Soft Format ve Hard Format Arasındaki Fark Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
ben n958gb ıma hard da attım soft ta attım ama kamera hala calısmıyo baska bi teknik varmı eski ayarlarına getireyimde düzelsin? ekran döndürmeyide otomatik yapınca telefon durmadan resetliyo kendisini acılıp kapanıyo dogal olarak kullanılmaz hale geliyo?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
C5-00 için Hard Format

*#7370# –

Telefon ayarlarını sıfırlıyor. Telefon hafızası dahil herşey ilk aldığınız günkü gibi oluyor. Hafıza kartına dokunmuyor. Hard format atmadan önce rehber, mesaj, ajanda gibi bilgileri bilgisayara yada hafıza kartına yedekleyin. formattan sonra telefon açıldığında "Hafıza kartı hazırlanıyor" diyor. Hafıza kartınızda bulunan uygulamaları tekrar yüklüyor. Bu aşamada telefona müdahele etmeyin. Ben ettim ve şimdi "Dosya Yöneticisi" ikonu çıkmıyor. Bunun dışında bir sorun yok şimdilik. Hafıza kartına ulaşamamanın dışında tabi :))

--------------- Ekleme ---------------

özür. "Dosya Yöneticisi" Ofis klasörünün içindeymiş. bir sorun yok yani.

gorkhho1991

Üye
Merhaba arkadaşlar bende 5800 var 2010 mart ayında aldım cebi bugüne kadar saolsun sorun çıkartmadı taki bugune kadar ... internete gir diyorum sonra web veya facebook ikonuna tıklıyorum açmıyor tekrar web ve facebook ikonunun olduğu yere dönüyor sorunu hadr formatla çözebilirmiyim?

General Omar

General Omar

Üye
Teşekkürler hele şükür yaa düzgün insanlar da varmış forumda

sinan-19

sinan-19

Üye
bırı telefonu tamamen sıfırlar dıgerı tamamen sıfırlamaz

poke_moke

Üye
ya ben epey süre sonra yaacağım ama kardeş bende 701 var ben kapalıyken dokunmatik ekranda nasıl * 3 tuşlarına basacagım hadi ötekilere bastım diyelim :) yardım edersen sevinirim

uygargss

Üye
ya bısey sorcam bnm tele yazılm attk yazlm bozuk cıktı harflerın yerı degıstı bunu ılla yenı yazılımmı atmam lazm formatla eskı yazılımına cevırememmı acıl cvp verın kardesler

yunus5055

yunus5055

Üye
ya bısey sorcam bnm tele yazılm attk yazlm bozuk cıktı harflerın yerı degıstı bunu ılla yenı yazılımmı atmam lazm formatla eskı yazılımına cevırememmı acıl cvp verın kardesler

Senin tel model ne kardeşim .. Önce onu yazsana

Üst Alt