Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi ?
iyi günler geçende blackberry ile yazım geçmişti babamla dün konuşurken aklıma girdi :D iphone 4s veya blackberry 9900 arasında kaldık. uygulama pek önemli değil benim için dayanıklı olsun mesajlarıma dayanabilsin yeterli olacaktır. günde 250-300 mesaj atarım :) teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone 4s

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yeni konu açmana hıc gerek yoktu:) 2 cİhaz arasında 4s ama sen klavye istemiyormuşsun:hmmm

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
Yeni konu açmana hıc gerek yoktu:) 2 cİhaz arasında 4s ama sen klavye istemiyormuşsun:hmmm
tabi ki apple fakat sık sık mesajlaşırım ki her zaman telefon değişen biriside değilim 2-3 senede bir anca :) aldığım telefonu 2-3 sene kullanabilecem yani :) iphonenin hassasiyetini düşeceğini düşünüyorum :(

sabaru

Üye
bende de bu çelişki var :S

MrExpert

MrExpert

Üye
4s de çok rahat mesaj yazılıyor bizzat kendim dene dim hem ilerde fikrini değiştirip oyun & uygulama istersin 4s te bunlarıda karşılar.. 4s çok daha iyi bir seçim olur....

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
4S Tabiki ..

khytr89

khytr89

Üye
tabiki 4s bb mi kaldi yaw o da nokia gibi batti diye biliyorum?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
4S kesinlikle daha iyi

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
dostum 3gs bile bb bold99 dan daha iyi o derece diyim yani :D blackberry bile cihazlarının özelliklerinin kötü olduğunu kabul etti ama kullanıcıları kendini bb li olmak avantajdır diye tatmin ediyor. bence o telefonun tek artısı sosyal medya o da klavye,bbm okadar

15097

15097

Üye
4s :)

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
diyelim ki 4s aldık hocam bu 4sin kötü yanları nelerdir hep masraf sanırım bu appleler. ufak chip kart çıkartacaz 50 lira diyorlar e bunun uygulaması falan filan. bir de karşındaki iphone kullanıcısı ile bluetooth kullanabilecez yani iphonenin varsa mı arkadaşlık kuracaz :( şarj dolunca şarj edilirmiş bütün tan tana anlattırlar bugün bana aslı nedir sizlere sormak istedim

CasuS_87

CasuS_87

Üye
4s derim ;)

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
diyelim ki 4s aldık hocam bu 4sin kötü yanları nelerdir hep masraf sanırım bu appleler. ufak chip kart çıkartacaz 50 lira diyorlar e bunun uygulaması falan filan. bir de karşındaki iphone kullanıcısı ile bluetooth kullanabilecez yani iphonenin varsa mı arkadaşlık kuracaz :( şarj dolunca şarj edilirmiş bütün tan tana anlattırlar bugün bana aslı nedir sizlere sormak istedim

aleranol

aleranol

Üye
ufak sim kart o kadar pahlı mı ya? Onu sadece dışını kesiyolar ama :hmmm bluetooth konusunda ise jailbreakmdenilen işlemi yaparsın istediğin tüm oyunları filan bedavaya indirirsin, bluetoothu herkezle kullanırsın. Ancak jailbreak yani jb yaptıktan sonra garantin kalkar. Eğer garantilik bir durumun olursa tekrar orijinal yazılımı yüklersin. Basit bir işlem. Mesaj yazarken de eğer ekran koruyucusu alırsan daha iyi olur. Ekranın çizilme riski kalmaz. Jb işlemine karşı çıkabilirler boşver sen onları basit bişey riskli değil bence işlem sırasında usbyi çekmezsen hiçbirşey olmaz :) başka sorun varsa cevaplayabilirim.

- - - Eklendi - - -

ek olarak şarjı anlamadım? Normal şarj ediyorsun. Bazıları başka bazıları tarafından yanlış anlıyor ve saçmalıyor. Boşver sen onları eğer kafana birşey takılırsa bana pm at.

codblackops2

codblackops2

Üye
iPhone 4s de çok çok rahat yazılıyor bbye göre daha hızlı yazarsın bence :hmmm

2-3yıl diyorsun emin ol 3yıla kadar apple 4s'ten desteiğini kesmez

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone 4s de çok çok rahat yazılıyor bbye göre daha hızlı yazarsın bence :hmmm

2-3yıl diyorsun emin ol 3yıla kadar apple 4s'ten desteiğini kesmez
Evet 4S de çok rahat yazarsın ama illaki klavyeli istiyorsa BB 9900 de iyidir..İleride uygulama ve oyun merakın ortaya çıkarsa 4s daha fazla işini görecektir.. ;)

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
var ya bu telefon camiyası çok değişik bir camiya ya :D şuan 4s ile 9900 arasında kaldım 3 yıl beni idare edebilecek olan telefonu arıyorum şuan one yöneldim. öğrenci olduğum için öyle sık sık değişemiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt