Karadedeler Olayı(İzlerken tüylerim diken diken oldu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
ben 1.'i izledim 2.'ye cesaretim yok. :D birde 8. Sınıftayken dabbe'yi izlemiştim geceleri korkudan uyuyamiyordum. Şu an üni 2. Sınıftayım . Benim bu tür filmlerden korkma nedenim . Dinimizi genel aldığı için. Dünyanın en
korkunç filmlerini de izledim türk korku filmleri kadar beni geren olmadı. Tamamen dini mevzu. Yabancılar hristiyan , yahudi vs. Oldukları için hiç mi hiç korkmuyorum gülüp geçiyorum eminim sizde öylesiniz
Evet Türklerin yaptığı filmler korkunç oluyor :kac:

EneSinan

EneSinan

Üye
şu paranormal aktivity amerikada tek başına izleyenlere ödül veriyorlarms. Bence abartıyorlar hiç de korkunç değil

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
EneSinan

EneSinan

Üye
evet hristiyan vb. cin ,korku filmlerinden filan korkmuyorum çünkü çok saçmalıyorlar ama büyü,musallat ve bu bizim dinimizle ilgili olduğundan korkuluyor ha bi de dabbe var ilkini izlediğimdd ben de etkisinden uzun süre çıkamamıştım 2.nin fragmanını izledim açıkçası tırstım ama 2. Paranormal activite ve karadedelerin karışımı gibi olmuş esinlenilmiş birincisi daha etkiliydi...

ayrıca dublaj'da işi bozuyor. Orjinal konuşma tabiki daha ürpertici

- - - Eklendi - - -

aynen, Amerika'ya gidip ödül mü alsak!!! :hmmm

ama filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde :kop2:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
4ü çıkacakmış fragmanın sonuna dikkat 4 piramit oluyor sanırım Tod da illüminatici olmuş :d:

EneSinan

EneSinan

Üye
ben sadece 1'i izledim

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Korkunç valla ya

15097

15097

Üye
Bence işin içine cin girdi mi korku hissettiriyor yoksa alt tarafı bir film.
Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içine :kac:

- - - Eklendi - - -

ayrıca dublaj'da işi bozuyor. Orjinal konuşma tabiki daha ürpertici

- - - Eklendi - - -

ama filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde :kop2:
Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mı :s Kafayı yer ordaki insan :kac: :aman2:

EneSinan

EneSinan

Üye

Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içine :kac:

- - - Eklendi - - -

Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mı :s Kafayı yer ordaki insan :kac: :aman2:

bilmiyorum. Salladım . Ama ödüllü olduğu doğru ki öyle biryerdır ki ödül versinler :D

aleranol

aleranol

Üye
çok saçmaydı ya invitation only, kanlı ayakkabılar vb.filmlerden sonra komik bi filmdi resmen. Lan sen mi çevirdi resmi... Abii resimler niye ters.. Abiii... Sonra dayı bana vurmaya başladı köylüler beni görünce kaçıyolar.
Saçma pf..

DDorlion

DDorlion

Üye
İlk İzlediğimde Arkadaşlarımla İzlemiştim 3 Arkadaş Tuvalete 3 Kişi Gittik O Gün 2 Kişi Kapıda Bekliyodu Biri İçeri Giriyodu Tek Tek Değişerek Girdidik Akşam Dışarı Çıkıyoduk Apartmandan Koşarak uzaklaştık 3 Gün Etkisinden Çıkamadım Hatta Konu Dışına Bununla İlgili Bi Konuda Ben Açmıştım :D

15097

15097

Üye
İlk İzlediğimde Arkadaşlarımla İzlemiştim 3 Arkadaş Tuvalete 3 Kişi Gittik O Gün 2 Kişi Kapıda Bekliyodu Biri İçeri Giriyodu Tek Tek Değişerek Girdidik Akşam Dışarı Çıkıyoduk Apartmandan Koşarak uzaklaştık 3 Gün Etkisinden Çıkamadım Hatta Konu Dışına Bununla İlgili Bi Konuda Ben Açmıştım :D
O kadar mı korkunç :aman2:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
herkes gerçek diyor gerçek olabilir tabi ama illaki olduğu gibi aktarılmaz iş biraz senaryoya dökülür. Biliyorsunuzki diziler bile ne hale getiriliyor bakınız muhteşem yüzyıl, yaprak dökümü, daha niceleri var...

Yani olay gerçektir ama değiştirilmiştir abartılmıştır ama gerek yok izlemeye tuvalete giderken yusuflamanın ne anlamı var :D Ayrıca bu varlıklardan korktuğunuz zaman içinizden gelerek felak-nas süresini okuduğunuz zaman gerçekten geçiyor ama korktuğunuzdan dolayı okumayın içinizden geldiği için okuyun korkunca içinizden zaten geliyor :D

15097

15097

Üye
herkes gerçek diyor gerçek olabilir tabi ama illaki olduğu gibi aktarılmaz iş biraz senaryoya dökülür. Biliyorsunuzki diziler bile ne hale getiriliyor bakınız muhteşem yüzyıl, yaprak dökümü, daha niceleri var...

Yani olay gerçektir ama değiştirilmiştir abartılmıştır ama gerek yok izlemeye tuvalete giderken yusuflamanın ne anlamı var :D Ayrıca bu varlıklardan korktuğunuz zaman içinizden gelerek felak-nas süresini okuduğunuz zaman gerçekten geçiyor ama korktuğunuzdan dolayı okumayın içinizden geldiği için okuyun korkunca içinizden zaten geliyor :D
:evet:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İzlediğim en saçma filmlerden biri vakit kaybı..

question555

question555

Üye
Yapılan resmî açıklamalarda
filmde oyuncu olmadığı ve
filmin 1989 yılında çekilen üç
kasetin derlenmesi ile
oluşturulduğu açıklanmıştır.
Filmin içerisinde görülen kişilerin bu kasetlerde yer alan
ve olayı bizzat yaşayan
gerçek kişiler olduğu savunulmaktadır.

15097

15097

Üye
Yapılan resmî açıklamalarda
filmde oyuncu olmadığı ve
filmin 1989 yılında çekilen üç
kasetin derlenmesi ile
oluşturulduğu açıklanmıştır.
Filmin içerisinde görülen kişilerin bu kasetlerde yer alan
ve olayı bizzat yaşayan
gerçek kişiler olduğu savunulmaktadır.
Kişiler oyuncu değil miydi yoksa :aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...