Nokia Cooker 2.9

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Cooker 2.9

2.9:
- Sabit: Bazı UDA dosyaları (örn. X7) yeniden paketlerken hata mesajı "akışı sonuna okuyamaz"

2.8:
-Sabit: kaldırıldı mesaj "bu sürümü çok eski."

2.7:
- Sabit: hata mesajı "sözlükte bulunmayan anahtarı" repack sırasında bazı durumlarda gösterilmiştir.
- Geliştirilmiş: navifirm + eklenti son sürüm 1.7 için güncellendi

2.6
- Sabit: kilidini ROFS ilgili 2.5 değişiklikler nedeniyle kırıldı ROFS1 özelliği uzatın.

2.5
- Sabit: fw dosyasını kaydederken bazen aşağıdaki iletiyi yanlış gösterildi "Hata yeniden paketlenmesi fw, Blok konumu değişti!"
- Geliştirilmiş: Kilidini ROFS özelliği çekirdek dosyaları daha büyük bir dizi desteklemek için yeniden yazılmıştır.
- Geliştirilmiş: NokiaCooker dosyaya kendi imzasını ekler \ resource \ sürümleri \ customersw.txt

2.4
- Yeni: Ben sadece fw Repacked sonra Bu gösterilir Pişiriciler kişisel bir mesaj ekledik.

2.3.1:
- Sabit: son CRC değeri bazı fw dosyaları için hala yanlış oldu.

2.3:
- Sabit: hızlı, ama önemli, bug-fix. Önceki versiyonda, ROFS1 değişiklikleri (CORE) uygulanmadı.

2.2:
- Yeni: ROM ayıklamak için eklenen yeni bir seçenek. Bu menü içinde "Gelişmiş Dosya> ROM ayıkla ..." bulabilirsiniz
- Geliştirilmiş: bozuk firmware dosyalarını açmaya çalışırken bir hata bildirir.
- Geliştirilmiş: fw ayrıştırma motoru biraz değişir.
- Sabit: son CRC değeri dosyaları <1Mb için yanlış
- Sabit: bilinmeyen bir görüntü formatı açılırken hata "Partition Veri tespit edilemiyor".

2.1:
- Yeni: Eğer maksimum boyut ROFS1 bölümü genişletebilirsiniz.
- Yeni: Tahmini Boyut için Sarı durumu eklendi.
. Bunu Kırmızı işaretli iken repack büyük olasılıkla başarısız olur ve bazı verileri kaldırmak zorunda olacak.
. O Yeşil repack işaretlenmiş zaman muhtemelen başarıyla tamamlanır.
. Eğer Sarı işaretli olduğunda, mevcut verilerin boyutu Partition sınırlarına yakın olduğu, bu nedenle başarılı ya da değil Repacked olacak tam olarak bilmek fw yeniden paketlemek için denemek gerekir.
. Her durumda, NokiaCooker size bölüm boyutu sınırları dışında yazmak asla izin vermeyeceğim, bu yüzden tekrar ambalajlanan fw flash her zaman güvenli olacaktır.
- Geliştirilmiş: Eğer fw dosyasını kapatmaya çalışırsanız ve henüz kaydedilmemiş bir iletişim onaylayın gösterir.
- Geliştirilmiş: yeni veri maksimum bölümü süresini aşmamak% 100 emin olmak için verileri yeniden paketlerken görkemli için güvenli bir repack, 2 farklı kontroller yapılmaktadır.
- Geliştirilmiş: araç çubukları ayarları (metin ve simge boyutu) farenin sağ düğmesini kullanarak özelleştirilebilir.
- Geliştirilmiş: Tüm genişletmek / ağaç tüm komutları daraltmak ekledi.
- Geliştirilmiş: Seçilen dizin dosyaları bir çok içeriyorsa TreeView titremeyi önlemek.
- Geliştirilmiş: son CRC hesaplanması büyük UDA dosyaları işlemek için izin, daha az bellek alır.
- Geliştirilmiş: repack sırasında gerekli yeni bloklar daha iyi hesaplaması.
- Geliştirilmiş: ROFS1 bölüm boyutu algılama.
- Sabit: UAC devre dışı edildiğinde yanlış gösterildi mesaj "Yönetici olarak NokiaCooker çalışıyor".
- Sabit: ROFS1 bazı veriler çıkardıktan sonra, tekrar ambalajlanan fw ve dosya boyutu hala değişmedi.
- Sabit: desteklenmeyen bir UDA-MMC (BlockType49) yeniden paketlemek çalışırken bir hata gösterir
- Sabit: Sürükle & Bırak artık var olmadığı bir son fw dosyayı seçtikten sonra devre dışı bırakıldı

2.02
- Sabit: Bazı fw için, yeniden oluşturma başlık bilgileri bozarsa

2.01
- Sabit: görüntüleri yeniden zaman bazı hatalar yükseltir bazı hata ayıklama kodu kaldırmak unuttum.

2.0
- Yeni: çok ROFS1 pişirmek artık mümkün
- Yeni: unlock ROFS1 / rofs2 / ROFS3 özelliği (aka "ROFS yeniden kalibre edilmesi")
- Yeni: Tahmini Boyut ve bölüm boyutu da FAT görüntü için kullanılabilir
- Yeni: araç çubuğundaki "Dosyalar keşfedin" butonu eklendi
- Yeni: katma ana simgesi
- Yeni: TreeView ve Grid hem de bir bağlam menüsü eklendi
Dosyaların sürü içeren klasörleri izlerken performanslar: - Geliştirilmiş
- Geliştirilmiş: performansları geçici dosyaları silerek
- Geliştirilmiş: tahmini boyutu hesaplama performansları
- Geliştirilmiş: treeview kontrolü için performansları
- Geliştirilmiş: grid bileşeni yenisiyle değiştirildi
- Geliştirilmiş: Kötü fw dosyalarını açarken hata işleme
- Geliştirilmiş: Orijinal CRC hesaplanması az bellek kullanmak için refactored olmuştur
- Geliştirilmiş: fw bildirmek için fw dosya adına katma belirteç (*) kaydedilmesi gereken
- Geliştirilmiş: Başlık Ayrıştırma
- Geliştirilmiş: log penceresi Daha fazla bilgi içerir
- Geliştirilmiş: GUI küçük değişiklikler
- Geliştirilmiş: dosya sisteminde değişiklik için gerçek zamanlı algılama. Eklemek / kaldırma / doğrudan keşfedin kullanarak içindekiler yeniden adlandırma GUI otomatik olarak güncellenecektir.
- Sabit: Bölüm Boyutu Algılama
- Sabit: Tahmini Boyutu Hesaplanması
- Sabit: Bazı UDA dosyaları (örneğin N95) için hatalı CRC hesaplama
- Sabit: Hata boş bir ROFS yeniden paketlerken

1.1
- Sabit: Büyük UDA çok dosyaları (N8 - 16Gb Dosya) desteği ama olacak bunları işlemek için çok zaman alır.
- Geliştirilmiş: navifirm + eklenti 1.1 sürümüne güncellendi
- Geliştirilmiş: ROFX repack (E71) düzgün çalışması gibi görünüyor
- Geliştirilmiş: ROFS repack daha doğrudur. Destekler attExtra özniteliği (N8)
- NOT: Eğer henüz modded N8 ROFS flaş değildir.

1.0
- Yeni: Maksimum ROFS bölüm boyutu gösterir ve ROFS boyutu extimated.
- Geliştirilmiş: navifirm eklenti 0.9 sürümüne güncellendi
- Geliştirilmiş: "İzin ROFS Resize" seçeneği artık gerekli değildir ve bu kaldırıldı.
- Sabit: "İzin ROFS Resize" seçeneği bazen ROFS Pişmiş Fw garip sorunları neden, süreci yeniden bozuk.

0.9
- Yeni: Dosya> Son Dosyalar
- Geliştirilmiş: navifirm eklenti en son sürümüne güncellendi
- Sabit: "Gelişmiş> Repack rofs verileri kullanılarak: ROFS.ROM" özgün daha büyük bir ROFS paketlerken seçenek düzgün çalışma değildi

0.8
- Sabit: Birtakım son değişikliklerin CRC-Fixer rutin artık düzgün çalışmıyor değildi.
- Sabit: "ekleme / plugins kaldır" düğmesine kaldırıldı ipucu.
- Geliştirilmiş:.. CRC-Fixer rutin vpl dosya var yoksa aksine asıl CRC maç olacak (. Vpl dosyası varsa) vpl dosyasında bulunan bir eşleşen fw CRC çözecektir.
- Geliştirilmiş: Unpacking Hız.

