forumdaş
Üye
tabi ki apple fakat sık sık mesajlaşırım ki her zaman telefon değişen biriside değilim 2-3 senede bir ancaYeni konu açmana hıc gerek yoktu2 cİhaz arasında 4s ama sen klavye istemiyormuşsun
![]()
aldığım telefonu 2-3 sene kullanabilecem yani
iphonenin hassasiyetini düşeceğini düşünüyorum 
Öyle bir sorun çıkmaz merak etmeiphonenin hassasiyetini düşeceğini düşünüyorum![]()
tabiki 4s bb mi kaldi yaw o da nokia gibi batti diye biliyorum?

şarj dolunca şarj edilirmiş bütün tan tana anlattırlar bugün bana aslı nedir sizlere sormak istedim
şarj dolunca şarj edilirmiş bütün tan tana anlattırlar bugün bana aslı nedir sizlere sormak istedim
bluetooth konusunda ise jailbreakmdenilen işlemi yaparsın istediğin tüm oyunları filan bedavaya indirirsin, bluetoothu herkezle kullanırsın. Ancak jailbreak yani jb yaptıktan sonra garantin kalkar. Eğer garantilik bir durumun olursa tekrar orijinal yazılımı yüklersin. Basit bir işlem. Mesaj yazarken de eğer ekran koruyucusu alırsan daha iyi olur. Ekranın çizilme riski kalmaz. Jb işlemine karşı çıkabilirler boşver sen onları basit bişey riskli değil bence işlem sırasında usbyi çekmezsen hiçbirşey olmaz
başka sorun varsa cevaplayabilirim.diyelim ki 4s aldık hocam bu 4sin kötü yanları nelerdir hep masraf sanırım bu appleler. ufak chip kart çıkartacaz 50 lira diyorlar e bunun uygulaması falan filan. bir de karşındaki iphone kullanıcısı ile bluetooth kullanabilecez yani iphonenin varsa mı arkadaşlık kuracazşarj dolunca şarj edilirmiş bütün tan tana anlattırlar bugün bana aslı nedir sizlere sormak istedim
Evet 4S de çok rahat yazarsın ama illaki klavyeli istiyorsa BB 9900 de iyidir..İleride uygulama ve oyun merakın ortaya çıkarsa 4s daha fazla işini görecektir..iPhone 4s de çok çok rahat yazılıyor bbye göre daha hızlı yazarsın bence
2-3yıl diyorsun emin ol 3yıla kadar apple 4s'ten desteiğini kesmez