galeri ve skype da sorun???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
galeri ve skype da sorun???
telefon n8 galerıden vıdeo acamıyorm dırek ana menuye atma yapıyor. dosya yonetıcısnden acılıyor sorunsuz ızlenıyor vıdeo formatında sorun yok.. artı skype da arama ve aranma yapabılıyordum skype benım ıcın cok onemlı yurt dısında yasadım ıcın gorusme yapmak zornda kalıyorm telefon orjınal belledeyken sorn yasamıyordm ama yenı cvf de sorn var nasıl duzeltebılıcez bu durumu yardımcı olabılecek varsa sevınırım....

yaren_dede

yaren_dede

Üye
orjinal yazılımı kullan diyecem ama aradığın cevap bu değil sanırım :hmmm
umarım başka bir çözüm bulunur

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
orjinali de kullanamiyorum rusca yazma dili yok ((

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefon n8 galerıden vıdeo acamıyorm dırek ana menuye atma yapıyor. dosya yonetıcısnden acılıyor sorunsuz ızlenıyor vıdeo formatında sorun yok.. artı skype da arama ve aranma yapabılıyordum skype benım ıcın cok onemlı yurt dısında yasadım ıcın gorusme yapmak zornda kalıyorm telefon orjınal belledeyken sorn yasamıyordm ama yenı cvf de sorn var nasıl duzeltebılıcez bu durumu yardımcı olabılecek varsa sevınırım....

sana yüklediğimiz kurtuluş final belle di mi sorun olan? baya bi eksik var o cfw de kurcaladıkça çıktı ortaya..elden geçmesi lazım.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
aynen aga cok zorlanıorm suan bıkere coktu zaten hard format attım ondan sonra daha beter oldu telefon..

- - - Eklendi - - -

yokmu adam gıbı cwf yuklıyeym suna sornsuz calıssın hersey yada su orjınalıne bı rusca yazma dılı yuklense ne bılm vallaha bıktım yanı samsung da yada ı phone da fılan varmı bu rusca yazma dılı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ayfon çoklu dil seçeneği ile geliyor zaten epey bi dil var içinde..zanzibarcaya kadar :) samsung da keza aynıdır.5-6 dille gelmiyor onlar nokia gibi epey dil seçeneği oluyor içinde.türkçe ve rusça mutlaka vardır..

ben kurtuluş abinin cfwlerini denedim ilkinde widgetler eklenmiyordu ekrana. mms gönderilmiyor..final versiyonda hepten hatalar çıktı.

başka da cfw denemedim zaten biliyorsun n8 kullanmıyorum sadece test edebiliyorum ara sıra kız arkadaşımın ve babamın telefonlarında :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ya rehberdede donma yaapmaya basladi. Rehbere griyorum geri cikamiyorum. Orjinal belleyi geri yukleyebiliriza ? Rusca olmamasi tlfunun dandik calismasindan iyidir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​nokia suite den orjinal belleyi yükleyebilirsin o zaman. yanlız telefonu türkiyeden aldıysan türkçe olur rusça olmaz..oradan aldıysan rusça olur türkçe olmaz

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
oviden yukleyemiyorumki. Nasil yukliycem?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​nokia suite ile yazılım güncellemelere gireceksin altta yazılımı tekrar yükle çıkar. oradan yapabilisin

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
tamam buldum sorun devam ederse orjinale döncez mecbur

famemonster16

famemonster16

Üye
Arkadaşım Swype'da Rusça yazma dili varsa eğer orijinal belle yazılımında onu kullanabilirsin.
Umarım Swype'da Rusça vardır, yoksa cfw ile idare etmelisin.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
kime niyt kime kismet iste ) rusca yazma dili lazim orjnal bellede yok cvf atioz ondada programlar yarm yamalak calisiyo napcaz walaha cozemedim

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bana normal yazıda lazım yanı msj yazarken rehbere ısım kaydederken fılan swype dedın seyı yukledım zaman telefona yazma dılı mı eklenıo sadece swype uygulamasındamı yazma dılı var tam acarmısın anlamadım?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Telefonun klavyesi yerine swype klavyesi oluyor iste onla heryere yazabilirsin

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bı kac dıl var ama rusca swype de de yok more language dıorm ovı magazaya baglanıyor ama dıl mıl ındırmıyor

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bendekinde rusca vardi,rusca biliyo musun

- - - Eklendi - - -

bende boyle dikkatlice bak altta var rusca

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
evet rusca bılıyorum . bende bakıyorm ama yok swype surumu eskı yada farkı olabılır bendekı. hem kullanımıda zor bu swype nın ekranı kasıo pek sewemedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt