New Series Avkon2 By Selvasathyam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
New Series Avkon2 By Selvasathyam
Kullanabilmeniz için telefonunuza avkon modunu uygulamış olmanız gerekir. Daha sonra rar dan çıkan mif dosyasını E/resource/apps içerisine atıp teli restart yapın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

tempestshine

tempestshine

Üye
Selva uçmuş bu sefer.Gerçekten güzeller.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk: uzun bir sessizlikten sonra güzel bir paket konu

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Selva uçmuş bu sefer.Gerçekten güzeller.:tşk:

bunu nasıl buldum biliyo musun ? hani ew ekranları bölümünde widget seti istemişsin ya onu ararken bak senin eklediğin önizleme burda :) ama set yok başkalarıda istemiş o konuda adam vermiyo ne adını ne linki paralı diyo :) adını bilsem belki bulurum da isimsiz olmuyo :) rica ederim...

- - - Eklendi - - -

:tşk: uzun bir sessizlikten sonra güzel bir paket konu

rica ederim kardeşim arada takılıyom işte :)

- - - Eklendi - - -

bu arada adam nasıl yapmışsa bütün renkleri deiştirmiş şebeke yazısı bile :) o renkler temadan deil yani.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
daha denemedim onlarda değişti ise demiyorum şimdi ss eklerim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Güzeller kardeşim eline sağlık güzel konu olmuş :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum "Trappus-Red-avkon2.rar" olanı yaptım sonuç birşey çıkmadı

Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

• Beğen
larten123

larten123

Üye
:tşk: de ben bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum:utandım:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yapanlar bir ekran görüntüsü koyabilirmi belki bende sorun vardır
başka bir tane denedim yine sonuç olumsuz

tempestshine

tempestshine

Üye
ben denemek isterdim.daha yeni hard format attım.fazla avkon deneyince sapıtıyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
başka denemek isteyende yok heralde

Alperen Şuayb

Üye
bendede oldu ve rest atıp durdu zor kurtardım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum "Trappus-Red-avkon2.rar" olanı yaptım sonuç birşey çıkmadı

nasıl olur anlamadım senin dediğinin içindeki bikaç svg ye şimdi baktım ikonlar mevcut içinde normal görünüyor. sorun ne olabilir ki .

- - - Eklendi - - -

Güzeller kardeşim eline sağlık güzel konu olmuş :)

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

:tşk: de ben bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum:utandım:

kardeş bu bölümde avkon2 modu war onu uygulaman gerekiyor sonra burda kullanmak istediğini E/resource/apps içerisine atıp tel i restart yapacaksın modu uygulamadan işe yaramaz. rica ederim

- - - Eklendi - - -

walla beyler dailymobile den aldım bunları 8 sayfa yorum war ve hiçbiri olumsuz deil herkes teşekkür etmiş ve memnun. eğer sorun warsa konuyu sildirelim ama dedim gibi mif lerin içine baktım normal görünüyolar.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum resimleri gördün pil ve diğer iconlar kayıp ayrıca resimlere dikkat edersen arama butonuda kayboluyor

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
gördüm kardeşim ben sana bişey demiyorum zaten :) benim dediğim ikonlar mevcut içinde neden uygulanmıyor onu anlayamadım ve yine dediğim gibi bi sürü yorum war kimse olumsuz bişey yazmamış ha konu biraz eski 2-3 aylık baktım bizim forumda paylaşılmamış o yüzden paylaştım ben genelde paylaşmadan önce yorumlara bakarım zaten sorun yaşayan varmı diye.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
gördüm kardeşim ben sana bişey demiyorum zaten :) benim dediğim ikonlar mevcut içinde neden uygulanmıyor onu anlayamadım ve yine dediğim gibi bi sürü yorum war kimse olumsuz bişey yazmamış ha konu biraz eski 2-3 aylık baktım bizim forumda paylaşılmamış o yüzden paylaştım ben genelde paylaşmadan önce yorumlara bakarım zaten sorun yaşayan varmı diye.

dostum sana lafım yok zaten dosyaların sorunlu olduğunu belirtmek istedim, istersen birde sen dene

sLeepLe

sLeepLe

Üye
yaren_dede belki bi mif falan silinmiştir mifleri tekrar bi kopyala? Bende avkon yüklüyken format atmıştım *#7377# le mi ne atılan varya sonra telefon açıldığında bende de aynı ikonlar yoktu sonra nokia suitten tekrar yazılımı yüklemiştim

tempestshine

tempestshine

Üye
yaren_dede belki bi mif falan silinmiştir mifleri tekrar bi kopyala? Bende avkon yüklüyken format atmıştım *#7377# le mi ne atılan varya sonra telefon açıldığında bende de aynı ikonlar yoktu sonra nokia suitten tekrar yazılımı yüklemiştim

soft format diyorsun.Bahadır abi pcden depolama moduyla yap.benim wi-fi widgetlarının sinyal çubukları bazen gözükmüyor.bende pc den yapıyorum.bu işi.daha sağlıklı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

soft format diyorsun.Bahadır abi pcden depolama moduyla yap.benim wi-fi widgetlarının sinyal çubukları bazen gözükmüyor.bende pc den yapıyorum.bu işi.daha sağlıklı.

dostum konuyu nereye getirdiniz anlamadım bende sorun yok bu konudaki avkon2 dosyaları sorunlu yani başka pil kullanıyorum sorun olmuyor Ok

- - - Eklendi - - -

ayrıca yapıp bir resim koyun dostum birtek ben deniyorum galiba kendimi denek gibi hissetmeye başladım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt