Nokia 603 Flash Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Flash Sorunu
Arkadaşlar NaviFirm den gerekli dosyaları indirdim. Produtcs un içine attım. Phoenix i açıp cihazı buldum. Firmware Update yaparken bu yazıyla karşılaştım

Dediklerini yaptıktan sonra ise bunla

Nerde ne hata yaptım yardımcı olursanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

Sorun galiba USB nin telefonu tanımamasından kaynaklanıyor. Alt çubukta telefon hakkında bir bilgi yok çünki. Tanıması için ne yapabilirim şuan Nokia Suite yi silip yükleyeceğim.

Joker.

Joker.

Üye
sağ alt tarafta (pc nin) bir uyarı çıkıyor mu aygıt tanınmadı diye ?

• Beğen
Tepkiler: Otroligt
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Evet çıkıyor

Joker.

Joker.

Üye
BENDE BİR C5-03 VAR AYNISORUN BENDEDE VAR

Telefon açık iken bağlanınca çalışıyomu o önemli

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefon açıkken tanıyor o konuda sıkıntı yok.

Joker.

Joker.

Üye
Telefonu en kısa tanıma süresi olan seçeneği al ovi suit filan örneğin ama sana sormadan bağlansın birde Pc programlarının arasında nokia cable driver gibi bişi var mı ?

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu en kısa tanıma süresi olan seçeneği al ovi suit filan örneğin ama sana sormadan bağlansın birde Pc programlarının arasında nokia cable driver gibi bişi var mı ?
tanıma süresini nerden ayarlayabilirim? cable driver gibi birşey yok PC internet access var. Benim anlamadığım geçen aylarda aynı sorun başıma geldi. Team Viewerden çözerken böyle bir sorunla karşılaşmadım. :allalla:

Joker.

Joker.

Üye
Nokia cable driver yükle nasıl aynı sorununu yaşadın ve onu nasıl düzeltti

- - - Eklendi - - -

http://f1207.hizliresim.com/z/h/9r6j5.png

Hata bu dimi

Süre derken kendi aklından medela ovi suitre 5 sayana kadarsa depolamada 3 ise onuseç

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yine açılmıyordu BreakerZote bağlandı ve normal bir şekilde yaptı. Yani cihaz algılamaması gibi bir sorunla karşılaşmadık.

Joker.

Joker.

Üye
O algılamama sorunu genellikle pc ile alakası oluyor. O YÜZDEN OLA BİLİR
Bİ KİŞİ VARDI BU HATA YÜZÜNDEN SERVİSE GÖNDERDİ AMA DÜZELME OLMAMIŞ

- - - Eklendi - - -

resimdeki ile aynı dimi birde nokia cable driver kurdun mu ve phoneix 12 yüklü di mi

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
cable driveri yeni buldum kuruyorum.

- - - Eklendi - - -

Zaten kurlu diyor Cable Driver için. Çalışan programlar listesinde görünmüyor ama

Joker.

Joker.

Üye
bunuda dene bi

Pc suitide kur bende işe yaramıştı

Birde pcnin güncellemelerinin yapılı olduğuna emin ol ve başka bir usb portu varsa onlarıda dene ve imkanın varsa (saate göre zor) başka bir pc de veya başka bir usb kablosu ile dene.

Bende yeni hesap al (admin olmasın) ve o hesap ile bağlanmayı dene .

- - - Eklendi - - -

o nokia cableyi bulup sil ve yeniden yükle ve o genellikle phoneix ile geliyor phoneix kaldır tekrar yüklemede kurmayı dene

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim deneyeceğim :) Güncelleştirmeler var onları kuracağım şimdi

Joker.

Joker.

Üye
Benimde sorunum var daha kötüydu açıkken bile cevap vermiyodu bunları yaptım işte çalıştı baya sonra çalışmadı sinirlendi 1-3 gün uğraşmadım sonra hiç sorun vermiyor .Zaman bırakmak gibi bişi oldu.Ama sen daha şanslısın çünkü çalışan bir internetin var.benim yoktu
bu arada o 2 sorunun nedeni pc teli görnüyor o yüzde flash atamıyo o yüzden yani hatadan değil.Tel kapalı ike bağlayınca şarj ediyor mu ?

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Evet ediyor.

Joker.

Joker.

Üye
sorun o işte o şarj etme yüzünde ayvayı yiyoz biz nokia mesaj da at bence.Ben bunları s60v5 ile düzelttim sende bi sorun olmasın

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sorun halledildimi?

• Beğen
Tepkiler: Otroligt
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef hayır

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdi sende hangi versiyon yüklü acaba *#0000# yaptığında çıkan sürüm numarası flash atmak istediğin sürüm numarasından üst (büyük) versiyon ise böyle bir hata alabilirsin birde tartışmışsınız telefonu tanımıyor ondan diye telefonu kapatmadan açık iken ve program tanıyor iken flash atmayı deneyin. Programdan önce open product ile telefonunuzu seçin sonra scan product diyerek tarayarak bulmasını sağlayın. Elbette eksik yada yanlış yaptığınız bir kısım var yoksa team ile bağlanan arkadaşta aynı problemi alırdı değilmi?

Joker.

Joker.

Üye
Kardeş ben c5-03 kullanıyorum .Yani ^3 değil ancak bu sorun genellikle bilgisayarda oluyor.Şöyde bir dene eğer başka bilgisayarda çalılıyorda sorun senin pcnde eğer başka usb kablosu ile deneyip çalışırsan usb de oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt