgilere ve son olarak bugun bloomberg'in saglam kaynaklara dayanarak yaptigi habere gore nokia 5-6 eyluldeki nokia world etkinliginde iki adet windowsphone8 cihazi tanitacak. Iste bu haberler bile nokia hisselerinin hatiri sayilir derecede toparlanmasina yetti. Nokia hisseleri bugunu 2.51$ degeriyle kapatarak 17 temmuzdan bugune %50 artis gosterdi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tabloya bakıyorumda 1 yılda çok sağlam düşüş yaşamış neyseki şuan baya düzelmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bir de ses getirecek wp8 cihazlar duyurulursa bu hisseler bir yil onceki haline geri doner. Napsam biraz daha nokia hissesi mi alsam:hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bir de ses getirecek wp8 cihazlar duyurulursa bu hisseler bir yil onceki haline geri doner. Napsam biraz daha nokia hissesi mi alsam:hmmm

Olabilir hünkarım.:DBen zaten Eloph'u CEO yardımcısı yapacağım.CEO da kim yaparım düşünmedim.:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bu haber ciktiktan sonra nokia batiyor haberleri azalmisti. Ve aradan 15gun gecti haberi tazeliyelim. Son 5 haftadir nokia hisseleri araliksiz yukseliyor.

artik simdiden sonra nokia batiyor haberlerini yapanlar ne uyduracaklar cok merak ediyorum:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu haber ciktiktan sonra nokia batiyor haberleri azalmisti. Ve aradan 15gun gecti haberi tazeliyelim. Son 5 haftadir nokia hisseleri araliksiz yukseliyor.

artik simdiden sonra nokia batiyor haberlerini yapanlar ne uyduracaklar cok merak ediyorum:D

Baya artmış ama 2012 başında cidden kötü durumdaymış.Bide bi ara baya bir düşmüş o dönemde zaten her gün batıyor haber çıktı :D Daha Wp'li telefonları görmedik birde.Onlarda gelse ne olur demekki.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
oh ne güzel :eller: nokia eski günlerine geri dönüyor desenize...

Inşallah :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Baya artmış ama 2012 başında cidden kötü durumdaymış.Bide bi ara baya bir düşmüş o dönemde zaten her gün batıyor haber çıktı :D Daha Wp'li telefonları görmedik birde.Onlarda gelse ne olur demekki.
18yillik tarihinin en kotu doneminde hisseler 1.65dolara duşmuştu. Tabi ben hemen atladim o firsatin ustune:D yaşasin firsatcilik:eller:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ahahaa büyük hissedar Ali abi :ehe Elop aslında Ali abinin ajanı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tamam abi çaktırmıyorum artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...