0.7
- Yeni: 3. parti uygulamaları / Eklentiler için destek. Sen NokiaCoooker eklemek için Plugin araç çubuğundaki herhangi bir çalıştırılabilir Sürükle & Bırak yapabilirsiniz
- Sabit: Bazı UDA için, bkupBootRecord mesajı gösteren düzgün bir şekilde ele alınmamış 'Kök Küme Destekli DEĞİLDİR!'

0.6
- Yeni: akıllı CRC-Fixer Eklendi: Phoenix artık CRC uyarı olacak!
- Geliştirilmiş: ROFS resize butonu ile değiştirildi onay
- Geliştirilmiş: Sligtly GUI iyileştirmeleri
- Geliştirilmiş: dosyaları bir çok klasörleri gösteren iyi performanslar

0.5
- Yeni: Şimdi oluşturmak N8 (UDA / FAT sadece) fw pişmiş olabilir
- Yeni: izin vermek için bir onay kutusu eklendi ROFS / ROFx görüntüleri yeniden boyutlandırma.
- Sabit: FAT / UDA editörü düzgün çalışma değildi.

0.4.3
- Geliştirilmiş: Giriş Pencere yeniden boyutlandırılabilir
- Geliştirilmiş: oby orijinal firmware ile aynı dosya sırasını tutmaya çalışıyorum oluşturulur.
- Sabit: RofsBuild.exe komut kaldırdı Uyarılar log penceresi gösterilir ve repack başarıyla tamamlanır. RofsBuild.exe bir hata ortaya çıkar ise, repack tamamlanmış olmayacaktır.

0.4.2
- Sabit: dosya gibi çok uzun bir yolu olsaydı Bazı ROFS dosyası Rebuild sırasında atlandı:
"C: \ Documents and Settings \ Root \ Desktop \ NokiaCooker BETA

0.4.1
- Geliştirilmiş: RofsBuild.exe komut kaldırdı uyarı mesajları gösterir
- Geliştirilmiş: ROFX Rebuild

0.4
- Yeni: dosya-sistemi FAT32 artık destekleniyor. (X6 UDA FAT32 formatında)
- Yeni: kılavuzunda Uzatma Sütun. Yani kolayca ROFS gelen gereksiz dil dosyaları silebilirsiniz
- Yeni: Deneysel ROFx destek ... Bu işe ancak TEST GEREKEN gerekir!
- Yeni: firmware yeniden ambalajlama, otomatik olarak bir yedek dosyası oluşturur.
- Geliştirilmiş: FAT Algılama
- Sabit: ROFS N97 için Rebuild

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mgg44 ve Bessonnitsa

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
:tşk:

mgg44

mgg44

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buraya yazayım dedim Nokia cooker ı indirdim fakat NokiaCooker.exe -Net. Framework Hatası Veriyor

Unable To find a version of the runtime to run this application

Yazıyor Net Framework 4 yüklü bilgisayarda ama nedense bu hatayı veriyor Yardımcı olabilirmisiniz_?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Uda Apps Cleaner da aynı hatayı veriyor çözemedim bir türlü diğer NFE ve NFC Programları Çalışıyor Bu iki önemli program çalışmıyor anlamadım gitti... Yardıcı olursanız Sevinirim...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buraya yazayım dedim Nokia cooker ı indirdim fakat NokiaCooker.exe -Net. Framework Hatası Veriyor

Yazıyor Net Framework 4 yüklü bilgisayarda ama nedense bu hatayı veriyor Yardımcı olabilirmisiniz_?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Uda Apps Cleaner da aynı hatayı veriyor çözemedim bir türlü diğer NFE ve NFC Programları Çalışıyor Bu iki önemli program çalışmıyor anlamadım gitti... Yardıcı olursanız Sevinirim...
bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

:rica:

mgg44

mgg44

Üye

- - - Eklendi - - -

Konuyla ilgili yardımcı olabilecek başka kimse yok mu acaba??

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İmzamda flaş atmak için için gerekli programların olduğu link var ordan framework 4'ü indir ve kur sorunun çözülecektir.

• Beğen
Tepkiler: rambo_42
mgg44

mgg44

Üye
İmzamda flaş atmak için için gerekli programların olduğu link var ordan framework 4'ü indir ve kur sorunun çözülecektir.

:tşk: Hallettim problemiXp Sp2 kullandığım için framework desteklemiyormuş 3.5 u kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuan..

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
tam olarak bu pro ne ise yarıyor

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
anladım kişisel fw yapabilirsin yani ^

fnldstntn

Üye
Ben bu sürümle x7 belle refresh uda dosyasını açamıyorum sorun var...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
ben istedigim şeyi açıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt