Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
New Series Avkon2 By Selvasathyam
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja
Üye
Konu Sahibi
walla denemesi deil de açıp kapatması zor geliyo bana geçen gün çok fazla yaptım o işlemi aç kapa aç kapa ama deneyecem artık kendim bi bakayım olmazsa sildiririz konuyu.
walla denemesi deil de açıp kapatması zor geliyo bana geçen gün çok fazla yaptım o işlemi aç kapa aç kapa ama deneyecem artık kendim bi bakayım olmazsa sildiririz konuyu.
bence deneme dostum boşuna aç kapa yapma dosyalar sorunlu ama üşenmiyorsan bir dene belki sende olur
najanaja
Üye
Konu Sahibi
denedim bile ama sorun yok kardeşim sadece renkler dediğim gibi deilmiş orda öle diyodu ama sanırım sadece pil ve şebeke renkleri değişik yada hatsız olduğu için diğerleri renkli görünmüyo, benim tel şu an hatsız olduğundan şebeke görünmüyo tabi, ama avkonlar sorunsuz yine senden kaynaklanan bişey var heralde.
denedim bile ama sorun yok kardeşim sadece renkler dediğim gibi deilmiş orda öle diyodu ama sanırım sadece pil ve şebeke renkleri değişik yada hatsız olduğu için diğerleri renkli görünmüyo, benim tel şu an hatsız olduğundan şebeke görünmüyo tabi, ama avkonlar sorunsuz yine senden kaynaklanan bişey var heralde.
neyse dostum en azından sorun bendeymiş yani onu öğrendik herkes teşekkür edip gidiyor deneyen yok demekki mod konularına 100 kişi giriyorsa 2 yada 3ü uyguluyor
najanaja
Üye
Konu Sahibi
büyük ihtimal öle her teşekkür eden denemiyodur elbet
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
son resimde operatör ismi saat ve diğer simgeler tamamen renkli (yeşil, mavi ve kırmızı) onlar hangileri
walla emin deilim kardeşim bulduğum yerde de bi belirti yoktu karışıktı ama isimlerine bakarsan anlaşılıyor.
mavi - blue_avkon2.rar
yeşil - bolena green avkon2
kırmızı - trappus-red avkon2
başka yok aten renk isimlerine bakarsan diğerlerinde hep 2-3 renk adı war. ama dediğim gibi ben en sondaki kırmızıyı denedim ama onun gibi renkli olmadı onu nasıl yapmış bilmiyorum bulduğum yerde anladığım kadarıyla hepsinin rengi değişiyo deniyodu aslında bi yorumda ama bilemiyorum.
c7 başarılı batarya ve antenim yeşil oldu ama x-plore ile kopyala apıştır olmuyo üstüne yazma başarısız o yüzden ben de bilgisayara bağlayıp kopyala yapıştır yapıp üstüne yaz dedim oldu. Teşekkürler.